bocian_86 13.12.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Wooow, no nie wiedziałam, wybacz Nie jestem na czasie, jeśli chodzi o telewizory. Czemu ma służyć takie oświetlenie podczas oglądania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 13.12.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 OK, poczytałam co nieco o tej funkcji ambilight. U was telewizor będzie we wnęce, więc to światło nie będzie miało za bardzo jak się rozprzestrzeniać - chodzi mi o górę i dół. Czy to nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.12.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 OK, poczytałam co nieco o tej funkcji ambilight. U was telewizor będzie we wnęce, więc to światło nie będzie miało za bardzo jak się rozprzestrzeniać - chodzi mi o górę i dół. Czy to nie przeszkadza? Hej Mój TV jest podświetlony dookoła Dla mnie efekt SUPER przyzwyczaiłam się i dobrze się ogląda Nie męczą się oczy i dobrze się ogląda TV przy zgaszonym górnym świetle Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 13.12.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hej Mój TV jest podświetlony dookoła Dla mnie efekt SUPER przyzwyczaiłam się i dobrze się ogląda Nie męczą się oczy i dobrze się ogląda TV przy zgaszonym górnym świetle Pozdrawiam Saly oświetlenie jest poprostu dla bajeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.12.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 oświetlenie jest poprostu dla bajeru Niezupełnie dla bajeru - ogląda się naprawdę inaczej Ale nie będę polemizować Mam taki i już i nie zwracam już na to uwagi odpowiadałam bo Bocianek zapytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Moi teściowie mają taki telewizor i są bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.12.2011 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Cześć dziewczyny! Oświetlenie od tyłu tv fajna sprawa, jak ktoś nie ma ambilight, to wiem, że w Ikei można kupić takie listwy i przyczepić je do każdego (no umówmy się, że płaskiego ) telewizora, tylko one dają jednolite białe światło, wygląda to bardzo ładnie i pewnie pełnią podobną funkcję. A co do psiaków Saly, to podobno na Zofiówce jest dobra hodowla owczarków, znajomi brali stamtąd psa i jest naprawdę piękny i taki hmm... dorodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Cześć dziewczyny! Oświetlenie od tyłu tv fajna sprawa, jak ktoś nie ma ambilight, to wiem, że w Ikei można kupić takie listwy i przyczepić je do każdego (no umówmy się, że płaskiego ) telewizora, tylko one dają jednolite białe światło, wygląda to bardzo ładnie i pewnie pełnią podobną funkcję. A co do psiaków Saly, to podobno na Zofiówce jest dobra hodowla owczarków, znajomi brali stamtąd psa i jest naprawdę piękny i taki hmm... dorodny chodzi Ci pewnie o takie ledowe podswietlenie na pasku... ? dorodny - fajnie brzmi, też tak mówie na mojego kota, na co moja babcia: dorodny? on jest poprostu upasiony Praha a jak tam u Ciebie prace idą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Niezupełnie dla bajeru - ogląda się naprawdę inaczej Ale nie będę polemizować Mam taki i już i nie zwracam już na to uwagi odpowiadałam bo Bocianek zapytał dla bajeru czy dla wygody wszystko jedno, najważniejsze, że wyglada to ładnie i całkiem ciekawie i można oglądać tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Cześć dziewczyny! Oświetlenie od tyłu tv fajna sprawa, jak ktoś nie ma ambilight, to wiem, że w Ikei można kupić takie listwy i przyczepić je do każdego (no umówmy się, że płaskiego ) telewizora, tylko one dają jednolite białe światło, wygląda to bardzo ładnie i pewnie pełnią podobną funkcję. A co do psiaków Saly, to podobno na Zofiówce jest dobra hodowla owczarków, znajomi brali stamtąd psa i jest naprawdę piękny i taki hmm... dorodny dzięki Praha Nie słyszałam o tej hodowli wiec się rozeznam bo na dniach będziemy kupować kolejnego stwora No może nie na dniach - tak na luty Ale dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 MOJA RADOŚĆ TRWAŁA KRÓTKO A mianowicie jak wiecie poprzedni pan płytkarz okazał się totalnym ....nie powiem kim wiec znaleźliśmy kolejnego i to z forum poleconego Pan konkretny Trochę "sztywny" ale myślę sobie może i lepiej bo z takimi co się spoufalałam to wychodziło potem różnie Łazieneczkę na dole odszykował SUUUUPER Trochę bałaganiarz i prosiłam aby na bieżąco sprzątał i zakrywał folią a on "że jeszcze dziś nie bo coś tam będzie docinał potem, ze coś tam będzie poprawiał" Wczoraj oficjalne zakończenie iiiiiiiiiii...........:jawdrop: o zgrozo moje czarne płytki są całe.....PORYSOWANE!!!!!!!!! Nie wiem jak on to zrobił czy do fugowania miał jakąś brudną szmatę z piaskiem Ale rysy są takie że UMARŁAM ON do mnie "ale przecież jak ktoś przyjdzie i będzie korzystał z WC to się po ścianach nie będzie rozglądał " WYOBRAŻACIE SOBIE????? Ma dziś coś myśleć Ale co wymysli co najmniej połowa płytek jest do wymiany Czy tylko ja mam takiego pecha?????? To mój drugi dom Poprzedni wybudowałam mega szybko, sprawnie i takie rzeczy się nie działy (((( Zdjęcia z komórki więc jakość słaba - ale zgubiłam ładowarkę do aparatu : http://img189.imageshack.us/img189/2272/imag0848i.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img12.imageshack.us/img12/79/imag0849u.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img594.imageshack.us/img594/8996/imag0855o.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.12.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Witam się Saly, na pocieszenie: nie tylko Tobie zdarzają się tacy fachofcy... Łazienka na zdjeciach prezentuje się bardzo ładnie i na ścianach oczywiście rys nie widać - ale to nie jest pocieszenie, wiem. Mam pytanko o baterię umywalkową, bo bardzo przypomina mi moją niedawno zakupioną. Proszę zatem o relację z jej użytkowania czyli czy woda się nie rozchlapuje ? Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witam się Saly, na pocieszenie: nie tylko tobie zdarzają się tacy fachofcy... Łazienka na zdjeciach prezentuje się bardzo ładnie i na ścianach oczywiście rys nie widać - ale to nie jest pocieszenie, wiem. Mam pytanko o baterię umywalkową, bo bardzo przypomina mi moją niedawno zakupioną. Proszę zatem o relację z jej użytkowania czyli czy woda się nie rozchlapuje ? Witaj AMTLA:welcome: Fajnie że zajrzałaś Trudno mi tak szczerze odpowiedzieć bo bateria zamontowana 2 dni temu , sprawdzona i zafoliowana Troszkę się chlapie ale kupiłam ją bo mi się bardzo podobała i pasowała do umywalki a ewentualnie chlapanie będę musiała przeżyć Lece do Ciebie z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.12.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Saly, a jaki jest jej producent i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Saly, a jaki jest jej producent i model? Szukałam w internecie - firma mało znana ale nazywała sie Denver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 na zdjęciu wyglada ładnie, ale wierze, że w rzeczywistości pewnie jest gorzej, tak to jest z tymi fachowcami, ja mam trzech dobrych fachowców ale niestety z okolic Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Saluś łazienka jest PIĘKNA! Bardzo mi sie podoba!!! A co do porysowań, i NAJGŁUPSZEGO TEKSTU który mógł wypowiedzieć.... fachowiec to wiesz co ja bym z nim zrobiła.....!!! W najlepszym razie tylko zamordowała! Saluś myśle,ze bez względu na to czy wymiuenicie te płytki czy nie powinien Wam za uszkodzone płytki oddać kase ( odejmiecie mu od wypłąty) a jeżeli chcecie naprawde wymienić ma za nie zapłącić i jeszcze je ułożyć!!! No nie wyobrażam sobie żeby było inaczej..... MASKARA JAKAŚ, CO ZA GŁĄB!!! ehhh.... Przykro mi ,ze trafiliście na takich fachowców ( płytkarzy) ale jeżeli stało sie jak się stało to powinniście wyciągnąć konsekwencje..... I jeszcze mam pytanko dotyczące misy wc co to jest ??? Bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Saluś łazienka jest PIĘKNA! Bardzo mi sie podoba!!! A co do porysowań, i NAJGŁUPSZEGO TEKSTU który mógł wypowiedzieć.... fachowiec to wiesz co ja bym z nim zrobiła.....!!! W najlepszym razie tylko zamordowała! Saluś myśle,ze bez względu na to czy wymiuenicie te płytki czy nie powinien Wam za uszkodzone płytki oddać kase ( odejmiecie mu od wypłąty) a jeżeli chcecie naprawde wymienić ma za nie zapłącić i jeszcze je ułożyć!!! No nie wyobrażam sobie żeby było inaczej..... MASKARA JAKAŚ, CO ZA GŁĄB!!! ehhh.... Przykro mi ,ze trafiliście na takich fachowców ( płytkarzy) ale jeżeli stało sie jak się stało to powinniście wyciągnąć konsekwencje..... I jeszcze mam pytanko dotyczące misy wc co to jest ??? Bardzo ładna Płytkarz miał coś wymysleć - pewnie nic nie wymyśli ... a ja byłam wczoraj taka wściekła że mi mowę odebrała - a jestem osobą bardzo rozgadaną Mój mąż jedzie dziś po pracy na budowę Więc jak płytki będą nadal porysowane to mój M albo go zabije albo wywali .... No słów brakuje ( miał projekt, rozrysowane co do płyki, każde docięcie, wszystko, no to ułożył ładnie i porysował w gratisie MASAKRA!!!!) Co do miski to Roca Hall - mi też się podoba z dechą samoopadającą dzięki Karola za słowa pocieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.12.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Saly, dzięki za odpowiedź Jednak to inna bateria. Za to mamy takie same miski wc z deskami - super są. cały czas trzymam kciuki za dobre rozwiązanie sprawy porysowanych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Saly, dzięki za odpowiedź Jednak to inna bateria. Za to mamy takie same miski wc z deskami - super są. cały czas trzymam kciuki za dobre rozwiązanie sprawy porysowanych płytek dziękuję Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts