Karolina i Artur P 10.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Saluś to zdecydowanie NIE JEST GŁUPIE!!! To cudowny pomysł i super,że mieliście taką możliwość Ja (my) też uwielbiamy kominki No dobra wytrzymam jeszcze chwile, ale lanie Ci się należy ,że tyle czasu nie pokazujesz domku w środku, bo mnie interesuje każdy etapik Buziaki wielkie :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Saly dziekuje bardzo :hug:Rowniez czekam na fotki wnetrz bo widzac Twoja elewacje i zagospodarowanie wokoł domku jestem pewna że masz sie czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.11.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Saly, co tam u Was? czekamy jakieś zdjęcia Kostki w okół domu zazdraszczam strasznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.11.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Witam U nas zimno dziś jak diabli -1 Ale nastroje budowlane gorące wiec w sumie nie jest źle Tak jak pisałam wnętrza "się robią" i na efekt trzeba jeszcze poczekać bo bałagan i folie Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No i nareszcie doczekałam się ogrodzenia. Saly ogrodzenie masz jedno z lepszych tu na forum (jak dla mnie oczywiście;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.11.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mogłabyś napisać gdzie kupywaliście przesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mogłabyś napisać gdzie kupywaliście przesła. Ogrodzenie tzn przęsła robiliśmy u lokalnego ślusarza - pokazałam mu wzór i grubość przęseł i wyspawał, potem pomalował i zamontował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 14.11.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Saly - a brama wjazdowa to automat czy otwierana ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.11.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 I brama i furtka będą otwierać się pilotem Jak również można będzie otworzyć przyciskiem z domuW tym tyg montują napęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 14.11.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Bardzo ładny dom, coś innego w tym gąszczu oklejonych styropianem stodół szczere gratulacje może trochę szkoda, że na takim pustkowiu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.11.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 2mm Bardzo dziękuję za komplementy Czy na pustkowiu??- tak wychodzi na zdjęciach bo mamy sporą działkę - wokół sporo domków jest i się sporo buduje Lokalizacja była świadoma by było na peryferiach miasta a do centrum mamy tylko 8 km więc jest Ok Pozdrawiam cieplutko Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_1986 14.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam Saly. piękny domek [szkoda ze nie Benedykt;P], obejście również. Drugie zdjęcie wymiata. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 14.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) 2mm Bardzo dziękuję za komplementy Czy na pustkowiu??- tak wychodzi na zdjęciach bo mamy sporą działkę - wokół sporo domków jest i się sporo buduje Lokalizacja była świadoma by było na peryferiach miasta a do centrum mamy tylko 8 km więc jest Ok Pozdrawiam cieplutko Saly pewnie masz rację - faktem jest, że zdjęcia pokazują dom a nie okolicę pozdr. ps. może się mylę ale chyba mamy domy w tym samym mieście, chyba kiedyś podawałaś gdzieś nazwę tylko nie mogę tego teraz znaleźć Edytowane 14 Listopada 2011 przez 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Saluś dom wygląda pięknie!!! Ogrodzenie robi ogromne wrażenie Przęsła uwielbiam Wszystko dopieszczone ślicznie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No, no Saly, Twój dom prezentuje się naprawdę imponująco! Dom naprawdę wyszedł super, ogrodzenie też świetnie do niego pasuje, garaż też rewelacja, aż brak mi słów, naprawdę pięknie Wam to budowanie wychodzi Poza tym nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Twój dom jest 2 x większy od Benka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Saly pięknie sie prezentuje dom, ogrodzenie - całość!!! i bardzo sie cieszę, bo przęsła będą miała prawie identyczne:D zamowienie już dawno złożyliśmy i czekamy na swoją kolej.... u mnie zamiast klinkieru jest tynk akrylowy (taki jak na domku) ojjj lece dalej pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dom faktycznie robi ogromne wrażenie, ale ogrodzenie to mistrzostwo świata:jawdrop:Saly tak z ciekawości wyslij mi na priw koszt ogrodzenia,chciałam sobie porównać ze swoim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 15.11.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Oo Saly to ja też się podłączam pod prośbę MarJel, też w celach porównawczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 15.11.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Saly,to najpiękniejsze ogrodzenie jakie widziałam!!!! Szczęka mi opadła po prostu! CUUUUUUUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.11.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (edytowane) Wojtek,2mm,Karolinka,Praha, Oldzia,MarJel, Iza - dzięki i BIG CAŁUSY Ogrodzenie planowałam sama tzn upatrzylam sobie przęsła a potem poprosiłam Pana ślusarza o wyspawanie jednego na próbę Przęslo przyjechało na budowę i dumaliśmy czy takie jest ok Chcieliśmy aby było dość masywne ale bez przesady A klinkier też rozrysowałam sobie jak to ma wygladać Dla zainteresowanych wysyłam kosztorys na priv Pozdrawiam Saly PS zaraz wrzucę wizualki łazienki na dole Edit Nie mogę teraz wgrać wizualizacji....coś mi image shack szwankuje Edytowane 16 Listopada 2011 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts