Saly 18.12.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Saly nie ma problemu - poczekam:popcorn: Ps. współczuje przygody z płytkami - ja to chyba obciążylabym tego "płytkarza" wszytkimi kosztami... Oldzia Wysokość tej baterii to 35-36 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 co za majster, niech to poprawia, jemu nie płaćcie i niech wypier... że tak powiem nieładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.12.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Pastę do szorowania? Chciał je zmatowić, żeby nie było widać rys? Ludzie mają czasem pomysły... Niech płaci za szkodę i spada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Hej Saluś co tam słychać, jak tam prace na budowei poza panem.... wiadomym Czy zaczeliście juz przerwę Świąteczną ? Buziaki i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Saluś Wesołych Świąt, spełnienia wszytkich marzeń, szybkiej przeprawadzki i wszystkiego naj, naj, naj!!!! http://img401.imageshack.us/img401/3677/kartka39.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.12.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dziękuję Dziewczyny za życzenia To bardzo miłe:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.12.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hej Saluś co tam słychać, jak tam prace na budowei poza panem.... wiadomym Czy zaczeliście juz przerwę Świąteczną ? Buziaki i ściskam Hej Karolcia Pan wiadomy ZDZIWIONY !!!!! że jednak mu karzemy te płytki wymieniać No że też nam takie trochę rysek przeszkadza...... Ale to nie koniec... Poprosił o zaliczkę przed swiętami Ludzie naprawdę nie mają honoru..... Przemęczymy się jakoś Plan jest taki że on już zaczął robic kolejną łązienkę Zabudowy itp i z tej łazienki potrącimy mu za tę na dole To jedyne wyjście by odzyskać pieniądze aaaa no i pan znalazł przyczynę porysowania ....to NIE ON ......... TO FUGA PORYSOWAŁA Wiem powinnam go wywalić na zbity pysk ale już naprawdę nie mamy siły aby brać kolejnego płytkarza Do gresu na dole mam super fachowca - ale jest drogi jak diabli ale najważniejsze nie ma już więcej czasu dla mnie Oby ten rok już sie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 21.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Wesołych Świąt, dużo uśmiechu, miłości, radości, szczęścia i wrażliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.12.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Wesołych Świąt, dużo uśmiechu, miłości, radości, szczęścia i wrażliwości. Kochana Blekitna Dziekuję dziękuję dziękuję I Tobie też wszystkiego NAJ NAJ W TE SWIĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img716.imageshack.us/img716/5776/bozenarodzenie.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.12.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Szczęśliwych, wartych pamięci, przeżytychw zgodzie ze światem i z sobą samym,pełnych życia i miłościŚwiąt Bożego Narodzenia oraz Niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego Sylwestra Wszystkim budującym lub marzącym o własnym domku życzy Saly http://img100.imageshack.us/img100/1949/yczenia.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://t1.ftcdn.net/jpg/00/36/12/00/400_F_36120000_VUvyRtj1OGooJFB2MJk8ZcsmRKL2Vchr.jpg Cierpliwości, siły, wytrwałości i spokoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img838.imageshack.us/img838/9633/kamisduza2.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i spokojnych ŚwiątMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Saluś wszystkiego naj, naj, naj w Nowym Roku http://img35.imageshack.us/img35/5056/szczsliwego.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Saluś wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU!!! spełnienia wszystkich marzeń.... Ps. dziękuję za wymiary baterii, jakbyś mogła prześlij mi link, gdzie ją kupilaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 01.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 przypadkiem trafiłem na ten dziennik ..no cóz płytkarz moze dobry ale jak sie układa polerowany gres,lub lustrzane płytki scienne to przy fugowaniu trzeba miec troche wyobrazni.Nie bluzgajcie tak płytkarza bo jak autorka napisała łazienka na dole wyszła super..wiec troche szacunku dla czlowieka to tylko głupi domek,jak tak szanujecie człowieka mniej niz durne płytki to współczucia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 przypadkiem trafiłem na ten dziennik .. no cóz płytkarz moze dobry ale jak sie układa polerowany gres,lub lustrzane płytki scienne to przy fugowaniu trzeba miec troche wyobrazni. Nie bluzgajcie tak płytkarza bo jak autorka napisała łazienka na dole wyszła super..wiec troche szacunku dla czlowieka to tylko głupi domek,jak tak szanujecie człowieka mniej niz durne płytki to współczucia . szacunek dla człowieka mamy, tylko jak ja czegoś nie umiem zrobić to się za to nie zabieram.... albo ucze sie u siebie nowych rzeczy, żeby nie schrzanić u kogoś... to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.01.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 przypadkiem trafiłem na ten dziennik .. no cóz płytkarz moze dobry ale jak sie układa polerowany gres,lub lustrzane płytki scienne to przy fugowaniu trzeba miec troche wyobrazni. Nie bluzgajcie tak płytkarza bo jak autorka napisała łazienka na dole wyszła super..wiec troche szacunku dla czlowieka to tylko głupi domek,jak tak szanujecie człowieka mniej niz durne płytki to współczucia . Witaj Wiesz trochę tu trudno mówić o szacunku Bo płytkarz do mnie akurat nie miał go ani trochę łazienka może i wyszła super ale płytki są do zdjęcia i wydając przeszło 10 tyś na łazienkę dodam ze małą i musieć ją robić raz jeszcze to trochę niefajnie UWIERZ MI !!!!!! Tak czy siak płytki są już częściowo zdjęte - oczywiście kilka nawet tych nie porysowanych pękło przy zdejmowaniu, bałagan totalny i nerwy OBY DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.01.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam wszystkich po świętach, dziękuje bardzo za życzonka zarówno tutaj jak i na priv Jesteście Kochanitak więc w nowym 2012 (alez mi się ta data podoba)już roku życzę szybkiej wiosny i realizacji marzeń o własnych domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts