dodi 12.07.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hey Chciałbym zakupić 140m2 kostki 4/6 szaro rudej. Nie wiem na co zwrócić uwagę /rozmiar, ziarno, kolor/ . Widziałem szaro rudą o łagodnych równych przejściach a widziałem też szarą z mocnymi przebarwieniami jak rdza... proszę o doradę dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Najważniejszym kryterium jest - pod co ma ta kostka być kładziona. Jeśli pod auta, to musi być większa. np. 7/9 lub 8/11. Kolorystyka to już rzecz gustu. Proszę wybrać taką jaka się podoba. Fotki na stronie http://www.blechert.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 12.07.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Kostka ma być pod chodniczki i wjazd do domu /samochody osobowe/ . Z tego co mi się udało dowiedzieć to Strzegom i Strzelin mają różne uziarnienie kostki dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 05.08.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Po ułożeniu i tak zajdzie brudem, z czasem nie będziesz zwracać uwagi jakie masz ziarno. Z kolorem to samo, nie da się idealnie dopasować 15 ton kostki pod względem koloru, szaroruda cechuje się tym że są tam kostki szare, żółte, rude, brązowe a nawet zgniło zielone. Napisz do mnie na PW, aktualnie mam dobrą cenę na ten towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts