Saly 16.11.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 http://img84.imageshack.us/img84/2746/68696146.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img856.imageshack.us/img856/7401/61438449.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img684.imageshack.us/img684/6798/38758520.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img823.imageshack.us/img823/8513/32048595.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Łazienka cudnaaa,z pewnością wyjdzie idealnie ;)Saluś prześlij mi jeszcze ten kosztorys :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.11.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 OGRODZENIE DLA ZAINTERESOWANYCH : Ogrodzenie było robione od początku tj. podmurówka na prawie 1,5 metra w głąb ziemi , zbrojenie+beton z gruchy+podmurówka także pod bramę głęboko w ziemi aby zapewnić sztywność słupkom na jakim opierać się będzie brama - ten etap ok 4 tyś Przęsła metal - robocizna+materiał +brama +3 furtki - jedna przy bramie dwie przy śmietniku - 10 tyś Całość ogrodzenia ma ok 55 metrów w tym dość spory łuk (mur) z cegły klinkierowej Cegła to sahara miodowa - ciut droższa od normalnej nie cieniowanej cegły - 1,60 /sztukę położenia - cena samej cegły bywa bardzo różna od 2 zł/szt do nawet 10 zł/szt Zależy od producenta i koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.11.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Saly, bardzo podoba mi się ta ciemna łazienka:D, kiedy nam pokarzesz już gotowe? U ciebie dwie, czy trzy łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Saly u mnie w przyszłym tyg. będą montować przęsła wyślę ci foty na maila:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.11.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Saly, bardzo podoba mi się ta ciemna łazienka:D, kiedy nam pokarzesz już gotowe? U ciebie dwie, czy trzy łazienki? hej Martuś U mnie na dole WC na górze 2 łazienki - jedna przy sypialni-malutka, Druga ogólnodostępna na razie dla gości w przyszłości dla dzieci Fotki będa w przyszłym tygodniu jak już będzie co pokazać A na Twoje zdjęcia czekam z niecierpliwością Buśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Saly rewelacyjna brama i furtka!!!! cenka opada!!!! nie ma to jak prostota i elegancja!!! już sobie zapisałm to zdjęcie w moich inspiracjach balustardowo-ogrodzeniowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.11.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Saly, ogrodzenie wyszło świetne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.11.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Saly rewelacyjna brama i furtka!!!! cenka opada!!!! nie ma to jak prostota i elegancja!!! już sobie zapisałm to zdjęcie w moich inspiracjach balustardowo-ogrodzeniowych :) Buziaki Blekitna A co u Ciebie? jakieś prace idą teraz? czy na zimę przestój??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 17.11.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Salu, zlew w WC jest rewelacyjny! A jakie oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.11.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Na suficie zdecydowanie NIE HALOGENY - będa w górnej łazience i to wystarczy Tutaj chce bardziej "elegancko" jak można tak o kibelku powiedzieć hihihi...Tak więc ta lampa:http://img31.imageshack.us/img31/2410/ipaulneuhausplafonalano.jpg Uploaded with ImageShack.us Nie mam pomysłu na kinkiet nad lustrem...Czy iść w bąbelki czy coś bardzo prostego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aaa zapomniałąm zapytać - co to za umywalka w łazience? fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 17.11.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A co to za płytki ciemne. Czy one będa fugowane czy cos jest dane pomiędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.11.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Basieńko - umywalka roca urbi Tfor- wizualizacja moze nie najlepsza łazienkiPłytki kolekcja Hanabi sa kładzione prawie bez fugowo tzn fuga 1 mm czarnaPłytka podstawowa czarnaDekor na ścianie:http://img265.imageshack.us/img265/3112/fparadyzhanabirokokoner.jpg Uploaded with ImageShack.us + mozaika szklana na półkę pod umywalkę:http://img841.imageshack.us/img841/1441/fparadyzhanabineromozai.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Buziaki Blekitna A co u Ciebie? jakieś prace idą teraz? czy na zimę przestój??? Saly coś tam powoli się dzieje, tynki są, wczoraj wstawili nam bramę garażową, od poniedziałku do reszty rusza hydraulik , styropianowe podłogi ida w ruch no i nie wiem co bedzie z wylewkami... czy mozna je robić na początku grudnia ???? czy lepiej na wiosne??no ale w porównaniu z Toba to my ślimory jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Saluś wizualka łazienki już pokazuje,że będzie baaaaaardzo fajnie Dobrze,że chcesz dać żyrandol, bo to fajnie przełąmie wnętrze, a te bąbelki są barzdo fajne i będą pasować idealnie Buziaki i czekam na zdjątka prawdziwej łazieneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 18.11.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Saly, a skąd się bierze takie fajne wizualizacje? W sklepie robią? Czy sama jakoś to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.11.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Saly coś tam powoli się dzieje, tynki są, wczoraj wstawili nam bramę garażową, od poniedziałku do reszty rusza hydraulik , styropianowe podłogi ida w ruch no i nie wiem co bedzie z wylewkami... czy mozna je robić na początku grudnia ???? czy lepiej na wiosne??no ale w porównaniu z Toba to my ślimory jesteśmy Blekitna temat wylewek - ryzykowny.... jak bym poczekała do wiosny Ale z drugiej strony tynki są A czy jakość ogrzewacie już domek??? Przy tynkach choć trochę sie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.11.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Saly, a skąd się bierze takie fajne wizualizacje? W sklepie robią? Czy sama jakoś to zrobiłaś? Praha Niestety taka zdolna nie jestem... Po tym jak pan płytkarz -(który już nie jest naszym płytkarzem) - poobcinał moim kwiatom w dekorach głowy- serio:-) i powklejał mi same łodygi wokół lustra bo TAK W/G NIEGO BEDZIE ŁADNIE - nieważne że ten dekor miał iść w zupełnie inne miejsce a wiecie ile kosztują dekory...lekko licząc jestem 600 zl w plecki Postanowiliśmy wziąć projektanta Nie jest wizualizacja tzw REAL bo te są najdroższe ale jest wszytko ładnie pokazane i wyliczone ile płytek ,gdzie docięcia gdzie i ile dekorów POLECAM TAKIE WIZUALIZACJE - nie ma wtedy niedomówień z "Panami Specjalistymi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 18.11.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Saly,właśnie wybieram się do projektanta z moimi łazienkami,ale mam pytanie: czy ja już mam mieć wybraną kolekcję danych płytek,czy ona mi pomoże wybrać,no w ogóle jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts