Saly 17.03.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 hej Saly!!! dawno mnie nie było, bo zarobiona strasznie jestem, ale wpadłam popatrzeć na postępy, u Ciebie już się tak domowo zrobiło super będę lookać od czasu do czasu pozd Hej Blekitna Fajnie że zaglądasz:hug: dzięki za miłe słowa A co U Ciebie Kochana ????? Pisz u mnie , wklejaj zdjecia co i jak Strasznie ciekawa jestem Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Oooo jaka fajna sala bilardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.03.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 I jak tam? Nadal czekacie czy już może coś ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.03.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 NADAL TRWA PRZERWA BUDOWLANA W tym czasie załatwiamy inne sprawy ŁÓŻKO - niestety nie dogadaliśmy się z firmą w której było zamówione.....Szkoda bo bardzo mi się podobało i było ze skóry....- ale firma beznadziejna więc niech spadają w zamian chyba skusimy się na łóżko takie jak ma KarolciaNasze będzie białe: http://img860.imageshack.us/img860/6351/nikerfull.jpg Uploaded with ImageShack.us Tworzy się także garderoba :http://img696.imageshack.us/img696/43/imag1184.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img833.imageshack.us/img833/6389/imag1185f.jpg Uploaded with ImageShack.us Dziś mamy spotkanie z Panem od ogarnięcia trawnika - zobaczymy jak to wypadnie bo działkę mamy sporą więc i koszty pewnie będa sporawe Ale już nie mogę się doczekać zielonej trawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Saluś łóżko fajnie się wkomponuje w Waszzą sypialnię Garderoba suuuper się zapowiada Daj znac jak tam spotkanie z Panem trawnikowym, u nas panowie też mają wkroczyć ale nie wiem czy uda się przed swietami... a taką masakre mamy na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 21.03.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Saluś u mnie teraz nic się nie dzieje, czekamy na druga transze kredytu i zaczynamy od maja, bo teraz od rana do nocy w pracy.... Nawet już o domu myśleć mi się nie chce..... Myślę o chwili odpoczynku w jakimś spa.... buzka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.03.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Karolcia - dzięki za milusie słowa Decyzja podjęta - łóżko zamówione Czas oczekiwania niestety 5 tygodni...... Ale co tam Jest śliczne i znalazłam u nas przedstawiciela i widziałam je na żywo Jest pięęękne w rzeczywistości nawet jeszcze piękniejsze . Blekitna - no to czekam razem z Tobą I jestem bardzo ciekawa Twojego domku A wypoczynek bardzo potrzebny bo inaczej przestaje się logicznie myśleć Pozdrawiam i życzę szybkiej transzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.03.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Pan od podłogi w salonie wchodzi w przyszłym tygodniu NARESZCIE:wave: ]Wyznaczyliśmy też termin przeprowadzki na 2 MAJA[/ TRZYMAJCIE KCIUKI - MUSI SIĘ UDAĆ - tym bardziej że jest to drugi termin bo pierwszy nie wypalił Ale chcemy wiosnę spędzić w swoim nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.03.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Super! Czyli już całkiem blisko do przeprowadzki! Jestem ciekawa całości sypialni, a tu 5 tygodni czekania. No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 22.03.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 dziekuje kochana i oczywiście trzymam kciuki co do waszej przeprowadzki na pewno się UDA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.03.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Trzymam kciuki za termin przeprowadzki!!!!!!!! :yes: Musi się udać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.03.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dziękuję dziewczyny za KCIUKI dziś mija 11 miesięcy od dnia kiedy zaczęła się Nasza budowa Nie jest to tempo Karolci (ona ma złoty medal w tej dziedzinie) ale nie jest żle Teraz będziemy brać się za nasz ogród \Póki co mamy oczko wodne - z niedokończonym wodospadem Dla tych którzy nie są ze mną od początku przypomnę iż Pan Rybka zwany też Panem Kijanką a okazał się Panem Oszustem wziął od nas pieniązki na materiał przywiózł połowe i zniknął ( Oczko mamy takie (zdjęcia z jesieni) http://img855.imageshack.us/img855/1866/imag0044ga.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img269.imageshack.us/img269/8623/imag0049xo.jpg Uploaded with ImageShack.us A tu widac ile czeka nas pracy aby ogarnąć ogród: http://img190.imageshack.us/img190/1292/imag0129vt.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kochana uda się na 100% Cudownie napewno będzie sie Wam mieszkać, a tej pięknej wielkiej działki już od dawna baaardzo ci zazdroszczę Oczko jest cuuudne , pana kijankę niestety pamiętam menda wredna, naszczęście takie uczynki wracają do nieuczciwych ze zdwojoną siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.03.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kochana uda się na 100% Cudownie napewno będzie sie Wam mieszkać, a tej pięknej wielkiej działki już od dawna baaardzo ci zazdroszczę Oczko jest cuuudne , pana kijankę niestety pamiętam menda wredna, naszczęście takie uczynki wracają do nieuczciwych ze zdwojoną siłą Kochana działka może i fajna bo duża Na razie duży problem z jej ogarnięciem Mam nadzieję że jak się zrobi cieplej namówię Cię na jej osobiste zwiedzanie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frugo 22.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 gratuluję fajnej chałupki http://www.kochamwies.pl/na-blogach/comments/1045 popatrz u mnie na wiatrołap. wg nie takie drzwi tylko ze przesuwne pasowały by wam do garderoby. cena taka jak w sklepie a gość wam zrobi co chcecie. odezwij się na prv to dam namiary. oczywiście struktura i wzór do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.03.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 gratuluję fajnej chałupki http://www.kochamwies.pl/na-blogach/comments/1045 popatrz u mnie na wiatrołap. wg nie takie drzwi tylko ze przesuwne pasowały by wam do garderoby. cena taka jak w sklepie a gość wam zrobi co chcecie. odezwij się na prv to dam namiary. oczywiście struktura i wzór do wyboru. Witam:welcome: Dzięki za radę ale Wcześniej pisałam o drzwiach do garderoby i wklejałam zdjecie przesuwnych szklanych które juz są zamówione Moje wnętrza raczej bardzo proste i szkło wybrałam tzw"mrożone" a takie jak u Ciebie nie w mim stylu Ale każdy głos się liczy Zapraszam częściej Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.03.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Pamiętam oczko wodne i go zazdroszczę Będzie pięknie. A kiedy coś planujecie robić z ogrodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 ]Wyznaczyliśmy też termin przeprowadzki na 2 MAJA[/ Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.03.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Bocianku Jeśli chodzi o ogród : Mamy do zagospodarowania swie części które są w zasadzie podobne 1 .Przed domem : Mamy podjazd i moje wymarzone rondo Jeśli chodzi o rondo to tam już rosną zielone "kule" a na środku chcę kupić jakieś fajne karłowate drzewko przycięte fikuśnie i je podświetlić od dołu Wzdłuż ogrodzenia tradycyjnie tuje W rogu ogrodzenia skalniak - nie za duży ale uwielbiam takie nierówności na dzialce i to będzie nasyp obsadzony iglastymi roślinkami 2. Tył domu - jest już ścieżka z kostki , niedokończone oczko i wodospad Tuje też już są posadzone Jest też drewniana altanka ogrodowa Reszta trawka - tylko wcześniej chcielibyśmy zrobić nawodnienie I zastanawiamy się nad trawą z rolki - ale nie mamy doświadczenia jak ona się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.03.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Basiu dzięki za kciuki - musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts