Saly 18.11.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Saly,właśnie wybieram się do projektanta z moimi łazienkami,ale mam pytanie: czy ja już mam mieć wybraną kolekcję danych płytek,czy ona mi pomoże wybrać,no w ogóle jak to jest Wiesz co ja to dokładnie wiedziałam jakie płytki, jaka wanna,umywalka, kabina itp Projektant zaproponował jak to ułożyć Tzn ja w zasadzie wiedziałam jak ale on to w programie zaplanował Pokazał gdzie będą docinki - czego niecierpię bo duże płytki powinny zostać duże a nie podocininane Ale myslę że jak nie masz pomysłu to na pewno Ci coś zapropnuje Kolory tylko sobie zaplanuj no i przedział cenowy Jak poszłam do salonu płytek i powiedziałam że szukam płytki szarej matowej to mi pani pokazała hiszpańskie po 300 zł za metr Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 18.11.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Wiesz co ja to dokładnie wiedziałam jakie płytki, jaka wanna,umywalka, kabina itp Projektant zaproponował jak to ułożyć Tzn ja w zasadzie wiedziałam jak ale on to w programie zaplanował Pokazał gdzie będą docinki - czego niecierpię bo duże płytki powinny zostać duże a nie podocininane Ale myslę że jak nie masz pomysłu to na pewno Ci coś zapropnuje Kolory tylko sobie zaplanuj no i przedział cenowy Jak poszłam do salonu płytek i powiedziałam że szukam płytki szarej matowej to mi pani pokazała hiszpańskie po 300 zł za metr Pozdrawiam Saly Dzięki za poradę Właśnie o takie dokładne doliczenie i wyliczenie mi też chodzi,bo przecież wiadomo,ze tu o kasę chodzi. Największy problem mam z dziecięcą łazienką.Nie chcę,żeby była za bardzo kolorowa,ale za razem,żeby nie była za smutna,nie lubię zbytnio jaskrawych kolorów,przesadzonych dekorów... ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 19.11.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Przeczytałam dziennik od początku i.... wow.... Saly, od momentu, kiedy byłam oststnio u Ciebie (to były początki prowadzenia tego dziennika) wiele się zmieniło - bardzo wiele się zmieniło. Przedtem były gołe mury, a teraz jest piękne ogrodzenie, elewacja... i czas na wykończeniówkę. Nie zaprzeczam - ta budowa ma naprawdę oszałamiające tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 21.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Zdjęcia, zdjęcia, ja chcę zdjęcia Saly, jak prace?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.11.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Cześć Saluś Co tam nowego słychać??? Co dzieje sie w domku ??? Opowiadaj mnie interesuje wszystko nie tylko efekt końcowy ;P Jak tam Twoja kuchnia? Kiedy montaż??? Prosze tu wszystko opowiadać Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.11.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Bardzo podobają mi się płytki kładzione "na mijankę" a nie tradycyjniePodobno kładzie się je gorzej niż normalnireCo sadzicie fajnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art_83 22.11.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 kładzie się trochę trudniej bo cztery płytki nie schodzą się rogami w jednym punkcie ale nikt nie mówi, że będzie lekko wizualnie akurat moim zdaniem prezentują się lepiej... układ inny niż u większości osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 22.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hej, ale fajne wizualizacje robi ten Twój projektant, nasza projektantka nic takiego nie robi , masakra Widać, że to jest baaardzo przydatne. Jeśli chodzi o płytki kładzione na mijankę, to mi się to podoba, tylko dałabym fugę np. jasnoszarą i jak najcieńszą, nie dawałabym ciemnej jak na wizualce. Fajnie wyglądają też płytki kładzione w szachownicę (jeśli mają jakiś delikatny prążek/wzór). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.11.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Hej, ale fajne wizualizacje robi ten Twój projektant, nasza projektantka nic takiego nie robi , masakra Widać, że to jest baaardzo przydatne. Jeśli chodzi o płytki kładzione na mijankę, to mi się to podoba, tylko dałabym fugę np. jasnoszarą i jak najcieńszą, nie dawałabym ciemnej jak na wizualce. Fajnie wyglądają też płytki kładzione w szachownicę (jeśli mają jakiś delikatny prążek/wzór). dziękuję Praha:-) Tutaj na wizualce żle widać te fugi będą jaśniutko szare i w zasadzie bez fugowo na 1 mm Projektant nie dał fug aby zobaczyć dokładnie jak przebiegają łączenia Ale masz racje ciemne by nie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.11.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Saly, a będziesz wprowadzała jakieś kolorowe akcenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 fajnie Kominek ładny, ale to już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.11.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Bardzo fajnie wyglądają wnętrza Grafitową ściankę przyschodową uwielbiam!!! Kominek ... wiadomo, super, oświetlenie będzie nadawało takiego fajnego klimatu Już czekam na zdjęcia realne Buziakii :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.11.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cudnie,cudnie,cudnie -uwielbiam taką kolorystykę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.11.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Basiu - dziękuję - Fakt kominek cudowny - dzięki Tobie:hug: Karolcia - cieszę się że Ci się podoba ta ściana grafitowa - też ją uwilebiam, po wielu próbach chyba mam TEN kolor jak będzie pomalowane dam znaka - ale to dopiero w styczniu Bardzo trudny kolor - kiedyś mi pisałaś i miałaś rację jak nie w zielony mi wpadał to w granat Iza30 - nie miałam takich kolorów w dotychczasowych miejscach zamieszkania Mnie się baaaaardzo podoba ale np mój starszy Brat który jest lekarzem jak zobaczył wizualki to się nabijał " ładnie, ładnie - jak u mnie w przychodni" ale jemu się nie musi podobać Całusy dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Świetne wizualizacje a płytki na mijankę wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.11.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Świetne wizualizacje a płytki na mijankę wyglądają super Dzięki Princesa Mnie też się tak podoba - ale bardzo miło jak Ktoś utwierdzi że tak jest oki Mam nadzieję , ze płytkarz się spisze - chociaż mówi że tak jest bardziej pracochłonnie Obaczymy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 25.11.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Tak, pewnie światło ociepli wnętrze Na całej podłodze masz płytki czy w części wypoczynkowej coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.11.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Tak, pewnie światło ociepli wnętrze Na całej podłodze masz płytki czy w części wypoczynkowej coś innego? Na całej podłodze w salonie, jadalni, kuchni i wiatrołapie Gres polerowany - w gabinecie na dole bedzie deska barlinecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Hej Saly. Ja u siebie zrobiłam na 20cm szerokości i głębokośc jakieś 16-17cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.11.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Hej Saly. Ja u siebie zrobiłam na 20cm szerokości i głębokośc jakieś 16-17cm. Dziękuję Ci BARDZO - miałam w planach na 15 głęboki ei boje się że będzie mało A masz może jakieś zdjęcie??? Całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts