Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ricchetti Trend Stone Cacaco, kto ma?

ewa_rk

Recommended Posts

Zamierzam kupić płytki podłogowe Ricchetti Trend Stone Cacao.

Kolor widzę tylko w katalogu, ale on nie odzwierciedla rzeczywistości, tak samo jak ekran monitora.

Obawiam sie, czy nie będa za ciemne, kto je ma u siebie?

Pomóżcie mi, określcie kolor, czy jak gorzka czekolada, czy kakao z mlekiem?

W mojej miejscowości nikt ich nie ma, stąd moja prośba do Was.

Płytki saą dość drogie.

Liczę na Wasze obiektywne opinie.

Ewa_rk, ja mam u siebie Trend Stone grigio, ale też rozważałam cacao.

Jeśli jesteś z Warszawy, to można je obejrzeć w Dav-Import na Bartyckiej. Zrobiłam u nich kilka fotek w czasie, kiedy sama zastanawiałam się, które wybrać:

b6000ed27cdde7ae7e2cf4e17f8e7a21,10,19,0.jpg

a59c1646bf5eb1eed3af4416bcee3d79,10,19,0.jpg

9268da75bea3fbeaf9a0dfa9617254a6,10,19,0.jpg

Wprawdzie trochę czasu minęłam, ale jak dla mnie cacao w odbiorze to raczej chłodny kolor, bliżej gorzkiej czekolady niż kakao z mlekiem.

Elena, bardzo dziekuję za odpowiedż. Równiez mam Grigio i jestem nimi zachwycona. Lubię strukturę kamienia. Beige równiez z tej linii mam. Cacao, widzę na foto, że sa raczej b. ciemne. Nie mieszkam w stolicy, obdzwoniłam wszystkie sklepy w okolicy z włoskimi płytkami i nikt nie prowadzi. Na zamówienie sprowadzą nawet z kamienie z kosmosu, aby tylko zapłacić. Pozdrawiam i jeszcze raz b. dziekuje.