kakusek 25.11.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Saly zajrzyj do Galeri domku reni1980 -ona ma tak zamaskowane karniesz.Tutaj jedno zdjecie pogladowe z jej watku:http://img69.imageshack.us/img69/2905/p1040020e.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.11.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Saly zajrzyj do Galeri domku reni1980 -ona ma tak zamaskowane karniesz.Tutaj jedno zdjecie pogladowe z jej watku:http://img69.imageshack.us/img69/2905/p1040020e.jpg Uploaded with ImageShack.us Dzięki Kakusek już lecę do Reni podpatrzeć co i jak Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.11.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dłubacze czyli moi fachmani dłubią po malutku Dłubie się nadal łazienka na dole Dłubią się sufity w salonie: http://img266.imageshack.us/img266/5360/imag0818h.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img52.imageshack.us/img52/5963/imag0820i.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.11.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A zapomniałam dodać Z przyjemnych rzeczy dziś montują napęd do bramy Już od jutra nie będzie trzeba wysiadać z samochodu i otwierać kłódki Fotki załączę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Saly zazdroszczę Ci etapu na którym jesteście baaardzo Chwila moment i wizualizacje staną sie rzeczywistością, będzie pięknie P.S Gdzie chcesz postawić "tą" konsolkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.12.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Saly powiedz te schody są takie strome czy tylko na takie wyglądają na tych 2 ostatnich zdjęciach? Będziesz miała pięknie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.12.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 sierściuch górą fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.12.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Saly zazdroszczę Ci etapu na którym jesteście baaardzo Chwila moment i wizualizacje staną sie rzeczywistością, będzie pięknie P.S Gdzie chcesz postawić "tą" konsolkę ? Karolciu Konsolkę chcę postawić w holu na dole mam taką wolną ścianę gdzie będzie idealnie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.12.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Saly powiedz te schody są takie strome czy tylko na takie wyglądają na tych 2 ostatnich zdjęciach? Będziesz miała pięknie w domku Witaj Karolcia dzięki za miłe słowa:hug: Schody raczej nie są strome Może na zdjęciu tak wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.12.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 sierściuch górą fajny jest No fajowski - z tego co pamiętam Ty też jesteś "psiara" A Twój gdzie będzie mieszkał??? W domku ?Czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jak mi sie marzy taki wilczurek lub inne duze psisko :wiggle:Saly masz psa czy suczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.12.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jak mi sie marzy taki wilczurek lub inne duze psisko :wiggle:Saly masz psa czy suczke? Na razie suczkę LUNĘ - ale kupimy jeszcze jednego tym razem psa Miała być groźna i dostojna - a jest pluszakiem do przytulania a jak widzi obcego to szczeka i chowa się za właściciela:-) Oczywiście uwielbiamy ją taka jaka jest Mam nadzieje że trafi nam się jakiś bardziej obronny piesek teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No fajowski - z tego co pamiętam Ty też jesteś "psiara" A Twój gdzie będzie mieszkał??? W domku ?Czy przed? mój pies to alaskan malamut, więc tylko na dworzu, a w zime to on nawet w budzie nie śpi, tylko na podłodze desek, uwielbia przebywać na dworzu, jak był mały to troche w domu siedział, ale i tak głównie przy drzwiach balkonowych a teraz dom należy do naszego kota perskiego Saly zrobili nam wylewnki w ten weekend, teraz modle się o ładną pogode, zeby wszystko wyschło.... ale już dziś po nich chodziłam, więc chyba będzie ok na ten rok KONIEC chce odpocząć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 05.12.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Pies świetny, ale ja jestem kociarą Robisz budę czy po prostu jakiś daszek? A może kupujesz gotową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.12.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A JA JESTEM PSIARA I KOCIARKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art_83 05.12.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 u nas dwa czarne kocury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.12.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Bardzo fajnie!! Super wnętrze będzie Saly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Saluś Współczuję choróbska dobrze ,ze to już za wami Pierwszemu panu płytkowemu, po tym co Wam zrobił też uciełabym głowę.... tak jak to on postąpił z dekorami Na szczęście reszta ekip sie sprawdza, a to,że jesteście na takim etapie gwarantuje finalne powodzenie!!! Wnętzra piękne, uwielbiam Twoją grafitową ścianę ( moze troszeczkę dlatego,ze też będę taką miała ) Jest jasno, przestronnie.... nowocześnie i z klasą!!! Ściskam mocno i czekam na zdjęcia edit. kominek miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 12.12.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Fajne ustawienie telewizora i kominka. Tylko po co telewizor ma być jeszcze dodatkowo oświetlony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.12.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Hej BociankuOn nie jest DODATKOWO oświetlonyTo Philips - już go mam i projektant wkleił dokładnie ten model i on ma ambilight czyli takie oświetlenie dookoła ramy Tv -natężenie i kolor podświetlenia zmienia się wraz z ostrością obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts