Karolina i Artur P 15.01.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 edit: Ja proszę szybko o te zdjęcia! Ciekawa jestem tej szarości i wogóle efektu pomalowanej kuchn, wiem jak ciężko z szarocią a u mnie troche jej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.01.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dziewczyny łóżka jeszcze nie zamówiłam bo mój M nie mógł ze mną jechać do Warszawy wiec temat przełożony na następny tydzień Zdjęcia szarości mam bardzo słabe jakościowo Wlepiam parę ale obiecuje jutro fotorelację http://img440.imageshack.us/img440/7263/imag0912p.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img593.imageshack.us/img593/9141/imag0905z.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.01.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Saly Balbina 2000 i hazeleyes1982 kupiły te tansze wanny wolnostojace i sa bardzo zadowolone:-0 Zadatkowalas juz swoje lozko? Pytam bo jestem ciekawa jakie sobie wynalazlas a wiem ze nie chcesz sie chwalic przed zaklepaniem hej Kakusku Dzięki za onfo o wannach-lecę do dziewczyn popatrzeć co tam piszą Jak Chcesz mogę Ci na priv to łóżeczko wysłać Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.01.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Saluś bardzo mi sie podoba lampa która wstawiłaś! Takie kinkiety ma u siebie Lady w dolnej łazience chyba, bardzo fajnie wyglądają na żywo Ja do sypialni wybrałam takie troszke kryształkowe i z jasnoszarym takim srebrnawym abażurem.... Tylko na zdjeciach mi się moje nie podobają Na żywo tak Może możesz pomieszać odietlenie czasami można fajnie dobrać i nie wygląda to banalnie, a kto nie wie moze myśleć,ze to komplet Hej Karolciu Z tym oświetleniem to Ty mnie tak zmotywowałaś ze postanowiłam się za nim porozglądać Twoje jest Boskie- jeszcze nie zdążyłam u Ciebie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.01.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 I zakup dnia dzisiejszego Pisałam już wcześniej że jestem totalnie zakochana w żyrandolach Caboche I że muszę mieć dwa nad stołem w jadalni i jeden w salonie Oto one: http://img823.imageshack.us/img823/7066/1791034254.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img268.imageshack.us/img268/9190/acrylio7002.jpg Uploaded with ImageShack.us Zwlekałam cały czas z zakupem bo cena trochę wysoka .... Mówimy oczywiście o inspiracji Caboche no bo oryginały to i po 6 tyś widziałam A inspiracja ok 1,5 tyś I DZIŚ W AGATA MEBLE ZOBACZYŁAM JE W BARDZO ATRAKCYJNEJ CENIE I NIE MOGŁAM JUŻ DŁUŻEJ WYTRZYMAĆ I SĄ KUPIONE JUŻ U MNIE W DOMKU:rotfl: jeśli komuś sie podobają te lampy polecam Agata Meble - dużo taniej niż w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.01.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Suuuper,że masz już te lampy Pięknie będą pasować u Ciebie! Kolorki fajnie wyglądaja na zdjatkach, ale oczywiście prłną sesyjką nie pogardzę Czekam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 16.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nadrobiłam, to teraz mogę chwalić. Łazienka zapowiada się świetnie, jak będą wszystkie sprzęty, koniecznie wklej zdjęcie. Zgadzam się z dziewczynami, chińska czy nie, Tobie ma się podobać. Kogo obchodzi cena To, że kupisz droższą, nie znaczy, że nic się jej nie stanie, nie będzie żadnych śladów użytkowania po kilku latach. Szarość w kuchni bardzo mi się podoba! A lampy - rewelacja! Fajnie, że znalazłaś tańsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.01.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nadrobiłam, to teraz mogę chwalić. Łazienka zapowiada się świetnie, jak będą wszystkie sprzęty, koniecznie wklej zdjęcie. Zgadzam się z dziewczynami, chińska czy nie, Tobie ma się podobać. Kogo obchodzi cena To, że kupisz droższą, nie znaczy, że nic się jej nie stanie, nie będzie żadnych śladów użytkowania po kilku latach. Szarość w kuchni bardzo mi się podoba! A lampy - rewelacja! Fajnie, że znalazłaś tańsze! Bocian 86 dzięki za miłe słowa Obiecuje już na serio że NIE ZAPOMNĘ APARATU i zrobię ładne zdjęcia Komórka bardzo zmienia kolory zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HON-AR 16.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Saly, lampy przecudowne! .... zainspirowana nimi, jutro jadę do "Agata meble". Nie koniecznie aby dokonać jakiegoś zakupu....... na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.01.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Oj ja też nie mogę się doczekać szarości,bo też ją oczywiście planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Oooo jakie ładne szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No i gdzie są zdjęcia kuchni???? Saluś proszę o fotorelację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.01.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No i gdzie są zdjęcia kuchni???? Saluś proszę o fotorelację! No i pojechałam na budowę Szybciutko przed 15 aby za widnego zrobić zdjęcie..... Wyniosłam z kuchni drabiny bo tam stały Załączyłam halogen - bo ten szary przy zgaszonym świetle wydaje się ciemniejszy i.......... zdechła mi bateria w aparacie............nie zrobiłam ani jednego zdjęcia Jadę dzis przed 14 i Będą zdjecia !!!! ale już nie obiecuje bo tym razem wyłączą prąd albo jeszcze cuś ....... Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jadę dzis przed 14 i Będą zdjecia !!!! ale już nie obiecuje bo tym razem wyłączą prąd albo jeszcze cuś ....... No tak , to czujnie nie obiecuj a ja czekam z niecierpliwością!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Saluś to kuchnia już za niecały miesiąc!!! Suuuuuper!!!!Kochana zamówiłaś już kamień na blaty??? jaki w końcu będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.01.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 KUCHNIA - ZAMÓWIONA - montaż ok połowy lutego Przez problemy z płytkarzem trochę się to przedłuży i co za tym idzie nasz termin przeprowadzki także zostanie przełożony o ok miesiac - ale chcemy mieszkać w wykończonym tip-top domku bez chodzących w tę i z powrotem ludzików. Jeśli chodzi o blat - na razie zamówiony na obudowę kominka, a że u nas obudowa przechodzi w półkę no to koszt zrobił się spory....poczekamy jak wyjdzie kominek i dopiero zdecydujemy czy w kuchni także "szarpniemy" się na granit - co jest moim marzeniem Kamień to czarny galaxy star- pięęęeeeekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.01.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jadę na budowę z aparatem w garści Wrócę mam nadzieję z nowymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Saluś ja juz jestem w domku i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.01.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ktoś sobie w kulki leci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts