Karolina i Artur P 10.09.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 cześć Saluś Fajnie,że znalazłaś odpowiedni kolor tynku, ja byłam w tym sklepie gdzie wybieraliśmy nasz kolor i okazało sie,że jest zlikwidowany U Was są mega postępy więc z przyjemnością się to ogląda! Kostkarze szaleją Altanka fajna sprawa! Buziaki i czekam na jeszcze więcej zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witaj Saly:) Przeleciałam przez Twój dziennik na wdechu - tempo macie nieziemskie, gratuluję Faktycznie Wasz dom wygląda imponująco - na dużo większy niż jest w rzeczywistości:) Bardzo podoba mi się Twój ogród: oczko, kostka i ogólnie - super... pozdrawiam:) ps. jedna rzecz mnie zastanawia: wysoka zabudowa narożnikowa w Twoim poprzednim domu - tam były takie drzwi łamane w tej szafce naroznej? Czy pamiętasz może jaki wymiar miała ściana do okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.09.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Hej Karolcia - tak myślałam ze musieli pokombinować z tym tynkiem bo znalazłam firmę ale koloru nie mogłam Ale po ciężkich poszukiwaniach znalazłam Lukarna- witaj Zaraz lece oblookać Twój domek Szafka narożna była bardzo pakowna i pełniła funkcje spiżarki podręcznej - co do wym ściany nie pamiętam ale postaram się odszukać w notatkach i dam znać Pamiętam ze sama szafka miała 90x90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.09.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 MAMY OKNA W KUCHNI Z oknami w kuchni był nie lada dylemat. Najpierw jaki kolor ???? W całym domu złoty dąb ale czy w kuchni do białych mebli??? Padło na antracyt lub po prostu grafit czekaliśmy długo i są - i są naprawdę fajowe : http://img683.imageshack.us/img683/4348/imag0446n.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img849.imageshack.us/img849/3478/imag0442wh.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img571.imageshack.us/img571/3631/imag0447s.jpg Uploaded with ImageShack.us Jeszcze mają folię więc kolor słabo widać ZACHOROWAŁAM NA LAMPĘ Miałam inną koncepcję ale zobaczyłam u MarJel lampę Ona ma plafon w wiatrołapie a ja myślę o lampie wiszącej do jadalni 2 szt i jedna w salonie Cena trochę nie fajna - mój M określił tą lampę jak opona z kryształków i że troche przesadzam ( chodziło mu o cenę ) ale mnie nadal się zabójczo podoba ...... http://img191.imageshack.us/img191/7066/1791034254.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img233.imageshack.us/img233/9190/acrylio7002.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.09.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Okna suuuper! Lampy kupuj koniecznie mi podobają się już od daaaawna, kilka osob na forum już je ma , a u Marty wyglądają bardzo fajnie! Ja jak znajdę dla nich miejsce to tez się skuszę ;P Tylko nie bardzo wiem gdzie mogły by sie pojawić bo już mam troszkę upatrzonego oświetlenia... ewentualnie wcisnę kinkiecik do dolnej łazienki U Ciebie spradziły by sie idealnie!!!! Buziaki ogromniaste :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.09.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 hejo!! wszystko wydaje się być fajne i pasujące do siebie, ale na Twoim miejscu nie kładła bym elewacji kornik, tylko głatki tzn.baranek, mój wujek ma kornika (ok 10 lat) elewaja wygląda bardzo brzydko w te wgłębienia strasznie wchodzi brud i nie da rady tego umyć... a z daleka dom wygląda jakby miał brudne zacieki taka moja mała rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Hej Saly! Okna piękne! Zwłaszcza to narożne w kuchni...jak ja takie zawsze chciałam mieć :/ Cd oświetlenia-jak zaczęłam wybierać do mojego,to teraz wiem,że nic...nie wiem już Za duzy wybórrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Iza - ja właśnie po Twoim poście zaczęłam się zastanawiać nad oświetleniem Co do okien w kuchni - właśnie przez te okna zakochałam się w tym projekcie już się nie mogę doczekać jak je obrobią i wtedy będzie dopiero efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Powiem tyle- obrzydliwie zazdroszczę Ci tego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Powiem tyle- obrzydliwie zazdroszczę Ci tego okna Cieszę się okrutnie że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 (edytowane) A kiedy planujecie się wprowadzić ? Czyżby jeszcze w tym roku Powiedz mi jakie oświetlenie zaplanowałaś w wiatrołapie?Bo ja mam problem,nie wiem czy planof czy zwis czy iść bardziej w elegancję i jakichś kryształ,a mam spory przedsionek po prawie 6,5 m Edytowane 12 Września 2011 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Iza plan mam wprowadzić się na walentynki taką datę przyjeliśmy za realną Natomiast jak pogoda dopisze i moi fachmani to jest szansa ze na święta w grudniu Co do oświetlenia do wiatrołapu - do tej pory traktowałam wiatrołap trochę po macoszemu i w zasadzie było mi wszystko jedno Natomiast po tym jak widzę że dziewczyny dopieszczają wiatrołapki to i mój będzie taki bardziej zadbany mam już do niego lampę - miała być do łazienki: http://img838.imageshack.us/img838/2659/1800167595.jpg Uploaded with ImageShack.us oraz pufa - na razie tylko upatzrona nie kupiona: http://img189.imageshack.us/img189/5729/cubeluxwhite41.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Wow,piękna ta lampa,właśnie coś w tym stylu i mnie chodzi po głowie:) Wiesz,zastanawiam się jeszcze nad jedną kwestią.Nie wiem czy planujesz toaletkę u siebie w sypialni? Ja raczej tak,ale mam też zagwozdkę co do oświetlenia,bo nie wiem ,czy taką samą postawić co lampy nocne jak po bokach łóżka,czy kinkiet ? Chciałabym dobrze sobie oświetlić miejsce pracy i mam wątpliwości czy ta lampka nocna dobrze mnie "oświeci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Mój poprzedni dom był z poddaszem tzn dużo skosów więc nie miałam toaletki - bo nie było gdzie lustra nad przyczepić - a jak każda kobieta wie toaletka bez lustra nikomu się nie przyda - teraz będzie toaletka a nad nią kinkietDodatkowo - dostałam fajny gadzet na imieniny który stanie na mojej toaletce dodatkowo tj lusterko powiększające podświetlane- podświetlenie jest do okoła lusterka i można zmienić jego natężenie Jest Super oto one:http://img834.imageshack.us/img834/3880/84301l.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A ten kinkiet będzie z tej serii co będziesz miała całe oświetlenie w sypialni ? A to lustro booomba!Jeszcze takiego nie widziałam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Powiem szczerze nie myślałam jeszcze o kinkiecie - myślę że będzie podobny do oświetlenia górnego w sypialni Dziś ostateczny pomiar mebli kuchennych i ostateczna też wycena (pewnie wycena będzie na jutro) Mebelki zamawiam już bo czeka się na nie ok 6 tyg a potem jeszcze 2 na blat - dłuuuugawo ale myślę że na święta już będą Marzy mi się wprowadzić do gotowego i wykończonego domu - dodatki oczywiście mogą być potem - chodzi mi o zasadnicze sprawy tj łązienki salon, kuchnia, jadalnia - reszta pokoi w tym gabinet i gościnny zostawiam sobie na deser i przypływ gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Pufa jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 14.09.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Saly - a jakie kolory ścian w wiatrołapie?Stojące lusterko podświetlane jest świetne. Gdzie je można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.09.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Bocianku Wiatrołap będzie jasny Podłoga gres 60x60 jaśniutki - prawdopodobnie opoczno :http://img651.imageshack.us/img651/174/iopocznolaziobiancopole.jpg Uploaded with ImageShack.us i ściana do tego - albo tynk mozaikowy biały z delikatnymi drobinkami szaregoalbo szary + ciemniejszy szary http://img833.imageshack.us/img833/841/2ae6a34cb25bb2f2cbbe8db.jpg Uploaded with ImageShack.usWiatrołap to małe pom i chce aby był widny ale jednocześnie praktyczny dlatego tynk mozaikowy Miałam kiedyś i się bardzo sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.09.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A lusterko to prezent ale chyba w media takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts