blekitna 10.01.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Saly moja szwagierka ma same szuflady i trzyma w nich talerze, moim zdaniem jest to wygodne, ja u siebie będę miała tak samo szkoda, że wywaliłas inspiracje, ale jakoś dam rade, co prawda przejrzałam eszystkie forumowe wątki na temat ogrodzeń ale nic tam nie ma dla mnie, teraz jak gdzies jade to sie cały czas gapie na ogrodzenia... mąż się martwi żebym wypadku nie spowodowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Saluś ja też miałam początkowo problem z usytuowaniem wszystkich sprzętów, by było wygodnie i ostatecznie myślę że mi się udało, ale poprostu były takie możliwośći, tak jak piszesz wygoda i funkcjonalność jest ważna więc masz blisko kuchnie, blat, zlew. Ale estetyka jest równie ważna szczególnie jezeli Twoją pasją nie jest gotowanie całymi wieczorami Ja na Twoim miejscu zrobiłąbym tak samo! Myśle ,że będzie Ci wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.01.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ty i tak masz cierpliwość do tego glazurnika.... ja bym go już dawno zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Saly moja szwagierka ma same szuflady i trzyma w nich talerze, moim zdaniem jest to wygodne, ja u siebie będę miała tak samo szkoda, że wywaliłas inspiracje, ale jakoś dam rade, co prawda przejrzałam eszystkie forumowe wątki na temat ogrodzeń ale nic tam nie ma dla mnie, teraz jak gdzies jade to sie cały czas gapie na ogrodzenia... mąż się martwi żebym wypadku nie spowodowała Blekitna - oj to dobrze że ktoś mia talerze w szufladach i jest zadowolony co prawda muszę teraz przyjrzeć się tym organizerom do szuflad A z ta jazdą samochodem to uważaj Ale powiem Ci szczerze że ja też jadąc gapiłam się dookoła bo to najlepsze wizualizacje "realne" Nawet przy jednym płocie stanęłam i liczyłam ile mają na wysokość cegieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Saluś ja też miałam początkowo problem z usytuowaniem wszystkich sprzętów, by było wygodnie i ostatecznie myślę że mi się udało, ale poprostu były takie możliwośći, tak jak piszesz wygoda i funkcjonalność jest ważna więc masz blisko kuchnie, blat, zlew. Ale estetyka jest równie ważna szczególnie jezeli Twoją pasją nie jest gotowanie całymi wieczorami Ja na Twoim miejscu zrobiłąbym tak samo! Myśle ,że będzie Ci wygodnie Buziaki Karola Wiadomo praktyczność jest ważna (no mam przecież i zlew i piekarnik- nie zapomniałam o nich hihi )))) Ale i taki ogólny wygląd by nam się podobało:-) jest ważniejszy Nie miałam tylko nigdy tych szuflad z organizerem na talerze mam nadzieję ż eto się sprawdzi A jak nie ...Hmmmm no cóz wybuduje się kolejny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 10.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Fajnie to wszystko u Ciebie już wygląda! Nie mogę się doczekać podłóg! A panu Rysikowi powiedz, że na głowę chyba upadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Fajnie to wszystko u Ciebie już wygląda! Nie mogę się doczekać podłóg! A panu Rysikowi powiedz, że na głowę chyba upadł Hej Bocianek Dawno nie zaglądałaś Oj tak pan Rysa przegina - ale już zbliża się konie c i mam nadzieję ze już niedługo mi będzie nerwy psuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.01.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witaj Saly! Pięknie zaprojektowane wnętrza Cudownie wyszło przed drzwiami, to okienko obok drzwi.. no klinkier ,no miodzio Wiecie ,może mi podpowiedzcie,moja pani architekt od wnętrz odradziła mi w salonie szary narożnik,bo jej zdaniem nie pasuje do okien w złotym dębie??!!Jej zdaniem jakieś beże,brązy...Że złoty dąb to taki ciepły kolor i tak trzeba wnętrze zaprojektować:/ Robi mi wizualizację z tymi beżami,ale mi ten szary chodzi po głowie...Co o ty myślicie,czy ma racje,czy spróbować z tym szarym jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witaj Saly! Pięknie zaprojektowane wnętrza Cudownie wyszło przed drzwiami, to okienko obok drzwi.. no klinkier ,no miodzio Wiecie ,może mi podpowiedzcie,moja pani architekt od wnętrz odradziła mi w salonie szary narożnik,bo jej zdaniem nie pasuje do okien w złotym dębie??!!Jej zdaniem jakieś beże,brązy...Że złoty dąb to taki ciepły kolor i tak trzeba wnętrze zaprojektować:/ Robi mi wizualizację z tymi beżami,ale mi ten szary chodzi po głowie...Co o ty myślicie,czy ma racje,czy spróbować z tym szarym jednak? Iza Miałam podobny problem.... Niewątpliwie beze i brązy są ciepłymi kolorami i od razu dają poczucie przytulności Kolory biało - szare to kolory zimne Nie każdy dobrze się w tym czuje- a jednak ważny jest nie tylko wygląd ale jak my się odnajdujemy w takich wnętrzach Ja mam okna zloty dąb Jak widziałaś na wizualizacjach cały dół jest w zimnych kolorach Przeważa biały i są dwie grafitowe ściany Podłoga polerowany i odbijający światło biało-szary kamienny gres Ociepliłam tę zimnicę właśnie oknami W kolorze okien będą schody, drzwi wewnętrzne, listwy przypodłogowe oraz stół i dwie komody Na wizualizacji wygląda to przyjemnie i pasuje Kanapy 2 szt + fotel będą białe Szare są na pewno praktyczniejsze Ale to już kwestia co się komu podoba Niewiele Ci pewnie pomogłam - ale ten dylemat "w jaką stronę iść przy urządzaniu" każdy musi podjąć sam Mnie podoba się tak - Mój Brat powiedział ze jak w przychodni i jemu się nie podoba Nie musi - ale jest szczery przynajmniej )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 DZIEWCZYNY CHYBA ZNALAZŁAM BOSKIE ŁÓŻKO DO SYPIALNI Białe, pikowane z naturalnej skóry ( co po niektóre narobiły mi smaku na białą sypialnie ) Napisałam tylko zapytanie czy aby skóra jest na pewno naturalna nie eco i czy można swój materac Cena u nich z materacem podana jest 2600 wiec coś ciut za tanio jak na skórę jak mi tylko odpiszą wlepię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.01.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Iza Miałam podobny problem.... Niewątpliwie beze i brązy są ciepłymi kolorami i od razu dają poczucie przytulności Kolory biało - szare to kolory zimne Nie każdy dobrze się w tym czuje- a jednak ważny jest nie tylko wygląd ale jak my się odnajdujemy w takich wnętrzach Ja mam okna zloty dąb Jak widziałaś na wizualizacjach cały dół jest w zimnych kolorach Przeważa biały i są dwie grafitowe ściany Podłoga polerowany i odbijający światło biało-szary kamienny gres Ociepliłam tę zimnicę właśnie oknami W kolorze okien będą schody, drzwi wewnętrzne, listwy przypodłogowe oraz stół i dwie komody Na wizualizacji wygląda to przyjemnie i pasuje Kanapy 2 szt + fotel będą białe Szare są na pewno praktyczniejsze Ale to już kwestia co się komu podoba Niewiele Ci pewnie pomogłam - ale ten dylemat "w jaką stronę iść przy urządzaniu" każdy musi podjąć sam Mnie podoba się tak - Mój Brat powiedział ze jak w przychodni i jemu się nie podoba Nie musi - ale jest szczery przynajmniej )))) Dzięki Saluś Mnie się po prostu podoba szary...i i właśnie praktyczny też jest ... Po prostu teraz nie wiem,jakoś głupio było mi sprzeciwiać się projektantce i pozwoliłam jej działać wg jej wizji...Zobaczy się Mam jeszcze problem z kuchnia,jak dotychczas podobały mi się lakierowane białe - jak przyszło do wizualki, stwierdziłam ,że mi się już opatrzyła i... teraz nie wiem MASAKRA TA WYKOŃCZENIÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Iza Miałam taką fazę Nic się nie martw - to mija Nic z tego co już kupiłam pewnego dnia przestało mi się podobać Stwierdziłam ze mam beznadziejny gust, ze wszyscy tu na forum + moi znajomi mają lub będą mieć piękne domy a mój uklicony i beznadziejny .....Rozpłakałam się Pomogło odczekałam ze 3 dni i siły i pomysły wróciły Ja uwielbiam lakierowaną białą kuchnie - ale słusznie zauważyłaś że bardzo dużo ludzi taką ma i fakt mogła się już opatrzeć Ale skoro tyle ludzi nadal ją robi to chyba" cuś " w niej jest Co do projektantów....Miałam bardzo złe doświadczenia Pomysły mieli po prostu z ...kosmosu Też miałam problem z komunikacją Oni swoje narzucali a ja zaczęłam wątpić już sama co chcę W końcu trafiłam takiego który miał podobny gust jak ja i udało się Poczekaj co Ona Ci przedstawi będzie baza do dyskusji co jest OK a co totalnie Nie A jak zauważysz że nie nadajecie na podobnych falach - poszukaj innej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.01.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 iza 30 uważam, ze szary będzie ci pasował , albo wybierz taki kolor sazro-beżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 iza 30 uważam, ze szary będzie ci pasował , albo wybierz taki kolor sazro-beżowy Iza Miałam taką fazę Nic się nie martw - to mija Nic z tego co już kupiłam pewnego dnia przestało mi się podobać Stwierdziłam ze mam beznadziejny gust, ze wszyscy tu na forum + moi znajomi mają lub będą mieć piękne domy a mój uklicony i beznadziejny .....Rozpłakałam się Pomogło odczekałam ze 3 dni i siły i pomysły wróciły Ja uwielbiam lakierowaną białą kuchnie - ale słusznie zauważyłaś że bardzo dużo ludzi taką ma i fakt mogła się już opatrzeć Ale skoro tyle ludzi nadal ją robi to chyba" cuś " w niej jest Co do projektantów....Miałam bardzo złe doświadczenia Pomysły mieli po prostu z ...kosmosu Też miałam problem z komunikacją Oni swoje narzucali a ja zaczęłam wątpić już sama co chcę W końcu trafiłam takiego który miał podobny gust jak ja i udało się Poczekaj co Ona Ci przedstawi będzie baza do dyskusji co jest OK a co totalnie Nie A jak zauważysz że nie nadajecie na podobnych falach - poszukaj innej osoby Dzięki dziewczyny za słowa otuchy:) Wy macie takie piękne te wizualki, aż dech zapiera :)Tak jak nie mogłam się doczekać wykończeniówki...teraz się jej boję Miałam od początki jakieś wizje i to cały czas i mi się w głowie utrwalało i teraz mnie to przeraża:) Ten szary wypoczynek,chodził za mną taak długo,że aż mi dziwnie,jak stwierdziła,że nie "pasuje do złotego dębu":/ A nóż pasuje Dziewczyny,czy podoba Wam się ta sypialnia? Szczerze http://brw.com.pl/pl/nowosci/77-Raflo+-+nowo%C5%9B%C4%87! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.01.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Izuś Wiesz o gustach się nie dyskutuje Jednemu coś podoba się baaardzo innemu wcale Ja jak się na coś uprę to mnie wołami nie przeciągnie się na drugą stronę Jak mam być szczera - to ten typ sypialni w ogóle mnie sie nie podoba (( Ja marze o białym pikowanym łóżku więc może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.01.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dziewczyny wnętrzarskie dylematy to normalne! Szczeglnie na pewnym etapie budowy, kiedy chwilami tracimy siły IZA moim zdaniem szarośc pięnie będzie się komponować ze złotym dębem! Ja wcale nie uważam,że majac takie okna trzeba iść w beże, wręcz przeciwnie! Mieszanie jest suuuper, bo chłodne barwy ocieplone przez ciepłe drewno to bardzo fajne rozwiązanie!!! Szarym kanapom mówię zdecydowane TAK! Jeżeli chodzi o sypialnie, to ja tym razem planuję w zupełnie innym stylu ale uważam że ta jest ładna! Bardziej minimalistyczna chociaż ciepła. Buziaki dziewczyny :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.01.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dziewczyny wnętrzarskie dylematy to normalne! Szczeglnie na pewnym etapie budowy, kiedy chwilami tracimy siły IZA moim zdaniem szarośc pięnie będzie się komponować ze złotym dębem! Ja wcale nie uważam,że majac takie okna trzeba iść w beże, wręcz przeciwnie! Mieszanie jest suuuper, bo chłodne barwy ocieplone przez ciepłe drewno to bardzo fajne rozwiązanie!!! Szarym kanapom mówię zdecydowane TAK! Jeżeli chodzi o sypialnie, to ja tym razem planuję w zupełnie innym stylu ale uważam że ta jest ładna! Bardziej minimalistyczna chociaż ciepła. Buziaki dziewczyny :**** Dziękuję Karolina:) Utwierdziłaś mnie tylko w moim przekonaniu,że ten szary to może jednak nie taki zły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 11.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Iza mi sypialnia się podoba, minimalistyczna forma ładny kolor fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 11.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Saly a co myślisz o tym ogrodzeniu do mnie: http://kowalstwo.com.pl/produkty/ogrodzenia/eleganckie-ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.01.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Saly a co myślisz o tym ogrodzeniu do mnie: http://kowalstwo.com.pl/produkty/ogrodzenia/eleganckie-ogrodzenie Hej Blekitna To ogrodzenie superowskie Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts