Saly 14.12.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 PŁYTKARZ NADAL ŻYJE Nie wiem jak to się stało ale póki co mój M darował mu życie Na sobotę ma mieć jakąś maszynkę i będzie polerował :???: nie wiem co z tego będzie Jak nic - co wydaje mi się realne- będzie wymieniał płytki na własny koszt No cóż za głupotę się płaci Karolinka za Twoją namową jesteśmy twardzi i konsekwentni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 to on płytki chce polerować?????? a to tak sie w ogóle da??? pierwsze slyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 I barzdo dobrze!!!! kochana tak trzymać Mam nadzieję,że to całe polerowanie pomoże, chociaż przyznam szczerze,ze nie mam pojęcia jak on to zamierza wykonać ?!?! no nic z ciekawością czekam na efekt jego pracy .... jak się nie uda, musi kupić płytki i poprawiać.... proste Nie miej tylko jakichkolwiek wyrzutów sumienia, przecież Ty go zatrudniłaś do wykonania konkretnej pracy, zniszczył materiał.... musi ponieść konsekwencje Buziaki i mam cichą nadziję,ze jakimś cudem to polerowanie pomoże, bo to zaoszczędzi wam czasu i nerwów ! Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Hej Saly:bye: Twój dom z dnia na dzień pięknieje, salon i lazienka zapowiada sie super!!! bateria również bardzo mi sie podobam, sama o takiej myślę tylko zastanawiam się jaką ona ma wysokość? mam umywalkę taką jak ma MarJel (w czarnej łazience) i muszę dopasować dobrą wysokość, żeby bylo wygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Hej Saly:bye: Twój dom z dnia na dzień pięknieje, salon i lazienka zapowiada sie super!!! bateria również bardzo mi sie podobam, sama o takiej myślę tylko zastanawiam się jaką ona ma wysokość? mam umywalkę taką jak ma MarJel (w czarnej łazience) i muszę dopasować dobrą wysokość, żeby bylo wygodnie.... Witaj Oldzia:-) Ja szukałam tej baterii długo bo chciałam żeby była nie za droga kosztowała 230 zł i pasowała mi kształtem ma spłaszczoną a nie okrągłą wylewkę - ona jest z działu baterie zlewozmywakowe co by sugerowało że ona jest bardziej kuchenna:-) tak wygląda z bliska:http://img839.imageshack.us/img839/2327/inovotermdenverdn05loge.jpg Uploaded with ImageShack.us Co do wysokości mogę Ci zmierzyć jakbyś chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dzięki Saly - bardzo będę wdzięczna:) ten kształt bardzo by mi odpowiadał..., a czy korek jest w zestawie czy osobno kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dzięki Saly - bardzo będę wdzięczna:) ten kształt bardzo by mi odpowiadał..., a czy korek jest w zestawie czy osobno kupowałaś? Jutro Ci kochana zmierzę i wieczorkiem napiszę Korek do umywalki??? - niestety osobno korek typu klik-klak w castoramie ok 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Saluś łazienka wyszła przepiękna taka w moim stylu:rolleyes:, więc mi sie podoba bardzo. Trzymam kciuki żeby rysy dało się zlikwidować, kurcze szkoda by było kuć Ja też u siebie w czarnej miałam przygody z płytkami musiałam domawiać i sprowadzać z Włoch, bo mi na rogach poodpryskiwały Po jakimś dopiero czasie wyczytałam, że moje są wyjątkowo kruche i delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.12.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jutro Ci kochana zmierzę i wieczorkiem napiszę Korek do umywalki??? - niestety osobno korek typu klik-klak w castoramie ok 70 zł Ok - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.12.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ładna ta bakteria też mi się w takim stylu podobają, ale czy to prawda, że te wysokie rozchlapują wodę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 15.12.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No kurczę, zdenerwowałam się, czytając to! Co z niego za fachowiec! Swoją drogą - ciekawe, jak on to zamierza polerować. Jak będziesz widziała, to zdaj nam tu relację. Może w przyszłości ktoś kiedyś będzie chciał zlikwidować rysy i mu się przyda nowa metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.12.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Karolinka Karolakr MarJel Blekitna Oldzia Bocian Amtla Dziękuję za wszelkie słowa pocieszenia Ja tez sie łudzę że "coś" da sie z tymi rysami zrobić Chociaż z drugiej strony - chyba cudowna metoda nie istnieje..... Bo cudowna to może być co najwyżej woda z Lichenia Mam nerwy i złośc bo znowu piprz.... z tą łazienką Tylko co dalej Pan wymieni płytki a reszta???np umywalka na blacie - przymocowana na stałe???? Bedzię kuł płytki żeby znowu nie zniszczył lustra i umywalki Oszaleje do soboty - bo w sobote ma działać ...... Chyba cos na uspokojenie zamiast moich 4 kawek dziennie muszę nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Saly, łazienka cudna!! uwielbiam taki klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 naprawde masz przechlapane z tym majstrem Niech skończy jakimś cudem (nawet może być lichenskim) ta łazienke i chyba potem bym go wywaliła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.12.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 naprawde masz przechlapane z tym majstrem Niech skończy jakimś cudem (nawet może być lichenskim) ta łazienke i chyba potem bym go wywaliła.... Buziaki Blekitna Masz kurcze racje Poczekamy do tej cholernej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.12.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Czekam w takim razie na przebieg wydarzeń.... ohh bedzie ostro! pamiętaj o stosowaniu metod Karoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.12.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 OkI Blekitna wszystko opiszę Będę mieć Karoliny TEKST przed oczami jakby mi serce zmiękło przy rozmowie z Płytkarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.12.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Moje Drogie "czytaczki"Dziś na budowę pojechał mój M w wiadomej spr nastawiony bojowo, bo mu nakładłam do głowy, ze nie istnieją maszynki typu "cudowne" i ze nie ma na co liczyć że płytkarz coś poprawi. A Pan płytkarz co ?????Przywiózł pastę do UWAGA CZEGO ?????? ................SZOROWANIA!!!!!!!!!Mój M zabronił mu cokolwiek szorować i w ten sposób zapadała decyzja że płytki trzeba wymienićNa co Płytkarz "że to nie będzie taka łatwa sprawa"UMIERAM, JESTEM WKURZONA I ZŁA!!!!!Łatwo za to mu się je porysowało - to było łatwiutkie nie?????? PS Oldzia sorki zapomniała z tego wszystkiego zmierzyć Ci baterii - zrobię to jutro na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 18.12.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 PS Oldzia sorki zapomniała z tego wszystkiego zmierzyć Ci baterii - zrobię to jutro na bank Saly nie ma problemu - poczekam:popcorn: Ps. współczuje przygody z płytkami - ja to chyba obciążylabym tego "płytkarza" wszytkimi kosztami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.12.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Saluyś współczuję tych niepotrzebnych nerwów, bezapelacyjnie musicie obciążyć go kosztami .... jeżeli ma problem ze skuciem i położeniem nowych, ma pokryś koszt nowych płytek i oczywiście mu nie zapłacicie, ajego pracę wykona ktoś inny.... ehhhh czemu ci ludzie nie myślą Szkoda,ze nie jesteś z Lublina lub okolic mam sprawdzonego, pedantycznego wykonawcę od takich rzeczy Pozdrawiam Saluś i dawaj znać co i jak Mam nadzię,ze to już ostatnia wpadka wykończeniowa Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts