Slawko123 12.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Witam. Jak w temacie. Wiem co to jest nieprzekraczalna linia zabudowy i to chyba rozumiem, ale co mogę w niej postawić, np. jakąś szopę itp.(powiedzmy 3x5m i wysokości do 3m) no, bo, ze drzewka, kwiaty, ogrodzenie, żywopłot, warzywa itp. to wiem. Czy w granicach tej linii można cokolwiek postawić. działka MN,U, jest MPZP, jest plan zagospodarowania(czekam na PnB). zapytanie dotyczy części od drogi wewnętrznej prywatnej, od gminnej wszystko jest jasne. definicje z MPZP 4) linie zabudowy – nieprzekraczalne, 3) linii zabudowy nieprzekraczalnej – oznacza to linię regulującą zabudowę danej działki lub zespołu działek, w której mogą być umieszczane fronty budynków lub ich części bez jej przekraczania, b) nieprzekraczalną linię zabudowy od linii rozgraniczającej dróg wewnętrznych nie wyznaczonych Planem, a wydzielanych wg potrzeb, ustala się na 5,0 m, pozdrawiam Sławek Edytowane 12 Lipca 2011 przez Slawko123 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/158877-nieprzekraczalna-linia-zabudowy-co-mo%C5%BCna-w-quotniejquot-postawi%C4%87-wybudowa%C4%87-posadzi%C4%87-itp/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts