Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

Saly a czemu nie odkleilas folii ochronnej z okien? Teraz mrozy pozniej moze przyswiecic słoneczko .........lepiej sprawdz czy bez problemu bedziesz mogła to zrobic.

Ja miałam problem z oknem dachowym w łazience.Folia sie tak zwulkanizowala (od wewnatrz) ze myslalam ze juz nigdy tego nie zedre i okno bedzie do wymiany.Na szczescie po rozcienczalniku do wyrobow akrylowych zeszlo ale mialam niezlego pietra :-)

Dziękuje Kakusku

Oczywiście folia już dawno odklejona - zdjęcie jest jeszcze z jesieni

Znam problem Wiem ze złośliwa folia potrafi się wtopić w okno :-)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

SCHODY cd

Dziś rano 8.00 Panowie stawili sie ze schodami na budowie

Firma fajna - robiliśmy już u nich schody - gdzieś z daleka 300 km od budowy.

Wszystko zawsze robią w 2-3 dni

Schodki gotowe, przygotowane do montażu - wcześniej robią zawsze szablony.

Pięknie opakowane - wszystkie stopnie osobno, listwy osobno, pianki, bejce itp

Rozpakowywali sie z godzinę i...................:bash::bash::bash::bash:

Nie ten kolor schodów!!!!!!!!!

A jak wiecie zmuszona byłam zamówić drzwi wew na zamówienie i w piątek był Pan na pomiary i jako kolor wybraliśmy taki jakie będą schody

Na szczęście miałam próbkę pod jaką było zamówienie i wszystko zostało wyjaśnione

Panowie zapakowali wszystko i pojechali

Następny termin poznam jutro Pewnie 2-3 tygodnie :-(((((

I tak dzień bezproduktywny Niecierpię takich dni na budowie

Albo nic niech się nie dzieje ale jak już ma się dziać to niech się dzieje

Saly nie dotarłam jeszcze do końca dziennika http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif brnę sobie pomalutku :) - ale jak przeczytałam o schodach u Karoli przybiegłam z przytulasami :hug:

Schody będą piękne!!!! - a za rok nie będziesz pamiętać że czekałaś na nie 2 tygodnie dłużej

Głowa do góry :)

Saly, czy możesz przypomnieć jaką masz kostkę wokół domu? Płyty pamiętam, że to Semmelrock Pastella, ale kostki kompletnie... ;)

Basieńko

Ja mam kostkę libet - grafit z dodatkiem granitowej ale nie pamiętam jak ta mała się nazywa - jest z lekką zółtą posypką

http://img803.imageshack.us/img803/4751/imag1026.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Saly nie dotarłam jeszcze do końca dziennika http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif brnę sobie pomalutku :) - ale jak przeczytałam o schodach u Karoli przybiegłam z przytulasami :hug:

Schody będą piękne!!!! - a za rok nie będziesz pamiętać że czekałaś na nie 2 tygodnie dłużej

Głowa do góry :)

Dziękuję Ci bardzo za słowa pocieszenia

Nam budującym czasem potrzeba poklepania po ramieniu jak coś nie idzie po naszej myśli

Buziaki:hug:

Saly macie dziś obie z Karolą pechowy dzień:( Zły kolor schodów to poważny problem. Dobrze, że Panowie naprawią swój błąd i przywiozą te właściwe, tylko znowu musisz czekać;) Sama zastanawiam się nad ekipą z daleka, tylko boję się podobnych sytuacji, no i dochodzi koszt transportu. Pewnie stolarz nie był szcześliwy, że będzie musiał jechać kolejne 300 km i to na własny koszt:P Pozdrowionka

Saluś strasznie mi przykro z powodu schodów, ale nic sie nie dzieje, najważniejsze,że anprawią swój błąd i będzie tak jak miało być :)

Tylko ten czas oczekiwania długi :( tzn. długi dla mnie czyli dla "niecierpliwca" ;)

mam nadziję,że Tobie szybko minie, na dopieszczaniu domku i lada moment będzimy podziwiać schodki :)

Ściskam mocno i głowa do góry, to już ostatnia prosta! :hug:

Saly pięknie się u Ciebie zapowiada :yes:

I też jak Karolina pędzicie jak burza :lol:.

Tapeta wyszła ŚWIETNIE :yes:- nie spodziewałam się takiego efektu - wielkie WOW !!!

Pozdrawiam :hug:

Dzięki Admete

tapety się trochę obawiałam Ale wyszła fajnie

Będą białe meble, białe łóżko wiec tapeta ożywi sypialnię i mam nadzieję ze mi się nie znudzi :-)

Saluś strasznie mi przykro z powodu schodów, ale nic sie nie dzieje, najważniejsze,że anprawią swój błąd i będzie tak jak miało być :)

Tylko ten czas oczekiwania długi :( tzn. długi dla mnie czyli dla "niecierpliwca" ;)

mam nadziję,że Tobie szybko minie, na dopieszczaniu domku i lada moment będzimy podziwiać schodki :)

Ściskam mocno i głowa do góry, to już ostatnia prosta! :hug:

Cześć Karolinko

Ano ja to mam takie zezowate szczęście w życiu

Zawsze jak coś do przodu to potem musi być coś do tyłu

O rany! Jak nie urok to sraczka:jawdrop:

Na szczęście już bliżej jak dalej:D

Trzymam kciuki za szybki kolejny termin :hug:

Dzięki Martuś

Ja też już nie mogę sie doczekac tych schodów:-)

A co do Ciebie to widzę ze Ty niezła gospocha jesteś

Sałatki wyglądały obłędnie idę się pozachwycać do Ciebie:-)