Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

Chciałam się przywitać :welcome: wnętrza wow !brak słów bomba! mam pytanie odnośnie żaluzji w salonie czy one są białe czy w orzechu ?okna masz w orzechu dlatego pytam bardzo chciałabym u siebie białe żaluzje ale okna mam ciemnie nie wiem co mnie podkusiło ;) i obawiam się jak by to wyglądało gdybym dała białe...dlatego zastanawiam się jak to u Ciebie wygląda Pozdrawiam

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj, Jestem od dawna cichym podglądaczem. Masz bardzo piękne wnętrza. A że jestem na etapie wizualizacji wnętrz spodobałaby mi sie taka sciana TV i kominek jak u Ciebie. Po prostu wygląda to rewelacyjnie -a schody oryginalne:) Ale , że nasz domek to parterówka jeżeli nie mialabys nic przeciwko skradłabym pomysł jednej ściany-gdybyś mogła mi napisac wymiary na priv bylabym niezmiernie wdzieczna. i jaki kolorek masz na scianach w salonie czy to biel? Pozdrawiam Kasia

• 2 weeks później...

Kochana, masz piękne wnętrza!!! A w lampach inspirowanych Cabotche się zakochałam. Czy jesteś z nich zadowolona? Ile dają światła? Widzę że nad stołem masz ich aż dwie. Z jakiego źródła kupowałaś i jakiej konkretnie firmy?

Czy one są na halogeny? Baaardzo będę wdzięczna za odpowiedź!!!

Pozdrawiam

Ola

• 2 months później...

Witaj Saly,

Planujemy budowę według tego samego projektu. na chwile obecna czekamy na warunki zabudowy.

jak tylko otrzymamy kolejnym krokiem będzie zakup projektu. Szukamy juz bardzo długo i generalnie verona odpowiada nam wewnątrz, choć nie do końca wizualnie na zewnątrz. Czy jest mozliwość aby obejrzeć Wasz domek?

Przyznam szczerze, że było już wiele projektow takich na 100% a jak zobaczylismy na zywo to coś nam nie pasowało, albo za mały, albo za duży...

Pozdrawiam,

Aga

• 2 months później...