karola2657 09.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Chciałam się przywitać wnętrza wow !brak słów bomba! mam pytanie odnośnie żaluzji w salonie czy one są białe czy w orzechu ?okna masz w orzechu dlatego pytam bardzo chciałabym u siebie białe żaluzje ale okna mam ciemnie nie wiem co mnie podkusiło i obawiam się jak by to wyglądało gdybym dała białe...dlatego zastanawiam się jak to u Ciebie wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 03.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witaj, Jestem od dawna cichym podglądaczem. Masz bardzo piękne wnętrza. A że jestem na etapie wizualizacji wnętrz spodobałaby mi sie taka sciana TV i kominek jak u Ciebie. Po prostu wygląda to rewelacyjnie -a schody oryginalne:) Ale , że nasz domek to parterówka jeżeli nie mialabys nic przeciwko skradłabym pomysł jednej ściany-gdybyś mogła mi napisac wymiary na priv bylabym niezmiernie wdzieczna. i jaki kolorek masz na scianach w salonie czy to biel? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 14.11.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kochana, masz piękne wnętrza!!! A w lampach inspirowanych Cabotche się zakochałam. Czy jesteś z nich zadowolona? Ile dają światła? Widzę że nad stołem masz ich aż dwie. Z jakiego źródła kupowałaś i jakiej konkretnie firmy?Czy one są na halogeny? Baaardzo będę wdzięczna za odpowiedź!!!PozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaek 10.02.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witaj Saly,Planujemy budowę według tego samego projektu. na chwile obecna czekamy na warunki zabudowy.jak tylko otrzymamy kolejnym krokiem będzie zakup projektu. Szukamy juz bardzo długo i generalnie verona odpowiada nam wewnątrz, choć nie do końca wizualnie na zewnątrz. Czy jest mozliwość aby obejrzeć Wasz domek? Przyznam szczerze, że było już wiele projektow takich na 100% a jak zobaczylismy na zywo to coś nam nie pasowało, albo za mały, albo za duży...Pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_v 03.05.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witam, za zgodą Saly piszę w tym temacie z prośbą do wszystkich, którym również spodobał się dom Verona, mianowicie chętnie byśmy z żoncią obejrzeli taki dom na żywo, jeśli ktoś już wybudował lub jest w trakcie i pozwoliłby nam go obejrzeć...Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts