grzanka 11.07.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Mam już rozprowadzoną hydraulikę, ale nie mam w pralni kratki ściekowej. Hydraulik twierdzi, ze przy podłogówce w pralni z kratki ściekowej może być nieprzyjemny zapach. W wziązku z tym zastanawiam się, czy dorabiać tą kratkę czy zostawić tak jak jest, bez kratki? Jak radzicie? Czy kratka jest niezbędna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 11.07.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Są takie specjalne anty śmierdzące suche syfony, tylko nie wiem jak się nazywają.Ale nie są tanie.Zwykły syfon napewno będzie wysychał nawet bez podłogówki ponieważ nie wylewa się za często wody w pralni na posadzkę.Kratka przydaje się w czasie np. kłopotów z pralką.Ale nie mamy pralni to nie wiem czy jest niezbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 11.07.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Mam już rozprowadzoną hydraulikę, ale nie mam w pralni kratki ściekowej. Hydraulik twierdzi, ze przy podłogówce w pralni z kratki ściekowej może być nieprzyjemny zapach. W wziązku z tym zastanawiam się, czy dorabiać tą kratkę czy zostawić tak jak jest, bez kratki? Jak radzicie? Czy kratka jest niezbędna? jak będziesz tej kratki często używać np do wylewania wody z wiadra od mopa to śmierdzieć nie będzie, zależy po co Ci ta kratka i ile chcesz wyłożyć bo suche kratki drogie tu masz linka http://lazienki.abc24.pl/default.asp?kat=38826&pro=335100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Mam taką kratkę zwykłą, wystarczy u mnie raz na miesiąc wlać "szklankę" wody i to zapobiega wysychaniu i przykrym zapachom. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts