kakusek 27.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Saly swietnie wygladaja te dmuchawce.Podasz gdzie dokladnie zamawialas i jaki rodzaj fototapety? Nie bylo problemu z jej przyklejeniem?(byla w jednym kawalku?)Obok na scianie masz dzrwi balkonowe-łożko nie bedzie tam przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Skakam dziś z dziennika do dziennika i nie mogę się napatrzeć na piękne rzeczy jakie pokazujecie - a miałam sprzątać Przyjemnie się będzie spało w takich kolorach:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.01.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Tapetka super, a kinkiety PRZEPIĘKNE!!!! Bardzo mi się podobają Saluś jaką wykładzinę planujesz fioletową czy szarą ??? Milusio ze tapeta i kinkiet Ci się podobają Wykładzina miała być fioletowa ale po Twoim wpisie zaczęłam sie zastanawiać nad szarą I teraz nie wiem.... W sumie szare zasłony i wykładzina szara to niezły pomysł. Całsuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Saly swietnie wygladaja te dmuchawce.Podasz gdzie dokladnie zamawialas i jaki rodzaj fototapety? Nie bylo problemu z jej przyklejeniem?(byla w jednym kawalku?) Obok na scianie masz dzrwi balkonowe-łożko nie bedzie tam przeszkadzało? Kakusku Fototapetę zamawiałam przez internet - już gdzieś podawałam linka Ale odszukam i Ci podam jak chcesz Fototapeta była w 3 kawałkach Mam dobrych jak nie superowskich teraz Fachmanów i ocenili ze tapeta licha- ale zamówiłam ją w najtańszej wersji tzn papierowa tapeta i wiem juz że lepsza byłaby winylowa czy lateksowa Ale to moje pierwsze doświadczenia z fototapetą Ta kosztowała 470 zł a wersja lepsza już ok 1000 wiec zaryzykowałam tańszą Wizualnie jest super - w zasadzie nie widac łączeń więc jest OK Tak z sypialni mam wyście na taras - ale to przesuwki wiec nie przeszkadzają zupełnie Sypialnia jest spora ma 25 metr wiec może zdjecie nie oddaje też odległości zbyt dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.01.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Skakam dziś z dziennika do dziennika i nie mogę się napatrzeć na piękne rzeczy jakie pokazujecie - a miałam sprzątać Przyjemnie się będzie spało w takich kolorach:) Pozdrawiam Dzięki za miłe słowa Mam teraz dylemat jaki kolor wykładziny Fiolet czy szary hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Saly podawalas chyba kilka zstron gdzie znalazals dmuchawce a ja zapisalam sobie tylko te : http://www.alarte.pl/rosliny/dmuchawce_72.html Wg podanej ceny nie pasuje mi zaden rozmiar no i ta jest czarno-biala. Ja chyba tez wolalabym kupic zwykla papierowa niz doplacac drugie tyle za winyl czy filc (chociaz te pewnie mozna zmywac) Jesli nie bedzie to wielkim probleme to poprosze o odszukanie namiarow na sklep bo wolalabym kupowac ze sprawdzonego zrodla no i w filecie Ja nie bede miec u siebie wykladziny (mam dosc wykladzin w obecnym domu) ale gdybym miala wybierac dalabym szara.To taka neutrealna baza a wiecej fioletu mozna zawsze dolozyc w dodatkach (wazonik ,doniczka itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.01.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No ja dałabym kochana jaśniuką szarość, bo boje sie ,ze fioletowa wykładzina sprawi że bedzie " za fioletowo" .... bo ścianki mimo,że jaśniutkie i tapeta, pewnie dojdą jeszcze jakieś dodateczki... może fioletu wystarczy ? A na jsnoszarej wykładzinie białe łożko będzie pięknie wyglądać Ale to moje subiektywne odczucia!!!! To Ty masz wizje i wiesz jak to ma wyglądać! A mi potem będzie tylko szczęka opadać Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 :no::no:fioletowa wykładzina, jasna szarość Sporo jest fioletu na tapecie, tak że , podłoga powinna być spokojniejsza. Ten fiolecik zostawiłabym sobie dla poduch, narzuty lub zasłon, podłogę zostaw mniej dominującą i przytłaczającą Ale to tylko moje zdanie i proszę się aż Tak nie sugerować, na pewną chcę dobrze:P Już nie mogę się doczekać efektów końcowych, zapowiada się ślicznie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Witam Saly ! Popieram mądre przedmówczynie:wiggle: -wykładzina szara będzie super wyglądać Tak jak pisała MarJel dojdą Ci jeszcze fioletowe dodatki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.01.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Saly podawalas chyba kilka zstron gdzie znalazals dmuchawce a ja zapisalam sobie tylko te : http://www.alarte.pl/rosliny/dmuchawce_72.html Wg podanej ceny nie pasuje mi zaden rozmiar no i ta jest czarno-biala. Ja chyba tez wolalabym kupic zwykla papierowa niz doplacac drugie tyle za winyl czy filc (chociaz te pewnie mozna zmywac) Jesli nie bedzie to wielkim probleme to poprosze o odszukanie namiarow na sklep bo wolalabym kupowac ze sprawdzonego zrodla no i w filecie Ja nie bede miec u siebie wykladziny (mam dosc wykladzin w obecnym domu) ale gdybym miala wybierac dalabym szara.To taka neutrealna baza a wiecej fioletu mozna zawsze dolozyc w dodatkach (wazonik ,doniczka itd) Hej Dokładnie tam zamawiałam Powiedziałam jaki wzór i jaka kolorystyka A pani zaproponowała mi kilka wersji kolorystycznych Podałam także swoje wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.01.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Karolinka, MarJel, Magdziska Dzięki za sugestie co do wykładzinyU mnie jest trochę problem bo wykładzina nie bedzie na całej sypialni,ponieważ mamy kominek i wokół niego będa płytki i wykładzina planowana jest pod i wokół łóżka ( ok 4x4 metra) Ściany są bardzo bardzo jasne i nie wiem czy fioletowa wykładzina nie byłaby ładnym tłem dla łóżkaZ drugiej strony lubię schematy (wykładzina i zasłony najlepiej widzą mi sie w jednym kolorze)I dumam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 W takim razie mam namiar-super dzieki:hug:Saly daj szara wykladzinke-bedzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.01.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 TERAZ 10 DNI PRZERWY Moi wykonawcy odwalili kawał dobrej roboty - góra w zasadzie skończona - mają przerwę bo w naszym województwie zaczynają się dziś ferie W tym czasie mój M ma w planach poskręcać meble w sypialni gościnnej- mamy je kupione bo początkowo mialy być meblami do naszej sypialni Jedziemy też dziś do ikei zakupić resztkę mebli do naszej sypialni W ramach cięcia kosztów ale też w powodu braku innego pomysłu meble będą póki co ikeowe; KOMODA na niej będzie stał TV http://img850.imageshack.us/img850/1886/malmkomodaszuflad013218.jpg Uploaded with ImageShack.us Toaletka: http://img688.imageshack.us/img688/2266/malmtoaletka0132192pe28.jpg Uploaded with ImageShack.us Szafki nocne: http://img840.imageshack.us/img840/6099/malmkomodaszuflady01321.jpg Uploaded with ImageShack.us NA WSZYSTKICH TYCH MEBLACH BĘDZIE POŁOŻONA MLECZNA SZYBA JEŚLI KTOŚ MA W SWOICH INSPIRACJACH BIAŁE PROSTE MEBLE ( W CENIE PRZYZIEMNEJ ) - NAJWAŻNIESZE SZAFECZKI NOCNE I TOALETKA TO BARDZO BARDZO PROSZĘ BO TAK NA 1000% NIE JESTEM JESZCZE DO IKEI PRZEKONANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam! Niestety nie pomogę w sprawie inspiracji mebelków do sypialni. Szukam gdzieś możliwości zmiejszenia kosztów i padło na naszą sypialnię, dlatego sama również planuję jakieś meble z Ikei Jak się trochę odkopiemy po tych najgorszych wydatkach, to kupię sobie jakiś "bajerancki" komplet Te mebelki co pokazałaś na zdjęciach wyglądają bardzo fajnie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 31.01.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a ja bardzo lubię IKEA choś meble są średnio trwałe, ale za tą cenę to nie ma co wiele wymagać. (choć niektóre meble są i tak za drogie ) u siebie w sypialni będę miała duże dębowe łoże (od babci) i do tego szafeczki też stare ale fajne, wszystko to po prostu przemaluje i będzie fajne no i tanio w tym tyg mam mieć pierwszych forumowych gości u siebie w Benku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 31.01.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam! Niestety nie pomogę w sprawie inspiracji mebelków do sypialni. Szukam gdzieś możliwości zmiejszenia kosztów i padło na naszą sypialnię, dlatego sama również planuję jakieś meble z Ikei Jak się trochę odkopiemy po tych najgorszych wydatkach, to kupię sobie jakiś "bajerancki" komplet Te mebelki co pokazałaś na zdjęciach wyglądają bardzo fajnie! Pozdrawiam Hej Magdzinska No u mnie podobnie z tym cięciem kosztów A z drugiej strony jak znalazłam jakieś fajne szafeczki to ok 1500 zł /sztuka to troszkę przegięcie jak za białą płytę Może się kiedyś zmieni jak ikea się znudzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 31.01.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a ja bardzo lubię IKEA choś meble są średnio trwałe, ale za tą cenę to nie ma co wiele wymagać. (choć niektóre meble są i tak za drogie ) u siebie w sypialni będę miała duże dębowe łoże (od babci) i do tego szafeczki też stare ale fajne, wszystko to po prostu przemaluje i będzie fajne no i tanio w tym tyg mam mieć pierwszych forumowych gości u siebie w Benku Witaj Blekitna Dębowe łoże - nie moje klimaty Ale doceniam jego piękno i klasykę ( i wartość z pewnością ) Fajnie że je przemalujesz i ze umiesz to zrobić My z moim M kiedyś przemalowaliśmy szafki w kuchni i nadawały się na ....smietnik )))) Co do Gości Forumowych - to miałam już kilka wizyt - zawsze były bardzo sympatyczne więc Ci nawet zazdroszczę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Saluś co ja mam Ci napisa o Twoich wyborach ikeowskich skoro dobrze wiesz,ze moje są identyczne Powody te same!!!! Ja jestem właśnie w Wa-wie, wczoraj zrobiłam nalot na IKEA i kupiłam właśnie komode podwójną i dwie szafki nocne do sypialni Kupiłam też wieeele innych rzeczy i mój samochód ze złożonymi siedzeniami pęka w szwach!!!! X-trail niby mały nie jest ale że pomieści wszystko co kupiłam to nie podejrzewałam Wieczorem powrót do naszego Skarba Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 31.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A mnie się ostatnio spodobała biała szafa i sekretarzyk http://img832.imageshack.us/img832/7853/sekr1.jpg Zdjęcie od Juszczakówki Co prawda wstawione w pokoju dla dzieci, ale są bardzo uniwersalne. Tylko nie wiem, czy taki styl by u Ciebie pasował. Zobacz wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-%29/page182, tu jest dużo białych mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 31.01.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A mnie się ostatnio spodobała biała szafa i sekretarzyk http://img832.imageshack.us/img832/7853/sekr1.jpg Zdjęcie od Juszczakówki Co prawda wstawione w pokoju dla dzieci, ale są bardzo uniwersalne. Tylko nie wiem, czy taki styl by u Ciebie pasował. Zobacz wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-%29/page182, tu jest dużo białych mebli. Dzięki Bocian Te na zdjęciu bardzo fajne ale tak jak napisałaś bardziej takie do dziecinnego pokoju Mój M woli prosty styl o mniej romantycznym wyrazie Ledwo przeżył kinkiety z kryształkami Natomiast wątek przeczytam z chęcią Pozdrawiam w tem mroźny dzień U nas - 13 brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts