haker 13.07.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Wiadomo że jak dom się buduje to na działce stawia się prowizoryczne przyłącze. Jest tam licznik i stamtąd bierze się prąd, wszystko jasne i klarowne. Ale jak jest z przyłączem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 możesz mieć studzienkę z zaworem i licznikiem na terenie działki i z niej wystającą rurę z kranem na końcu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 możesz mieć studzienkę z zaworem i licznikiem na terenie działki i z niej wystającą rurę z kranem na końcu. J. Ja mam taką studzienkę i kran do dziś. Z niej ciągnę wodę dalej w miarę potrzeb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzekwj 04.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jest taka możliwość i ja ją wykorzystuję (bo nie mam innej możliwości). Właśnie jestem na etapie projektu przyłącza wody. W jednym projekcie mam zawarte przyłącze docelowe i tymczasowe z dodatkową studzienką na czas budowy. Wodociągi najpierw podłączą mi licznik w studzience tymczasowej, a po wybudowaniu murów podłączą licznik docelowo w pom. gospodarczym. Tak zostało ustalone i teraz całość dokumentacji czeka tylko na podpis i pieczęć Wodociągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts