pawel.zajkowski 11.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam wszystkich. Przygotowuję się do sprawy sądowej którą wytaczam firmie instalacyjnej ENERGODOM z Białegostoku.Osoby, które wcześniej miały negatywne doświadczenia z tą firmą proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam,Paweł Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 11.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 O to dla mnie nowość.Firma ta robiła u mnie pełną instalację CO, wentylację z rekuperacją, a dodatkowo oczyszczalnię oraz GWC i z pełnym przekonaniem polecam ją wszystkim, którzy chcą też to montować.Co więcej przed podjęciem ostatecznej decyzji co do ich wykonawstwie sprawdziłem u innych i wszyscy pozytywnie się o nich o ich kompetencji wypowiadali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek-B 13.07.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam jestem rówież ich klientem i nic nie moge złego powiedzieć- przciwnie same dobre rzeczy.Opracowanie tematu - widać że człowiek zna sie na rzeczy- zresztą z polcenia.Wykonanie - profesjonalnie i pełna kultura nawet sprzątają po sobie we własne worki to się innym ekipom nie zdarzylo Szybko i sprawnie- przekladalismy termin bo tynkarze nawalili i tak panowie sie dopasowali.To juz mineła 3 zima jak grzeje dom i rachunki naprwade zadowalające, zadnych awarii przegląd bezpłatny co roku. Obawy miałem w zeszłym roku przy dużych mrozach ale instalacja po tak srogich zimach spisała się swietnie. W przyszłym roku zlece im budowe w domu syna tez z pompą ciepła Z powazaniem Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.07.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 i zarejestrowałeś się na forum tylko żeby nam to powiedzieć? ciekawe...o ile JurekM to może stary forumowicz znany mi tez z Grupy Podlaskiej i jego słowom można wierzyć to już jednopostowy Tomasz wygląda podejrzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1235 31.07.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A może więcej szczegółów byłabym bardzo wdzieczna. Witam wszystkich. Przygotowuję się do sprawy sądowej którą wytaczam firmie instalacyjnej ENERGODOM z Białegostoku. Osoby, które wcześniej miały negatywne doświadczenia z tą firmą proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam, Paweł Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spoak 04.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 W poszukiwaniu opinii o firmie Energodom z Białegostoku odnalazłem na Forum MURATORA wpis pana Pawła. Mam bardzo negatywne doświadczenia z współpracy z Firmą ENERGODOM i nie polecam jej usług. Jestem zainteresowany kontaktem z panem Pawłem. Pozdrawiam, Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_prymus 22.02.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 A może więcej szczegółów byłabym bardzo wdzieczna. Też chętnie usłyszałbym jakieś opinie nt. firmy ENERGODOM z Białegostoku. Pozdrawiam Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts