lucka6 14.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 fajnie sie wszystko posuwa do przodu okno narozne w kuchni super, a podoba mi sie tym bardziej ze tez bede takie miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 15.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A lusterko to prezent ale chyba w media takie są Dzięki! Muszę je mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 O cho cho, ile tu się dzieję. Pufa cudna. Też kiedyś myślałam o dwóch caboche nad stołem, wyszły ostatecznie abażury, ale namawiam na ten pomysł na pewno będzie pięknie bo sama lampa jest śliczna. Widziałam takie zestawienie dwóch, a nawet trzech lamp obok siebie- bomba:yes: Saly, ja się nie zdziwię jak będziemy się w tym samym czasie wprowadzać, gonicie jak strusie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.09.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 MarJel - staramy się jak najwięcej zrobić przed zimą - mam nadzieję ze nie przyjdzie szybko - chociaż prognozy straszą..... U mnie praca wre- nie lubię wklejać zdjęć jak coś jest nieskończone ale dziś to zrobię wieczorkiem Słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 17.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Wpadłam z rewizytą Piękny domek, fajnie, że to nie pierwszyzna dla Was Niesamowite jets to okno narożne w kuchni, zawsze mi się takie szalenie podobały będzie bosko. Będę zaglądać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.09.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Powiedz gdzie i za ile kupiłaś tą lampę? Bo pasowałaby mi do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jakie piękne te okna.... Saly, zima nie może przyjść szybko, co to to nie, ja się po prostu nie zgadzam:) A gdzie wczoraj obiecane zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.09.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Bocianku Wiatrołap będzie jasny Podłoga gres 60x60 jaśniutki - prawdopodobnie opoczno : http://img651.imageshack.us/img651/174/iopocznolaziobiancopole.jpg Uploaded with ImageShack.us i ściana do tego - albo tynk mozaikowy biały z delikatnymi drobinkami szarego albo szary + ciemniejszy szary http://img833.imageshack.us/img833/841/2ae6a34cb25bb2f2cbbe8db.jpg Uploaded with ImageShack.us Wiatrołap to małe pom i chce aby był widny ale jednocześnie praktyczny dlatego tynk mozaikowy Miałam kiedyś i się bardzo sprawdził Saly mogę prosić na priv cenę za m2 płytek podłogowych, bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.09.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Wiyam przepraszam najmocniej że obiecuje a potem nie wklejam zdjęćTym razem zdarzenie losowe.... mamy pogrzeb w rodzinie ...Nie takiej najbliższej ale zawsze ..smutne... Zdjęcia będą dużżżo ale jutro. Karola lampę wylicytowałam na allegro- za cenę 267 zł z kosztami przesyłki - znajdziesz ją tu:http://allegro.pl/lampa-halogenowa-luca-4x40w-plafon-szklo-chrom-i1809549936.html Blekitna te płytki to :Opoczno Gres Lazio Bianco - cena sklepowa ok 160 zł /m2Na ceneo znajdziesz je poniżej 100 zł za metrSą różne opcje Mnie podoba się poler - ale jest jeszcze pół mat, satyna i takie tamPozdrawiam serdecznieSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 19.09.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hej Saly! Przykro mi z powodu tego pogrzebu, ale niestety takie smutne sytuacje bywają, oby jak najrzadziej... A teraz już bardziej pozytywnie - jestem zaszokowana tempem w jakim się uwijacie jesteś niesamowita! Kiedy planujecie się wprowadzić? Wszystko zapowiada się super, naprawdę jestem Twoją fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hej Saly! Boziu już myślałam że zniknęłaś na zawsze:hug: Mam nadzieję że na forum wróciłaś na dłużej:P Praguś opowiadaj jak się czujesz?( wiesz o co mi chodzi?) No saly to faktycznie debeściara! błekitna, ten sam gres o który pytasz mam u siebie na dole:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.09.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 dzięki za słowa otuchy Praha - strasznie sie cieszę że wróciłaś na forum MarJel i Praha - dzieki dzięki słodzcie mi tak dalej Plany mam wprowadzić się do wykończonego na tip top domku - co nie oznacza w pełni umeblowanego Wiadamo, że chciałoby się wszystko co sie wymarzyło ale nie na wszystko na raz wystarczy więc Plan minimum ( wszystko wykończone, pomalowane, kominki zamontowane, łazienki skończone) Meble w kuchni - wszystkie Salon - wszystkie Jadalnia - wszystkie Sypialnia na górze - wszystko Zostaje pokój na dole - mój gabinet - no mogę trochę poczekać Pokój gościnny - po 1 nie mam jeszcze koncepcji po drugie no moze poczekać Siłownia męża (Mąż były sportowiec )- obiecana ale bardzo kosztowna i to także musi poczekać bo zrobić ją profesjonalnie z odpowiednią wykładziną , lustrami i całym tym złomem (dobrze że nie słyszy jak mówię o złomie to nie lada wydatek TAK WIEC PODSUMOWUJAC plan minimum to wprowadzka najpóźniej w walentynki a może nawet w styczniu Gdybyśmy jednak postawili na full opcję to na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Saly z tego co planujesz nie nazwałabym planem minimum:P To naprawdę bardzo dużo, aby móc zamieszkać( i kto to mówi) O koncepcje na gościnny i gabinet się nie martw, ja długo nie miałam i nie wiadomo kiedy, z zaskoczenia z dnia na dzień się rodziły:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.09.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Saly z tego co planujesz nie nazwałabym planem minimum:P To naprawdę bardzo dużo, aby móc zamieszkać( i kto to mówi) O koncepcje na gościnny i gabinet się nie martw, ja długo nie miałam i nie wiadomo kiedy, z zaskoczenia z dnia na dzień się rodziły:yes: MarJeluś na to liczę - że wstanę któregoś dnia i doznam olśnienia No a Ty uchyl rąbka tajemnicy kiedy Ty się wprowadzisz??? masz tak pięknie - jak nie to się wprowadzam za Ciebie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 MarJeluś na to liczę - że wstanę któregoś dnia i doznam olśnienia No a Ty uchyl rąbka tajemnicy kiedy Ty się wprowadzisz??? masz tak pięknie - jak nie to się wprowadzam za Ciebie:-) Saluś, dzisiaj zaczynają robić ogrodzenie, a za ok. dwa tyg. kostkę, jak będzie bliżej końca, wtedy to już na pewno pakuję walizy Możesz do mnie się wprowadzać, pokój gościnny prawie gotowy. Jeszcze tylko lustro zawiśnie nad komódką, zasłony i kuniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.09.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 MarJel- no tak w sumie kostka to ważna spr - co by nam sie buciki nie poniszczyły po błocie chodzić U mnie trochę od d... strony ale zaraz po murach musiała zacząć się robić kostka bo teren taki ze trochę deszczu i błocisko po kolana nawet rusztowań do elewacji nie bardzo mogli rozstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 MarJel- no tak w sumie kostka to ważna spr - co by nam sie buciki nie poniszczyły po błocie chodzić U mnie trochę od d... strony ale zaraz po murach musiała zacząć się robić kostka bo teren taki ze trochę deszczu i błocisko po kolana nawet rusztowań do elewacji nie bardzo mogli rozstawić Czemu. Już masz z głowy i buciki czyściutkie;) Odpisałam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.09.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Czemu. Już masz z głowy i buciki czyściutkie;) Odpisałam priv. Dziękuję Ci Kochana bardzo za info - zgodnie z radą już nasprobałam maila do sprzedawcy Wielkie Buziaki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.09.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 no widzisz mar jel jak ze mnie ślepota .... dzieki Saly za odp Saly przykro mi z powodu pogrzebu. dziewczyny chciałm się pochwalić co u mnie jest zrobione, ale niestety w fotosiku wyskakuje mi jakiś błąd i nie mogę wgrać tych zdjęć.... spróbuje później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 no widzisz mar jel jak ze mnie ślepota .... No ja widzę dziewczyny chciałm się pochwalić co u mnie jest zrobione, ale niestety w fotosiku wyskakuje mi jakiś błąd i nie mogę wgrać tych zdjęć.... spróbuje później Koniecznie spróbuj, bo jestem strasznie ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts