Saly 24.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Saly, co to hoker, ten pierwszy? super jest. Jak cenowo? Taki troszkę inny niż wszystkie mam problem z lokalizacją Bo albo jest niedostepny albo na zamówienie 6 tyg..... A ceny od 390 do 570 za szt wiec jak w koncu zakupię to się pochwale gdzie i za ile:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 TROSZKĘ ZAKUPÓW Meble kuchenne się robią a do ich produkcji konieczne było podanie dokładnie sprzętów Więc tak : Płyta indukcyjna Teka nna wyspę wym 90x40 - fajny wymiar bo wąska i dzięki temu na wyspie będzie dużo miejsca do jedzenia http://img705.imageshack.us/img705/4691/itekair942hs.jpg Uploaded with ImageShack.us Zmywarka Siemens - ja wybrałam z odkrytym panelem ponieważ lubie wiedzieć "co się dzieje" nawet w trakcie zmywania http://img441.imageshack.us/img441/7877/isiemenssn56m596eu.jpg Uploaded with ImageShack.us oraz piekarnik i mikro samsung i lodówka też będzie samsunga - ale jeszcze nie kupiona: http://img252.imageshack.us/img252/7454/samsungbt62tdbct2315017.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img442.imageshack.us/img442/5839/samsungfg87kst63404623.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No i troszkę głupotek : Chlebak i poj ma cukier, kawę , herbatę : http://img72.imageshack.us/img72/1121/chlebak333460.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img341.imageshack.us/img341/3567/333521.jpg Uploaded with ImageShack.us I KOSZ NA ŚMIECI nie lubię koszów pod zlewem Miałam i będę miałam i będę miałam wolnostojacy - a teraz stzreliłam sobie jeszcze taki ze sam się otwiera (ma po prostu czujnik ruchu )) http://img855.imageshack.us/img855/5609/003a7a68ca2f96d898ef308.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img638.imageshack.us/img638/1870/kosze.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 25.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja też poproszę - pochwal się od razu fototapetą, jak będzie! Na kiedy będą gotowe meble kuchenne? Miło patrzeć, jak tempo przyspiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja też poproszę - pochwal się od razu fototapetą, jak będzie! Na kiedy będą gotowe meble kuchenne? Miło patrzeć, jak tempo przyspiesza Fototapeta na pewno będzie do niedzieli Juz też przebieram nogami Nie miałam wcześniej fototapety Mam nadzieję ze szybko mi się nie znudzi Meble kuchenne robi "znajomy stolarz" szkielety będą już za tydzień ale kompletny montaż odkładamy na sam koniec po gresach na całym dole więc realnie koniec lutego początek marca Ale nie mam takiego terminu "0" bo sama nie wiem na kiedy wszystko będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) AKCJA DRZWI Juz nie chciałam pisać ale jednak muszę ..... W piątek przybyli Panowie do montażu drzwi wew na górze Więc od początku: W ramach cięcia kosztów piękne drewniane i na zamówienie drzwi i ościeżnice będą tylko na dole Na górze natomiast kupilismy upatrzone ale bardzo fajne drzwi typowe (wcale też nie takie bardzo tanie ) Czekaliśmy 10 tyg bo drzwi są dostępne od razu natomiast na ościeżnice czeka się tak długo Tak wiec drzwi na budowie Panowie do montażu też cena ustalona , klamki kupione pianka montażowa - tyż , folie porozkładane Ja uśmiechnięta bo góra totalnie będzie skończona )))) Zaraz po drzwiach mieli Panowie montować listwy przypodłogowe i mój M mówił że się tam wprowadza na weekendy aby przypilnować domku . Dodatm że góra jest pomalowana na tip - top i .............................................................. panowie dzwonią ze drzwi NIE PASUJĄ !!!!!!! UMARŁAM !!!!! Myślałam ze kurcze te drzwi jakieś nie typowe W samochód do sklepu Sprawdzam Drzwi jak drzwi NO I OCZYWIŚCIE MÓJ WYKONAWCA KTÓRY MUROWAŁ DOM ZROBIŁ SE ZA DUŻE OTWORY :cry::cry: i to od 8 do 10 cm za duuuuuuuuze !!!! w/g projektu - tak ze żadne drzwi typowe NIE BĘDĄ PASOWAŁY .... MASAKRA oddać drzwi nie było problemu Ale oscieżnice zamawiane nie podlegają zwrotowi.... Poruszyliśmy niebo i ziemię i jakoś się udało Ale teraz wiecie Tylko drzwi na zamówienie zostają co wcale mi się nie uśmiecha cenowo (((((( "Pipa" jestem bo mogłam wszystko obmierzyć ale początkowo wykonawca był bardzo rzetelny i do głowy mi nie przyszło że może taki numer zrobić!!!! Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 25.01.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj Saly,No troszke niefart z tymi drzwiami-odrazu pomyslalam,czy u nas wszystko jest na wymiar?Zakupy widze udane-no i trafione,sama jestem uzytkownikiem tych sprzetow i sparawdzaja sie w 100%-a kosz na smieci poprostu wymiata:lol2:Dzieci bardzo chetnie wyrzucaja wreszcie wszystko do kosza jak nalezy bez specjalnego"przymusu"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 25.01.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 hej! Saly niefart z tymi drzwiami, ale co zrobić... za to kosz na śmieci bajerancki szkoda tylko, że jeszcze sam ich nie wynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Saluś współczuje sytuacji z drzwiami!!! :( My mieliśmy to samo w Beniu! U nas było to więcej bo 15-20cm tylko my to zauważyliśmy... drzwi kupiliśmy standardowe, ale nadproża zostały domurowane... tylko u nas było to na etapie tynków.... moze da sie coś z tymi otworami zrobić , obniżyć.... co? Słyszałam, że nawet płytami k-g się obniża i można montować.... tylko robi się jakieś wzmocnienia... Sprzęty suuper! Płyta świetna sama bym sobie taką zafundowała ale ja mam za krótką wyspe bo tylko 150cm więc mało miejsca bo mi chyba zostało ... Kosz super sprawa!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Brabantia super!! śliczny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 hej! Saly niefart z tymi drzwiami, ale co zrobić... za to kosz na śmieci bajerancki szkoda tylko, że jeszcze sam ich nie wynosi Hej Blekitna No normalnie Cię myślami ściągnęłam Myślałam wczoraj o Tobie że dawno Cię nie było i proszę A z koszem na śmieci - masz rację mógłby wynosić ...zawsze jest problem i odwieczne hasło: wynieś worek Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Brabantia super!! śliczny kolor Hej Basieńko Widzę ze od razu poznałaś brabantię Uwielbiam ich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Saluś współczuje sytuacji z drzwiami!!! :( My mieliśmy to samo w Beniu! U nas było to więcej bo 15-20cm tylko my to zauważyliśmy... drzwi kupiliśmy standardowe, ale nadproża zostały domurowane... tylko u nas było to na etapie tynków.... moze da sie coś z tymi otworami zrobić , obniżyć.... co? Słyszałam, że nawet płytami k-g się obniża i można montować.... tylko robi się jakieś wzmocnienia... Sprzęty suuper! Płyta świetna sama bym sobie taką zafundowała ale ja mam za krótką wyspe bo tylko 150cm więc mało miejsca bo mi chyba zostało ... Kosz super sprawa!!!!!!!!!! Hej Karolciu Dzięki za słowa pocieszenia z drzwiami Ale....Niestety łazienki Na górze są jak na złość dwie i mimo że obie nie do końca wykończone to akurat obrobione wokół drzwi (((( płytki, dekory - i to lipa .... Płyta wydaje się fajna i praktyczna bo wygodnie ponoć stawia sie garnki Nie miałam takowej więc jeszcze nie wiem jak to w praktyce się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj Saly, No troszke niefart z tymi drzwiami-odrazu pomyslalam,czy u nas wszystko jest na wymiar? Zakupy widze udane-no i trafione,sama jestem uzytkownikiem tych sprzetow i sparawdzaja sie w 100%-a kosz na smieci poprostu wymiata:lol2: Dzieci bardzo chetnie wyrzucaja wreszcie wszystko do kosza jak nalezy bez specjalnego"przymusu"! Hej Barbi Kosz śmieszny i tak jak napisała Blekitna - jeszcze mógłby sam wychodzić na dwór )))) No drzwi niestety muszą być robione na zamówienie... Może ogólnie będzie to bardzo ładnie ale póki co jeszcze jesteśmy wkurzeni i niezbyt zachwyceni wizją wydania większych pieniędzy co w końcowej fazie budowy jest wnerwiające Ale cóż zrobić ... Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tak, tak, ja także. Podoba mi się ich kosz na brudną bieliznę do łazienki. Suszarki na ręcznikowe też mają fajne. Ale to raczej do mieszkania. W domu będę mieć pralnię i już mi nie będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hej Blekitna No normalnie Cię myślami ściągnęłam Myślałam wczoraj o Tobie że dawno Cię nie było i proszę A z koszem na śmieci - masz rację mógłby wynosić ...zawsze jest problem i odwieczne hasło: wynieś worek Pozdrawiam cieplutko jak miło, ze o mnie pomyslałaś wiesz u mnie teraz przestój budowlany a poza tym mam kupe roboty i tak do końca kwietnia Saly miałam też spytać jak tam Twoje prywatne sprawy, wisz chodzi mi o starania mnie mąż starsznie namawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 26.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No nie, zawsze coś... Ale udało się Wam odzyskać pieniądze za ościeżnice? Kosz, który sam wynosi śmieci? Też taki poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.01.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No nie, zawsze coś... Ale udało się Wam odzyskać pieniądze za ościeżnice? Kosz, który sam wynosi śmieci? Też taki poproszę hej Bocian tak dzięki na szczęście udało się oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.01.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 OTO DŁUGO WYCZEKIWANA TAPETKA Nie ma oczywiscie jeszcze takiego wyglądu - jak dojdzie łóżko to dopiero będzie komplecik: http://img62.imageshack.us/img62/2905/imag0933.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img507.imageshack.us/img507/7020/imag0934.jpg Uploaded with ImageShack.us I kupione ostatnio kinkiety ( jeszcze w foli i bez żarówek): taki będzie nad toaletką przy łóżku pojedyńcze po każdej ze str i lampa u góry - lampa jest trochę duża ale innej w tym komplecie nie było a kinkiety tak bardzo mi się podobały ze musiałam je kupić http://img443.imageshack.us/img443/1872/imag0936vn.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Tapetka super, a kinkiety PRZEPIĘKNE!!!! Bardzo mi się podobają Saluś jaką wykładzinę planujesz fioletową czy szarą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts