Saly 07.03.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Bocianku Karolcia - Dzięki Wielkie Karolcia - u mnie totalny rozp....ale specjalnie dla Ciebie: Dwa cabochszki zawieszone:http://img96.imageshack.us/img96/8168/dscn0198u.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img194.imageshack.us/img194/4439/dscn0199b.jpg Uploaded with ImageShack.us Ostatecznie ściana na półpiętrze została pomalowana na grafit - ta duuuża przy schodach jest wielka i bałam się ze będzie za ciemno http://img521.imageshack.us/img521/2407/dscn0229xf.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img840.imageshack.us/img840/3204/dscn0227m.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Saluś pięknie!!!!Łazienki wyszły bardzo ładnie, obie różne, bardzo gustowne:rolleyes:Kominek zaje....y:jawdrop:Lampy wyglądają cudnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam się chłodnym wieczorkem:p Znowu nadrabiam zalegości i widzę nowe rzeczy u Ciebie. Zakochałam się w Waszym dużym lustrze, mogłabym tam stać i stać i szukać zmarszczek hihi Łazienki śliczne, każda w swoim rodzaju, Już nie mogę się doczekać kładzenia naszych płytek, bo to już tuż tuż Czekam na zdjęcia Waszej oryginalnej szaro -czerwonej kuchni:p :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 więcej zdjęć, więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 08.03.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Świetnie wyszły schody. A jaka będzie balustrada? Pokazywałaś już? Nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.03.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 MarJel, Magdzinska,Basia, Bocian Wielkie dzięki za tak miłe słowa Zależało nam aby łazienki były praktyczne ale jednocześnie zupełnie inne I tak mamy czarną - elegancką, Beżową - ciepłą i zimną szarą Co do kuchni - będzie na pewno jedna w swoi rodzaju - ale juz wiem na 100% że to dobry wybór i bardzo ją lubię Efekt końcowy niestety za ok 3 tygodnie balustrada do schodów będzie ze w/g finansowych dopiero w okolicach czerwca Swoją drogą droższa od schodów Nie wiem jak to jest Coś takiego tylko poręcz kwadratowa http://img714.imageshack.us/img714/7412/74943150.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asita 08.03.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam Serdecznie Podpatruję od jakiegoś czasu Twój wątek, postępy są niesamowite, dom zapowiada się cudny Sama dumam też nad Veroną...choć u nas wszystko jeszcze w lesie, budowa najwcześniej za rok a moze i później, narazie dokształcam sie w tej dziedzinie czytając dziennki mozna wiele sie dowiedziec, za co i Tobie bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.03.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam Serdecznie Podpatruję od jakiegoś czasu Twój wątek, postępy są niesamowite, dom zapowiada się cudny Sama dumam też nad Veroną...choć u nas wszystko jeszcze w lesie, budowa najwcześniej za rok a moze i później, narazie dokształcam sie w tej dziedzinie czytając dziennki mozna wiele sie dowiedziec, za co i Tobie bardzo dziękuję. Witaj Asita Bardzo miło ze się ujawniłaś Cieszę się że domek się podoba Oj tak forum to kopalnia pomysłów i wiedzy budowlanej Zapraszam częściej Pozdrawiam cieplutko Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Saluś przybiegłąm na sekundkę ale widząc Twoje wnętzra, bez komentarza sie nie obędzie Cuuuudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze chyba ,ze ostatecznie ściana na półpiętrze jest grafitowa, bo Ty masz przecież ciemne schodki.... więc jasna będzie bezpieczniejsza Bardzo mi się podoba, lampy bosko się prezentują nawet w foli Kochana dużo zdjęc wrzuciłaś a mi i tak mało A jak tam sypialnia???? :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Saly, czy do tego ekspresu Siemens potrzebne jest podłączenie do wody? Bo tak nam mówił dziś montażysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.03.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Saly, czy do tego ekspresu Siemens potrzebne jest podłączenie do wody? Bo tak nam mówił dziś montażysta? Hej Basiu Zdjęcia kominka wyślę Ci na maila jutro rano Ekspres - nie podłącza się go do wody - ma zbiornik normalny do wlewania wody - powiem szczerze ze też myślałam że trzeba go będzie podłączyć i miałam kranik - wykorzystam do lodówki:-) Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Aaaa czyli jednak montażysta nie ma racji Tak mi się właśnie wydawało, że tam nie trzeba wody... ale wolałam się upewnić u źródła. A jaki masz piekarnik? też Siemens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.03.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Aaaa czyli jednak montażysta nie ma racji Tak mi się właśnie wydawało, że tam nie trzeba wody... ale wolałam się upewnić u źródła. A jaki masz piekarnik? też Siemens? Nie Basiu pozostały sprzęt mam samsunga i lodówkę side by side i piekarnik i mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Saly dziękuję za zdjęcia. Jednak pozostajemy przy tym właśnie kominku Jest super!! Piekarnik kupimy Siemensa, żeby linią pasował do ekspresu, zwłaszcza, że będzie obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.03.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Saly dziękuję za zdjęcia. Jednak pozostajemy przy tym właśnie kominku Jest super!! Piekarnik kupimy Siemensa, żeby linią pasował do ekspresu, zwłaszcza, że będzie obok Basieńko myślę ze ten kominek to dobry wybór Będziecie zadowoleni My z kolei dopasowywaliśmy bardziej do lodówki sprzet bo lodówka koniecznie musiała być samsunga (uparł sie mój M na lodówkę z barkiem i kostkarką ) więc do niej dopasowywałam sprzet no ale ekspres do zabudowy to tylko siemens Drogi jak pierun:-) ale kawusia boska Pozdrawiam cieplusio Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 11.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Saly.. przebieram nóżkami i czekam na zdjęcia kuchni :) sama teraz mam ból głowy jak zagospodarować kuchnię i bardzo ciekawi mnie jak wyjdzie Twoja. Tym bardziej, że koncepcja się zmieniła. Łazienki przepiękne- zakochałam się w tej przy sypialni :) Pozdrawiam i więcej zdjęć proszę A w chwili wolnej zapraszam do mnie- mam dylemat z kuchnią- cenne byłyby Twoje rady, bo pięknie wymyśliłaś swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.03.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam Korzystając z budowlanej przerwy weekend spędziliśmy w spa Ossa koło Rawy Mazowieckiej - to był nasz zaległy walentynkowy prezent POLECAM Z naładowanymi bateriami rozpoczynamy nowy tydzień Nadal czekamy na podłogi i Pana od Gresu jeszcze tydzień i zacznie - wtedy wszystko ruszy z kopyta W tym czasie zajmiemy się pozostałymi rzeczami takimi jak 1. sypiania gościnna - pierwotnie miała być ciemna czekoladowa ściana i 3 ściany kawa z mlekiem i takie są Wstawiliśmy zakupione wcześniej meble z ikei i wyszło......MASAKRYCZNIE CIEMNO!!!!! Dodam, że panele na podłodze są ciemno brązowe .... Gości mamy dość często - w zasadzie cała moja rodzinka jest przyjezdna brat, kuzyni wiec ten pokój \będzie często zamieszkały Postanowiliśmy zmienić czekoladową ścianę na tapete: http://img826.imageshack.us/img826/6191/7ba93b2ef4ecbc5d518ce70.jpg Uploaded with ImageShack.us tapeta jest w ciepłym jasno beżowym kolorze Jak to nie pomoże położymy wykładzinę dywanową na podłodze też jaśniutką GARDEROBA : przypomnę ze z sypialni wchodzi się do garderoby a potem do łazienki http://img59.imageshack.us/img59/6636/grapoprawionawersjaii.jpg Uploaded with ImageShack.us Już uwielbiam to rozwiązanie Nie ma dzięki temu 3 drzwi w sypialni a te do garderoby planujemy szklane (prowadnice od str garderoby nie tak jak na zdjeciu : http://img28.imageshack.us/img28/3073/2164370222.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 13.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 U mnie na monitorze ta tapeta wygląda na białą Masz jakieś zdjęcia tego gościnnego pokoju? Drzwi do garderoby bardzo mi się podobają. A co będzie w pokoju na stryszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.03.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 U mnie na monitorze ta tapeta wygląda na białą Masz jakieś zdjęcia tego gościnnego pokoju? Drzwi do garderoby bardzo mi się podobają. A co będzie w pokoju na stryszku? Witaj Bocianku Nie mam jeszcze zdjęć tego gościnnego- ale zrobię niebawem U nas ten pokój nad garażem ciut inaczej wygląda - jest trochę większy i jeszcze za nim jest pralnia A ten pokój to u nas bilardownia : http://img31.imageshack.us/img31/8100/zd5h.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 hej Saly!!! dawno mnie nie było, bo zarobiona strasznie jestem, ale wpadłam popatrzeć na postępy, u Ciebie już się tak domowo zrobiło super będę lookać od czasu do czasu pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts