Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

OK, poczytałam co nieco o tej funkcji ambilight. U was telewizor będzie we wnęce, więc to światło nie będzie miało za bardzo jak się rozprzestrzeniać - chodzi mi o górę i dół. Czy to nie przeszkadza?

Hej :-)

Mój TV jest podświetlony dookoła Dla mnie efekt SUPER

przyzwyczaiłam się i dobrze się ogląda

Nie męczą się oczy i dobrze się ogląda TV przy zgaszonym górnym świetle

Pozdrawiam Saly

Cześć dziewczyny!

Oświetlenie od tyłu tv fajna sprawa, jak ktoś nie ma ambilight, to wiem, że w Ikei można kupić takie listwy i przyczepić je do każdego (no umówmy się, że płaskiego ;) ) telewizora, tylko one dają jednolite białe światło, wygląda to bardzo ładnie i pewnie pełnią podobną funkcję.

A co do psiaków Saly, to podobno na Zofiówce jest dobra hodowla owczarków, znajomi brali stamtąd psa i jest naprawdę piękny i taki hmm... dorodny :)

Cześć dziewczyny!

Oświetlenie od tyłu tv fajna sprawa, jak ktoś nie ma ambilight, to wiem, że w Ikei można kupić takie listwy i przyczepić je do każdego (no umówmy się, że płaskiego ;) ) telewizora, tylko one dają jednolite białe światło, wygląda to bardzo ładnie i pewnie pełnią podobną funkcję.

A co do psiaków Saly, to podobno na Zofiówce jest dobra hodowla owczarków, znajomi brali stamtąd psa i jest naprawdę piękny i taki hmm... dorodny :)

chodzi Ci pewnie o takie ledowe podswietlenie na pasku... ?

dorodny - fajnie brzmi, też tak mówie na mojego kota, na co moja babcia: dorodny? on jest poprostu upasiony :wave:

Praha a jak tam u Ciebie prace idą???

Niezupełnie dla bajeru - ogląda się naprawdę inaczej

Ale nie będę polemizować

Mam taki i już i nie zwracam już na to uwagi

odpowiadałam bo Bocianek zapytał :-)

dla bajeru czy dla wygody wszystko jedno, najważniejsze, że wyglada to ładnie i całkiem ciekawie :rolleyes: i można oglądać tv :popcorn:

Cześć dziewczyny!

dzięki Praha

Nie słyszałam o tej hodowli wiec się rozeznam bo na dniach będziemy kupować kolejnego stwora

No może nie na dniach - tak na luty

Ale dzięki za namiary

MOJA RADOŚĆ TRWAŁA KRÓTKO

A mianowicie jak wiecie poprzedni pan płytkarz okazał się totalnym ....nie powiem kim

wiec znaleźliśmy kolejnego i to z forum poleconego :bash:

Pan konkretny Trochę "sztywny" ale myślę sobie może i lepiej bo z takimi co się spoufalałam to wychodziło potem różnie

Łazieneczkę na dole odszykował SUUUUPER

Trochę bałaganiarz i prosiłam aby na bieżąco sprzątał i zakrywał folią a on "że jeszcze dziś nie bo coś tam będzie docinał

potem, ze coś tam będzie poprawiał"

Wczoraj oficjalne zakończenie iiiiiiiiiii...........:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

o zgrozo moje czarne płytki są całe.....PORYSOWANE!!!!!!!!!

Nie wiem jak on to zrobił :-(

czy do fugowania miał jakąś brudną szmatę z piaskiem

Ale rysy są takie że UMARŁAM

ON do mnie "ale przecież jak ktoś przyjdzie i będzie korzystał z WC to się po ścianach nie będzie rozglądał "

WYOBRAŻACIE SOBIE?????

Ma dziś coś myśleć Ale co wymysli co najmniej połowa płytek jest do wymiany

Czy tylko ja mam takiego pecha??????

To mój drugi dom Poprzedni wybudowałam mega szybko, sprawnie i takie rzeczy się nie działy :-(((((

Zdjęcia z komórki więc jakość słaba - ale zgubiłam ładowarkę do aparatu :

http://img189.imageshack.us/img189/2272/imag0848i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img12.imageshack.us/img12/79/imag0849u.jpg

http://img594.imageshack.us/img594/8996/imag0855o.jpg

Witam się Saly,

na pocieszenie: nie tylko Tobie zdarzają się tacy fachofcy...

Łazienka na zdjeciach prezentuje się bardzo ładnie i na ścianach oczywiście rys nie widać - ale to nie jest pocieszenie, wiem.

Mam pytanko o baterię umywalkową, bo bardzo przypomina mi moją niedawno zakupioną. Proszę zatem o relację z jej użytkowania czyli czy woda się nie rozchlapuje ?

Edytowane przez Amtla

Witam się Saly,

na pocieszenie: nie tylko tobie zdarzają się tacy fachofcy...

Łazienka na zdjeciach prezentuje się bardzo ładnie i na ścianach oczywiście rys nie widać - ale to nie jest pocieszenie, wiem.

Mam pytanko o baterię umywalkową, bo bardzo przypomina mi moją niedawno zakupioną. Proszę zatem o relację z jej użytkowania czyli czy woda się nie rozchlapuje ?

Witaj AMTLA:welcome:

Fajnie że zajrzałaś :-)

Trudno mi tak szczerze odpowiedzieć bo bateria zamontowana 2 dni temu , sprawdzona i zafoliowana

Troszkę się chlapie ale kupiłam ją bo mi się bardzo podobała i pasowała do umywalki

a ewentualnie chlapanie będę musiała przeżyć:-)

Lece do Ciebie z rewizytą :-)

Saluś łazienka jest PIĘKNA! Bardzo mi sie podoba!!!

A

co do porysowań, i NAJGŁUPSZEGO TEKSTU który mógł wypowiedzieć.... fachowiec to wiesz co ja bym z nim zrobiła.....!!! W najlepszym razie tylko zamordowała! Saluś myśle,ze bez względu na to czy wymiuenicie te płytki czy nie powinien Wam za uszkodzone płytki oddać kase ( odejmiecie mu od wypłąty) a jeżeli chcecie naprawde wymienić ma za nie zapłącić i jeszcze je ułożyć!!! No nie wyobrażam sobie żeby było inaczej..... MASKARA JAKAŚ, CO ZA GŁĄB!!! ehhh....

Przykro mi ,ze trafiliście na takich fachowców ( płytkarzy) :( ale jeżeli stało sie jak się stało to powinniście wyciągnąć konsekwencje.....

I jeszcze mam pytanko dotyczące misy wc co to jest ??? Bardzo ładna :)

Saluś łazienka jest PIĘKNA! Bardzo mi sie podoba!!!

A

co do porysowań, i NAJGŁUPSZEGO TEKSTU który mógł wypowiedzieć.... fachowiec to wiesz co ja bym z nim zrobiła.....!!! W najlepszym razie tylko zamordowała! Saluś myśle,ze bez względu na to czy wymiuenicie te płytki czy nie powinien Wam za uszkodzone płytki oddać kase ( odejmiecie mu od wypłąty) a jeżeli chcecie naprawde wymienić ma za nie zapłącić i jeszcze je ułożyć!!! No nie wyobrażam sobie żeby było inaczej..... MASKARA JAKAŚ, CO ZA GŁĄB!!! ehhh....

Przykro mi ,ze trafiliście na takich fachowców ( płytkarzy) :( ale jeżeli stało sie jak się stało to powinniście wyciągnąć konsekwencje.....

I jeszcze mam pytanko dotyczące misy wc co to jest ??? Bardzo ładna :)

Płytkarz miał coś wymysleć - pewnie nic nie wymyśli ...

a ja byłam wczoraj taka wściekła że mi mowę odebrała - a jestem osobą bardzo rozgadaną

Mój mąż jedzie dziś po pracy na budowę

Więc jak płytki będą nadal porysowane to mój M albo go zabije albo wywali ....

No słów brakuje ( miał projekt, rozrysowane co do płyki, każde docięcie, wszystko, no to ułożył ładnie i porysował w gratisie MASAKRA!!!!)

Co do miski to Roca Hall - mi też się podoba :-) z dechą samoopadającą

dzięki Karola za słowa pocieszenia :-)