Saly 04.02.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Saly a czemu nie odkleilas folii ochronnej z okien? Teraz mrozy pozniej moze przyswiecic słoneczko .........lepiej sprawdz czy bez problemu bedziesz mogła to zrobic. Ja miałam problem z oknem dachowym w łazience.Folia sie tak zwulkanizowala (od wewnatrz) ze myslalam ze juz nigdy tego nie zedre i okno bedzie do wymiany.Na szczescie po rozcienczalniku do wyrobow akrylowych zeszlo ale mialam niezlego pietra Dziękuje Kakusku Oczywiście folia już dawno odklejona - zdjęcie jest jeszcze z jesieni Znam problem Wiem ze złośliwa folia potrafi się wtopić w okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.02.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Saly, czy możesz przypomnieć jaką masz kostkę wokół domu? Płyty pamiętam, że to Semmelrock Pastella, ale kostki kompletnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 06.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A ja się spóźniłam na oglądanie domu i mnie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 06.02.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 DZIŚ MIAŁ BYĆ MONTAŻ SCHODÓW I...... Panom samochód nie odpalił, a że firma gdzieś z Polski to lipa. A tak się cieszyłam na te schody...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Buuuu Szkoda wielka szkoda, że nie zaczną Ci dziś schodów:( Będę czekać na fotki:popcorn: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Saly nie smuć się Na pocieszenie możesz popstrykać nam nowe foteczki i pochwalić się co macie już zrobione:) Jak tam nieszczęsna łazienka, skończona już? Trzymam kciuki za szybki montaż schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 06.02.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 dzięki Dziewczynki Wkurzyłam się bo tak :Kominek skończony - zafoliowany - bo schodyPodłogi na górze położone - kartony + folie - bo schodyNajgorsze mój M wziął wolne w pracy - bo schody Zaraz zacznę gryźć !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 cześć Saluś Współczyuję chwilowego niewypału ze schodami, wiem co czujesz Ale może dzisiaj panowie dotrą i schodki będą się tworzyć ??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.02.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 SCHODY cd Dziś rano 8.00 Panowie stawili sie ze schodami na budowie Firma fajna - robiliśmy już u nich schody - gdzieś z daleka 300 km od budowy. Wszystko zawsze robią w 2-3 dni Schodki gotowe, przygotowane do montażu - wcześniej robią zawsze szablony. Pięknie opakowane - wszystkie stopnie osobno, listwy osobno, pianki, bejce itp Rozpakowywali sie z godzinę i...................:bash::bash: Nie ten kolor schodów!!!!!!!!! A jak wiecie zmuszona byłam zamówić drzwi wew na zamówienie i w piątek był Pan na pomiary i jako kolor wybraliśmy taki jakie będą schody Na szczęście miałam próbkę pod jaką było zamówienie i wszystko zostało wyjaśnione Panowie zapakowali wszystko i pojechali Następny termin poznam jutro Pewnie 2-3 tygodnie (((( I tak dzień bezproduktywny Niecierpię takich dni na budowie Albo nic niech się nie dzieje ale jak już ma się dziać to niech się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Saly nie dotarłam jeszcze do końca dziennika http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif brnę sobie pomalutku - ale jak przeczytałam o schodach u Karoli przybiegłam z przytulasami Schody będą piękne!!!! - a za rok nie będziesz pamiętać że czekałaś na nie 2 tygodnie dłużej Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.02.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Saly, czy możesz przypomnieć jaką masz kostkę wokół domu? Płyty pamiętam, że to Semmelrock Pastella, ale kostki kompletnie... Basieńko Ja mam kostkę libet - grafit z dodatkiem granitowej ale nie pamiętam jak ta mała się nazywa - jest z lekką zółtą posypką http://img803.imageshack.us/img803/4751/imag1026.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.02.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Saly nie dotarłam jeszcze do końca dziennika http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif brnę sobie pomalutku - ale jak przeczytałam o schodach u Karoli przybiegłam z przytulasami Schody będą piękne!!!! - a za rok nie będziesz pamiętać że czekałaś na nie 2 tygodnie dłużej Głowa do góry Dziękuję Ci bardzo za słowa pocieszenia Nam budującym czasem potrzeba poklepania po ramieniu jak coś nie idzie po naszej myśli Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Saly macie dziś obie z Karolą pechowy dzień Zły kolor schodów to poważny problem. Dobrze, że Panowie naprawią swój błąd i przywiozą te właściwe, tylko znowu musisz czekać Sama zastanawiam się nad ekipą z daleka, tylko boję się podobnych sytuacji, no i dochodzi koszt transportu. Pewnie stolarz nie był szcześliwy, że będzie musiał jechać kolejne 300 km i to na własny koszt:P Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 08.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ech, znowu jakieś przejścia, ale przy takiej inwestycji, jaką jest budowa domu, zawsze musi coś wyjść nieoczekiwanego. Trzymam kciuki, żeby szybko załatwili sprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.02.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Saly pięknie się u Ciebie zapowiada I też jak Karolina pędzicie jak burza . Tapeta wyszła ŚWIETNIE - nie spodziewałam się takiego efektu - wielkie WOW !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Saluś strasznie mi przykro z powodu schodów, ale nic sie nie dzieje, najważniejsze,że anprawią swój błąd i będzie tak jak miało być Tylko ten czas oczekiwania długi tzn. długi dla mnie czyli dla "niecierpliwca" mam nadziję,że Tobie szybko minie, na dopieszczaniu domku i lada moment będzimy podziwiać schodki Ściskam mocno i głowa do góry, to już ostatnia prosta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 O rany! Jak nie urok to sraczka:jawdrop: Na szczęście już bliżej jak dalej:D Trzymam kciuki za szybki kolejny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Saly pięknie się u Ciebie zapowiada I też jak Karolina pędzicie jak burza . Tapeta wyszła ŚWIETNIE - nie spodziewałam się takiego efektu - wielkie WOW !!! Pozdrawiam Dzięki Admete tapety się trochę obawiałam Ale wyszła fajnie Będą białe meble, białe łóżko wiec tapeta ożywi sypialnię i mam nadzieję ze mi się nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Saluś strasznie mi przykro z powodu schodów, ale nic sie nie dzieje, najważniejsze,że anprawią swój błąd i będzie tak jak miało być Tylko ten czas oczekiwania długi tzn. długi dla mnie czyli dla "niecierpliwca" mam nadziję,że Tobie szybko minie, na dopieszczaniu domku i lada moment będzimy podziwiać schodki Ściskam mocno i głowa do góry, to już ostatnia prosta! Cześć Karolinko Ano ja to mam takie zezowate szczęście w życiu Zawsze jak coś do przodu to potem musi być coś do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 O rany! Jak nie urok to sraczka:jawdrop: Na szczęście już bliżej jak dalej:D Trzymam kciuki za szybki kolejny termin Dzięki Martuś Ja też już nie mogę sie doczekac tych schodów:-) A co do Ciebie to widzę ze Ty niezła gospocha jesteś Sałatki wyglądały obłędnie idę się pozachwycać do Ciebie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts