ewa_rk 12.07.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Zamierzam kupić płytki podłogowe Ricchetti Trend Stone Cacao. Kolor widzę tylko w katalogu, ale on nie odzwierciedla rzeczywistości, tak samo jak ekran monitora. Obawiam sie, czy nie będa za ciemne, kto je ma u siebie?Pomóżcie mi, określcie kolor, czy jak gorzka czekolada, czy kakao z mlekiem?W mojej miejscowości nikt ich nie ma, stąd moja prośba do Was. Płytki saą dość drogie. Liczę na Wasze obiektywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.07.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ewa_rk, ja mam u siebie Trend Stone grigio, ale też rozważałam cacao. Jeśli jesteś z Warszawy, to można je obejrzeć w Dav-Import na Bartyckiej. Zrobiłam u nich kilka fotek w czasie, kiedy sama zastanawiałam się, które wybrać: Wprawdzie trochę czasu minęłam, ale jak dla mnie cacao w odbiorze to raczej chłodny kolor, bliżej gorzkiej czekolady niż kakao z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_rk 13.07.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Elena, bardzo dziekuję za odpowiedż. Równiez mam Grigio i jestem nimi zachwycona. Lubię strukturę kamienia. Beige równiez z tej linii mam. Cacao, widzę na foto, że sa raczej b. ciemne. Nie mieszkam w stolicy, obdzwoniłam wszystkie sklepy w okolicy z włoskimi płytkami i nikt nie prowadzi. Na zamówienie sprowadzą nawet z kamienie z kosmosu, aby tylko zapłacić. Pozdrawiam i jeszcze raz b. dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mnie też nie przeminął zachwyt nad tymi płytkami i bardzo się cieszę, że się na nie zdecydowałam pochwal się efektem jak zaryzykujesz zakup cacao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts