Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Saluś co tam słychać, jak tam prace na budowei poza panem.... wiadomym ;)

Czy zaczeliście juz przerwę Świąteczną ?

Buziaki i ściskam :hug:

Hej Karolcia :-)

Pan wiadomy ZDZIWIONY !!!!! :jawdrop:

że jednak mu karzemy te płytki wymieniać

No że też nam takie trochę rysek przeszkadza......:offtopic:

Ale to nie koniec... Poprosił o zaliczkę przed swiętami

Ludzie naprawdę nie mają honoru.....

Przemęczymy się jakoś

Plan jest taki że on już zaczął robic kolejną łązienkę

Zabudowy itp i z tej łazienki potrącimy mu za tę na dole

To jedyne wyjście by odzyskać pieniądze

aaaa no i pan znalazł przyczynę porysowania ....to NIE ON ......... TO FUGA PORYSOWAŁA

Wiem powinnam go wywalić na zbity pysk ale już naprawdę nie mamy siły aby brać kolejnego płytkarza

Do gresu na dole mam super fachowca - ale jest drogi jak diabli ale najważniejsze nie ma już więcej czasu dla mnie

Oby ten rok już sie skończył :-)

Szczęśliwych, wartych pamięci, przeżytych

w zgodzie ze światem i z sobą samym,

pełnych życia i miłości

Świąt Bożego Narodzenia

oraz

Niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego Sylwestra

Wszystkim budującym lub marzącym o własnym domku

życzy Saly

http://img100.imageshack.us/img100/1949/yczenia.gif

Uploaded with ImageShack.us

przypadkiem trafiłem na ten dziennik ..

no cóz płytkarz moze dobry ale jak sie układa polerowany gres,lub lustrzane płytki scienne to przy fugowaniu trzeba miec troche wyobrazni.

Nie bluzgajcie tak płytkarza bo jak autorka napisała łazienka na dole wyszła super..wiec troche szacunku dla czlowieka to tylko głupi domek,jak tak szanujecie człowieka mniej niz durne płytki to współczucia .

no cóz płytkarz moze dobry ale jak sie układa polerowany gres,lub lustrzane płytki scienne to przy fugowaniu trzeba miec troche wyobrazni.

Nie bluzgajcie tak płytkarza bo jak autorka napisała łazienka na dole wyszła super..wiec troche szacunku dla czlowieka to tylko głupi domek,jak tak szanujecie człowieka mniej niz durne płytki to współczucia .

szacunek dla człowieka mamy, tylko jak ja czegoś nie umiem zrobić to się za to nie zabieram.... albo ucze sie u siebie nowych rzeczy, żeby nie schrzanić u kogoś... to tyle.

Witaj :-):welcome:

Wiesz trochę tu trudno mówić o szacunku Bo płytkarz do mnie akurat nie miał go ani trochę

łazienka może i wyszła super ale płytki są do zdjęcia i wydając przeszło 10 tyś na łazienkę dodam ze małą i musieć ją robić raz jeszcze to trochę niefajnie

UWIERZ MI !!!!!!

Tak czy siak płytki są już częściowo zdjęte - oczywiście kilka nawet tych nie porysowanych pękło przy zdejmowaniu, bałagan totalny

i nerwy

OBY DO WIOSNY :-)