Saly 02.11.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witam razem z żoną szukamy projektu naszego gniazdka jesteśmy coraz bardziej przekonani do verony podoba się nam choc musimy wprowadzic troche zmian by móc zmieścic budynek na działce widzimy wasze poczynania i bardzo nam sie podoba choc równoczesnie zdajemy sobie sprawe ile przed nami bylibysmy szczesliwi gdyby udało nam sie zobaczyc budynek juz wybudowany - by moc stanąc w pomieszczeniach i rozejrzac się dookoła czy była by taka możliwosc pozdrawiam piotrek Witam serdecznie Verona to bardzo specyficzny projekt- zupełnie inaczej wygląda na "projekcie" inaczej w rzeczywistości My wprowadziliśmy bardzo dużo zmian w stosunku to projektu Zmiany te zarówno wew budynku jak i w samej bryle Koszt niestety też jest dużo większy niż zakładaliśmy:-( Ale dom jest PIĘKNY!!!! I powiem szczerze że jakbym miała budować jeszcze raz to też byłaby Verona Oczywiście ze jest możliwość zobaczenia domku w budowie Daj znać na priv lub na [email protected] skąd jesteście to się dogadamy - Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.11.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 DZIŚ PIERWSZE MYCIE OKIEN I choć mycie okien nie jest moja ulubioną czynnością ale powiem szczerze ze nie było tak zle Także dziś wybrałam fototapetę do sypialni Dumam tylko nad kolorem....Może powiecie która ładniejsza???? 1.http://img687.imageshack.us/img687/3401/19069b.jpg Uploaded with ImageShack.us 2.http://img690.imageshack.us/img690/9486/19069c.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Cześć Saluś Mi obie tapetki się bardzo podobają (lubię te kolory ) ale chyba głosuję na nr 1 szczególnie jeżeli myślisz o wprowadzeniu jeszcze jakiejś kropli szarości... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Edit: Saluś nie zerknełam wcześniej na poprzednią stronę, a u Ciebie TAKIE POSTĘPY!!! REWELACJA!!! Domek z zewnątrz prezentuje się ślicznie,a tarasu przysypialnianego zazdroszczę, wygląda super I łązienkeczki się robią.... ale fajnie! Buziaki:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Edit: Saluś nie zerknełam wcześniej na poprzednią stronę, a u Ciebie TAKIE POSTĘPY!!! REWELACJA!!! Domek z zewnątrz prezentuje się ślicznie,a tarasu przysypialnianego zazdroszczę, wygląda super I łązienkeczki się robią.... ale fajnie! Buziaki:*** Dziękuje Karolciu A tapeta tez mi sie podoba ta pierwsza:-) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 02.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Zdecydowanie nr 1a na której ścianie chcesz ją położyć? Za łóżkiem, czy przy kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.11.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Zdecydowanie nr 1 a na której ścianie chcesz ją położyć? Za łóżkiem, czy przy kominku? dzięki za głos Za łóżkiem - tak z 50 cm od podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 03.11.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja też głosuję na nr 1 Jakie barierki planujesz wstawić na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.11.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja też głosuję na nr 1 Jakie barierki planujesz wstawić na tarasie? Hej Bocianku Dzięki za głos w spr fototapety Na tarasie i balkonie z tyłu budynku będa szklane barierki- ale chyba nie uda nam się ich zamówić przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.11.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 saly, rany tobie już się robią łazienki:jawdrop: Dom prezentuję się piknie, ale to już wiesz;)Tapeta dla mnie też 1. , a nie możesz zamówić tak by była szarość jak w 1. i filetowe dmuchawce jak w 2.? Chyba że chcesz mieć różowe dodatki? wtedy różowe dmuchawce zostawić.Wiem że w przypadku fototapet taka zmiana kolorów jest możliwa, ale to tez zależy skąd zamawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dla mnie dmuchawce na tapecie nr.1 też są fioletowe tylko w innym odcieniu fioletu ale może ja mam problem z kolorami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 04.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Hej Saly, ja też jestem za nr 1, a najlepiej to by było wg mnie zrobić tak jak MarJel radzi. A jeśli tak się nie da to po prostu nr 1 i też będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 04.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Witaj Saly:bye:jeju ile u Ciebie się dzieje:o PIĘKNIE!!! brak mi słów....Mi również bardziej podoba się tapeta nr 1, a możesz zdradzić gdzie ją znalazłaś??? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 07.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 HEJ!!! moim zdaniem obie tapety są świetne, ale wydaje mi się, że w formacie ściennym bardziej efektownie wyglądać bedzie nr 2 ja stawiam na nr - 2 choć pewnie i tak przegram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.11.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Zacznę może od fototapety Pojawiła się opcja o której mówiła MarJel czyli fiolecik Chyba będzie ta ale to jeszcze nie postanowione: http://img560.imageshack.us/img560/4061/19069b260x170fiolet2.jpg Uploaded with ImageShack.us Ze spr budowlanych: Moja ekipka kończy gładzenie ścian i sufitów Bardzo bardzo się przykładają i takich gładzi nie miałam jak dotąd Na górze został tylko kominek w sypialni i już będzie czekać na malowanie Na dole wszystko przed nami Duża ściana przy schodach musi być zrobiona wyjątkowo dokładnie bo będzie pomalowana na grafitowy kolor - jak uda mi się jakiś ładny znaleźć - jak dotąd 7 próbek i żadna ładna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Saluś ale lecicie Na bardzo fajnym etapie jesteście, zaraz koniec!!! Twoja budowa jest meeeegggggaaaa błyskawiczna!!! To zaraz malowanie, podłogi i przeprowadzka!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.11.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Saly swietna fototapeta-podasz stronke gdzie ja można kupić? Dopiero teraz zaskoczyłam że będziesz miała w sypialni kominek-niezły czad.Pochwal sie jakimis fotami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 10.11.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Rzeczywiście korzystniej teraz wygląda, do fioletu łatwiej dobrać dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.11.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Saly ja też dopiero teraz sobie to uświadomiłam Kominek w sypialni .... REWELACJA!!! ... i moje marzenie.... u nas nie ma możliwości więc będę miała mały biokominek Salu ja prosze o jakieś fotki, ze środka, nic się nie chwalisz a jest czym! Plissssssssss!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.11.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dziękuję Dziewuszki za miłe słowa:hug: Kakusek - fototapetę znalazłam na stronie: http://www.alarte.pl http://www.obrazoteka.pl http://www.ornamentyka.pL Karolcia może to głupotka ale tak sobie wymyśliliśmy Jeden kominek w salonie "wypasiony" a drugi malusi skromniusi w sypailniBardzo lubimy kominki - jeszcze nam się nie znudziło Była taka możliwość techniczna bo akurat komin w tej ścianie przechodził to się skusiliśmy Zdjęcia będą będą tylko jeszcze z tydzień bo nic nie jest podokoańczane a większość z uwagi na szlifowanie gładzi pozakrywane foliami i zasypane gładzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts