Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cd

http://img268.imageshack.us/img268/6523/dscn0139ky.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A tu pom nad garazem które będzie bilardownią - jedna ściana będzie szara i szara bedzie też sofa do siedzenia

Kolor wyszedł hmmm no bardzo ekspresyjny :-)

http://img36.imageshack.us/img36/7647/dscn0148h.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/9733/dscn0147u.jpg

:bye:Chcialam sie przywitac,jestem bezwstydna podgladaczka "Verony" i.... oczywiscie ZACHWYCONA!!!!

Sledze Basie z Krakowa i wiekszosc dziewczyn tu sie wpisujacych no i pewnie wczesniej czy pozniej u nich tez sie ujawnie!!!

Brak mi slow zachwytu dla waszych domow i waszych pomyslow-oj daleko mi do tego....

Ale dobra-pisze gdyz jestem pod urokiem pani kominka i bardzo bym prosila o jego nazwe lub dane techniczne oraz gdzie mozna go nabyc i w jakiej cenie- pasowalby idealnie do mojej"Agnieszki 2" z mg projekt,

Jako "blondynka" debiutujaca w budowie domu bardzo licze na wasza pomoc nawet troche "podgladana"

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na podpowiedz,:bye:

Basia

Saluś pieknie u jest u Ciebie!!! Już teraz !!! A co bedzie jak skończy sie malowanie, zaczną pokazywac sie podłogi.... strach sie bac ;)

Naprawdę baaaaardzo mi sie podoba a kiedy ściany nabierają kolorów, to już jest mega domowo :)

Jak wiesz mój Artur też będzie miał swoją bilardownię i już nie może się doczekać ;) Ja sie śmieję że to jest jest taka bawialnia tylko dla starszych ;)

Szarośc bardzo ładna!!! Ja będę potrzebowała troche jaśniejszej bo u mnie będzie nią pomalowanych kilka ścian parteru, ma być taka jaśniutka coś jak u Marty...

A jak grafitowa ściana??? jest juz :)

Bo ja bardzo na nią czekam ;)

Buziaki!!!! :***

Saluś pieknie u jest u Ciebie!!! Już teraz !!! A co bedzie jak skończy sie malowanie, zaczną pokazywac sie podłogi.... strach sie bac ;)

Naprawdę baaaaardzo mi sie podoba a kiedy ściany nabierają kolorów, to już jest mega domowo :)

Jak wiesz mój Artur też będzie miał swoją bilardownię i już nie może się doczekać ;) Ja sie śmieję że to jest jest taka bawialnia tylko dla starszych ;)

Szarośc bardzo ładna!!! Ja będę potrzebowała troche jaśniejszej bo u mnie będzie nią pomalowanych kilka ścian parteru, ma być taka jaśniutka coś jak u Marty...

A jak grafitowa ściana??? jest juz :)

Bo ja bardzo na nią czekam ;)

Buziaki!!!! :***

Witam :hug:

Ta ściana w kuchni jest jaśniutka ale faktycznie Marty jaśniejsza:-)

Co do grafitowej to jeszcze troszke

Zostawili ja na deser :-) - ale serio chodzi o to ze malujac salon jeszcze gdzie niegdzie zacieraja gladzie i dlatego ciemny grafit na koniec

:bye:Chcialam sie przywitac,jestem bezwstydna podgladaczka "Verony" i.... oczywiscie ZACHWYCONA!!!!

Sledze Basie z Krakowa i wiekszosc dziewczyn tu sie wpisujacych no i pewnie wczesniej czy pozniej u nich tez sie ujawnie!!!

Brak mi slow zachwytu dla waszych domow i waszych pomyslow-oj daleko mi do tego....

Ale dobra-pisze gdyz jestem pod urokiem pani kominka i bardzo bym prosila o jego nazwe lub dane techniczne oraz gdzie mozna go nabyc i w jakiej cenie- pasowalby idealnie do mojej"Agnieszki 2" z mg projekt,

Jako "blondynka" debiutujaca w budowie domu bardzo licze na wasza pomoc nawet troche "podgladana"

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na podpowiedz,:bye:

Basia

:welcome:

Zagldaj, czytaj i pytaj jak tylko bede mogla chetnie pomoge

dzieki za wszystkie mile slowa o domku:-)

Twoj tez na pewno bedzie cudowny

Skoro trafilas na Forum bedzie dobrze :-)

Pozdrawiam serdecznie

Saly

ps. wklad kominkowy to :Optim V 8 CP tutaj jest link:

http://www.befpolska.com/pl/katalog-produktow/wklady-kominkowe/optim/optim-v-8-cp

Ja kupowalam go przed wakacjami euro bylo po niecale 4 zl i zaplacilam ok 7 tys -wiem ze teraz drozej

Sypialnia :

ściany mega jaśniutki filecik - taka zlamana biel w fiolet

Wykładzina fiolet

i za łóżkiem dmuchawce fototapeta:

http://img207.imageshack.us/img207/4061/19069b260x170fiolet2.jpg

Szafki nocne, toaletka i komoda białe

Edytowane przez Saly

Saluś piekne łóżko ale to już pisałam Ci wieeele razy :)

Ciesze się ,ze je zamówiłaś!!! Dobra decyzja ;)

A,że fiolet będzie też u mnie w sypialni..... to wiesz,że Twoja sypialnia bedzie mi bliska ;)

Znalazłaś jakieś fajen komody białe???

U mnie ma być taka podwójna komoda, musze mieć 6 szuflad (2x3) komoda musi być pakowna.... ale nic fajnego nie znalazłam...

Jestem juz na etapie,że jak nic sie mi nie trafi to tymczasowo kupie białe bezuchwytowe komody z IKEA i do tego szafki nocne, cena żadna.... poprostu mega nissska wiec nei bezie szkoda wymienić jak już coś znajdę ;)

Saluś piekne łóżko ale to już pisałam Ci wieeele razy :)

Ciesze się ,ze je zamówiłaś!!! Dobra decyzja ;)

A,że fiolet będzie też u mnie w sypialni..... to wiesz,że Twoja sypialnia bedzie mi bliska ;)

Znalazłaś jakieś fajen komody białe???

U mnie ma być taka podwójna komoda, musze mieć 6 szuflad (2x3) komoda musi być pakowna.... ale nic fajnego nie znalazłam...

Jestem juz na etapie,że jak nic sie mi nie trafi to tymczasowo kupie białe bezuchwytowe komody z IKEA i do tego szafki nocne, cena żadna.... poprostu mega nissska wiec nei bezie szkoda wymienić jak już coś znajdę ;)

AHahahahh Kochana :-)

Ja takze planuje z ikei te bezuchwytowe

Proste - moze nawet zbyt surowe ale jest i fajna toaletka i komoda:-)

Cena tak jak piszesz - spoko

Szukałam innych albo zbyt udziwnione albo cena zaporowa więc

na 99,9 pozostanie poczciwa Ikea

Całusy