barbi1972 19.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 DZIEKI,no coz bedziemy placic drozej-ale mysle ze warto,bardzo sie ciesze ze udalo mi sie na was trafic-teraz juz "oficjalnie" bede w kontakcie z postepem waszych budow i pomyslow,serdecznie pozdrawiam;)Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.01.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 DZIEKI,no coz bedziemy placic drozej-ale mysle ze warto,bardzo sie ciesze ze udalo mi sie na was trafic-teraz juz "oficjalnie" bede w kontakcie z postepem waszych budow i pomyslow, serdecznie pozdrawiam;) Basia Hej Barbi Co do wkadu kominkowego - jeśli szukasz podobnego to ten jest śliczny i w cenie najnizszej dla tego typu wkładów Cała szyba oprócz normalnego otwierania jest podnoszona do góry BOSKO Ja akurat jestem wielkim fanem kominków - i mamy dwa Jeden w salonie "wypasiony";) i jeden sypialni bardzo prosciutki wkład za 900 zł Uwielbiam palić w kominku a samo czyszczenie jest dla mnie relaksem - wiem ze to dziwne... ale zakładam rękawiczki, mam dobrą piankę i sobie czyszczę hahhah Ale z tym sprzątaniem mam tak tylko z kominkiem Do innych prac zazwyczaj wzywam profesjonalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 19.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam ponownie-nie bez kozery zapytalam o kominek-moge z wielu marzen zrezygnowac ale kominek.....jest BEZ ZMILUJ SIE-czyli wlasnie taki jak Twoj!Podnoszona szyba-ogien na "wyciagniecie reki" tak wlasnie jak chcialam ,jestem pod wrazeniem wszystkich waszych pomyslow-u mnie jest jeden problem-budowa na odleglosc,nie jest latwo ale wierze ,ze dzieki Tobie i dziewczynom z forum uda mi sie dobrnac do konca!Jeszcze raz dzieki olbrzymie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Saly, cudnie Twoj domek juz zaczyna wygladac!! Za czesto sie nie ujawniam, ale regularnie podczytuję i też bardzo mi się podoba wiele elementów z Twojego domu, włączając kominek na który również ostrzę sobie zęby chciałam tylko zapytać - na co jest ta wneka obok kominka - na telewizor? I czym jest oświetlony ten sufit podwieszany w kuchni? pozdrawiam serdecznie!! Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam ponownie-nie bez kozery zapytalam o kominek-moge z wielu marzen zrezygnowac ale kominek.....jest BEZ ZMILUJ SIE-czyli wlasnie taki jak Twoj! Podnoszona szyba-ogien na "wyciagniecie reki" tak wlasnie jak chcialam ,jestem pod wrazeniem wszystkich waszych pomyslow-u mnie jest jeden problem-budowa na odleglosc,nie jest latwo ale wierze ,ze dzieki Tobie i dziewczynom z forum uda mi sie dobrnac do konca! Jeszcze raz dzieki olbrzymie!!! Barbi Forum to coś co nam "budującym" najlepszego co mogło się przytrafić Kopalnia pomysłów, wielu cudownych ludzi - którzy pochwalą ale gdy trzeba doradzą i pomogą Moja koncepcja domu też zmieniła się pod wpływem inspiracji pięęęknymi domami forumowych koleżanek Bardzo wiele udało się podpatrzeć i tego co się podoba a tego co mniej fajne można było uniknąć Budowa na odległość - to faktycznie trudniejsza sprawa ale z tego co wiem i takie Dziewczyny są na forum Odzywaj się koniecznie i jeśli masz ochotę napis o jaką dużą "odległosc" chodzi całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Saly, cudnie Twoj domek juz zaczyna wygladac!! Za czesto sie nie ujawniam, ale regularnie podczytuję i też bardzo mi się podoba wiele elementów z Twojego domu, włączając kominek na który również ostrzę sobie zęby chciałam tylko zapytać - na co jest ta wneka obok kominka - na telewizor? I czym jest oświetlony ten sufit podwieszany w kuchni? pozdrawiam serdecznie!! Lucyna LUCKA 6 Dziękuję dziękuję za milusie slowa Miło mi że kibicujesz moim poczynaniom:hug: Sufit podświetlany - paskiem led odcień ciepły zólty Koło kominka - wnęka na TV - TV będzie w "środku" i wnęka jest bo jest z ambilightem czyli ma takie swoje oświetlenie dookoła ekranu O tak jak na wizualizacji : http://img716.imageshack.us/img716/3351/13189771.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 dzieki za info, tak wlasnie myslalam ze to telewizor i kanapy pamietam ze macie Kler - jaki to dokladnie model? I czy mozesz opisac jak wyglada ta skora, tzn czy taka calkiem porzadna? My mamy obecnie Kler B07 tylko ze obity materialem i zaczelismy sie zastanawiac czy nie obic go skora i dokupic jeden fotel, wyszloby pewnie taniej niz calkiem nowe kanapy, a dotad je bardzo lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.01.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 dzieki za info, tak wlasnie myslalam ze to telewizor i kanapy pamietam ze macie Kler - jaki to dokladnie model? I czy mozesz opisac jak wyglada ta skora, tzn czy taka calkiem porzadna? My mamy obecnie Kler B07 tylko ze obity materialem i zaczelismy sie zastanawiac czy nie obic go skora i dokupic jeden fotel, wyszloby pewnie taniej niz calkiem nowe kanapy, a dotad je bardzo lubimy My mieliśmy wcześniej też kanapy model :OVERTURA - B070 - uwielbiałam je Tylko po pierwsze zmienił mi się ciut gust- były ...pomarańczowe Po drugie - zostały w poprzednim domu Teraz wybraliśmy model: KLER MINUETTO - W060 - były jedna z pierwszych rzeczy jakie kupiliśmy do domu Nie było jeszcze murów a kler klepnięty - bo wiadomo że pod koniec budowy to by starczyło co najwyżej na wersalkę z marketu Skórę wybraliśmy z próbnika - grubą, porządną - jest kilka do wyboru Myślę ze obicie skórą to super pomysł!!! Kupiliśmy wczoraj łóżko do sypialni - też w skórze Sprzedawca z allegro, żadna tam extra firma - cena 1/3 co łóżka w klerze a skóra też super jakość i grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 a widzisz, ja mam teraz bezowe z materialu i tak mysle sobie moze o jakichs bardziej kolorowych, np. pomaranczowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 a widzisz, ja mam teraz bezowe z materialu i tak mysle sobie moze o jakichs bardziej kolorowych, np. pomaranczowych Natura człowieka - zawsze chce sie coś innego niż sie miało Poprzedni domek miałam w ciepłych kolorkach Beże, ecri Podłogi egzotyczne i ten pomarańcz był idealny Teraz zakochałam się w szarościach i bilei stąd kanapy będą białe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Saluś skocz do mnie jak mozesz i doradź ..... plisssssssss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ta wnęka na telewizor w sumie wygląda na niewielką. A co zrobicie, jak za kilka lat będziecie chcieli kupić większy telewizor? zmieści się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ta wnęka na telewizor w sumie wygląda na niewielką. A co zrobicie, jak za kilka lat będziecie chcieli kupić większy telewizor? zmieści się? Jest to zaplanowane - wneka wydaje sie moze nie za duża bo sam salon jest ogromy - w sumie 70 metrów z jadalnią A Tv mamy 46" i myślę ze jak się skończy budowa to przez dlllugi czas raczej o wiekszych wydatkach nie będzie mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kurcze mi wnęka wydaje sie duża.... Tak czy siak 46" to faaajny telewizorek, a tak jak piszesz jak już za kilka lat zachce Ci sie jeszcze większego to i mały remoncik można zrobić i wnękę ziemnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kurcze mi wnęka wydaje sie duża.... Tak czy siak 46" to faaajny telewizorek, a tak jak piszesz jak już za kilka lat zachce Ci sie jeszcze większego to i mały remoncik można zrobić i wnękę ziemnić Karolcia PRZERAŻASZ MNIE - mam dokładnie taki sam tok myślenia hahhahahhahaahh remoncik albo nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 DŁUGO WYCZEKIWANA GRAFITOWA ŚCIANA na razie wersja "robocza " - raz malowana Oczywiscie wziełam aparat na budowę i co??? Coś sie popsuło bo na obiektywie nie ma plam, a na zdjęciach wychodzą Tak więc ściana nie jest w plamy to "efekt"mojego aparatu: http://img404.imageshack.us/img404/5633/dscn0161i.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img838.imageshack.us/img838/6652/dscn0168c.jpg Uploaded with ImageShack.us A tutaj grysik w wiatrołapie : http://img220.imageshack.us/img220/4738/dscn0158pb.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img217.imageshack.us/img217/6265/dscn0156y.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.01.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Saly swietne kolorki Ja rowniez jestem zwolenniczka szarosci i bieli.Łożko ktore kupiłas tez fajne i podobne do tego ktore ja mam upatrzone : http://poprostulozka.com/pl/lozka-tapicerowane/27-sahra.html Z tego co pisałas to Twoje jest skorzane .Masz moe jakas stronke z wieksza iloscia danych na jego temat? Intersuje mnie jego wysokosc bo wydaje mi sie ze moze byc wyzsze od tej "mojej" Sahry na czym bardzo mi zalezy Wychodzi na to ze moze bedziemy miec bardzo podbne sypialnie bo nie ukrywam ze skopiowalam juz kiedys wyszukana przez Ciebie tapete z dmuchawcami-mam nadzieje ze sie nie pogniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kakusku Co do dmuchawców - bardzo się cieszę ze Ci się podobały i że będziemy je mieć Twoje łóżko - Prześliczne (bardzo faktycznie podobne do mojego) Tu masz link do str allegro :http://allegro.pl/lozko-skora-naturalna-neo-materac-160-beata-meble-i2027348097.html - też miałam problem z wysokoscią Tzn - można zamówić dwie wysokosci nózek - wyższe i niższe oraz dwa rodzaje materacy : standard w jakąś płytą - i on jest w cenie łóżka i wtedy całkowita wysokosc łóżka jest niższa lub dopłacić za stelaż i wtedy dowolny materac - mój ma chyba 18 cm Zaraz poszukam i wkleję ten materac jaki jak wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.01.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) MATERAC Materac sprawdzony - mieliśmy już taki tylko inny wymiarDla mnie najważniejsze jest aby był dość twardy - nie cierpię miękkich zapadajacych sięAle to wiadomo co kto lubi Z całej serii dostępnej na rynku wybraliśmy ten - cenowo bardzo nam odpowiada Kronos http://img814.imageshack.us/img814/7153/kronos.jpg Uploaded with ImageShack.us WKŁAD Sprężyny typu bonell wykonane z drutu o średnicy 2,2 mm, 111 sprężyn/m² obłożone obustronnie płytą kokosową o grubości 2 cm po stronie letniej dodatkowo ułożono płytę z końskiego włosia POKROWIEC DO WYBORU Letni - Zimowy wykonany z tkaniny żakardowej, pikowany po stronie zimowej owczą wełną po stronie letniej bawełną. Naturalna owcza zapewnia zimą ciepło natomiast latem zdrowy letni klimat spania zapewnia bawełnaJersey - wykonanego z tkaniny typu jersey z możliwością ściągnięcia i wyprania w temperaturze 60°C.Posiada suwak rozdzielczy ułatwiający ściąganie oraz zakładanie pokrowca MATERAC REHABILITACYJNY WYSOKOŚĆ MATERACA OK. 18 CM Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Aniu zaje.....ta ta grafitowa ściana!!!!!!!!!! Co to za farba błagam pisz mi szybciutko Wiesz ,ze jestem w "grafitowej potzrebie! " Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts