MarJel 02.08.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Saly, zaje...e:yes:, o widze moją wyspę, zdecydowanie ta wersja!!! Powiedz mi jeszcze: Lodówka jest po drugiej stronie? Co to za cztery sprzęty w wysokiej zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Mi również bardzo się podoba:yes: tylko zastanawiam się, gdzie będzie ta zabudowa z lodówką? wyspa rewelacja - u siebie tez nie odpuściłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 dzięki MarJel i Oldzia Lodówka sbs będzie jakby na przeciw wyspy tam jest ściana już naszykowana na zabudowę Te piekarniory to tylko na potrzeby wizualizacji- nie będą 4 Tu się schowała lodówka : http://img69.imageshack.us/img69/3282/perspektywa2.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 na tej wizualce jest "stara wejsja wyspy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.08.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no to teraz już kumam;) bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Czyli ile będzie tych piekaniorów po drugiej stronie? Chodzi mi o tą stronę przy zlewie. Dla zainteresowanych właśnie odebrałam telefon z wyceną blatu kamiennego:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.08.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dla zainteresowanych właśnie odebrałam telefon z wyceną blatu kamiennego:jawdrop::jawdrop: aż się boję zapytać to może napisz mi na priv (pewnie powoli zacznę zapominać o blacie z kamienia;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 aż się boję zapytać to może napisz mi na priv (pewnie powoli zacznę zapominać o blacie z kamienia;)) Wysłałam, zachciało mi się blatu z kamienia:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wysłałam, zachciało mi się blatu z kamienia:sick: :jawdrop: jestem w lekkim szoku!!! chyba naprawdę mogę sobie dalej tylko marzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Mar Jel - ja tyż ciekawa ile Twój kamieniarz wyliczyłPiekarniki będą po tej str 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Mar Jel - ja tyż ciekawa ile Twój kamieniarz wyliczył Chciałaś to masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.08.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 jesli chodzi o wyspę podoba mi się druga wersja, jesli chodzi o sprzęt (piekarniki itp) to 1 wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.08.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witaj Karoluś Bardzo sie cieszę ze Ci się podoba - liczę się z Twoim zdaniem bo Twój Benio był urządzony z takim smakiem a wiem że wszystko to było Twoje dzieło Pozdrawiam Saly Jejku dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, nie do końca zasłużone A Twój domek Wiesz ,że już uwielbiam i z przyjemnością czekam na kazdy kolejny etap urządzania wnętrz! Saluś myślałaś już o salonie.... bo nie pamiętam:rolleyes: Wiesz jakie chcesz kanapy ? Stół w jadalni ? Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.08.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam moich drogich "czytaczy" temat kuchni prawie przewałkowany - ale jeszcze nie do końca wiec niedługo spodziewajcie się mojego marudzenia znowu w tej sprawie :wiggle: Natomiast co do salonu Na bank będą białe kanapy skórzane Zestaw 3 + 2+ 1 + dodatkowo duża kwadratowa pufa i jakiś szklany stolik Kanapy są pewne bo......już je kupiliśmy To dość drogi zakup i baliśmy sie, ze potem nie będziemy sobie mogli na nie pozwolić Albo będzie nam zwyczajnie szkoda Oto one: http://img803.imageshack.us/img803/6527/144q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.08.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Faaaajne te kanapy !!!! Bardzo mi się podobają, ja moim do nowego domku zmienię pokrycia znalazłam w necie firmę która ma do tego modelu kilkadziąt kolor,ów i różnego rodzaju materiałów... no chyba ,że postawię też na skórę ... przy dziecku zdecydowanie praktyczna!! Saluś wrzucaj co tam jeszcze Ci po glowie chodzi bo nóżkami przebieram z ciekawości!!! Proszę (prosimy ) o wszelkie inspiracje Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 04.08.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 mi też się podobają, są ciutkę nowoczesne, ale bardziej klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 04.08.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kanapy są śliczne z pewnością wnętrzu nadadzą lekkości, można wiedzieć jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.08.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Karolcia, Blekitna, Mirka23 Cieszę sie, ze Wam się podobają kanapy Blekitna - dobrze to ujęłaś niby nowoczesne a jednak klasyczne i oto mi chodziło Mirka23 te kanapy to Kler Aktualnie na budowie bardzo dużo się dzieje Kończy elektryk a w pon wchodzą tynki Jest także juz przygotowana nowa folia w naszym oczku wodnym Dla tych co nie czytali wcześniej powiem że był pan ogrodnik, znajomy, z polecenia, fajny, tani , znajomy Wziął w kwietniu od nas znaczną sumę na materiały do oczka a uwierzcie mi to są kwoty - sama folia kosztuje ok 3 tyś, kamienie, filtry i inne duperele i ....................... najpierw sie migał a to chorobą a to kłopotami osobistymi a z ZNIKNĄŁ a wraz z nim nasze pieniądze:( Mój M tak sie wkurzył że istnienie oczka wogóle staneło pod znakiem zapytania No bo pieniądze przepadły Ale JEST znależliśmy firme która sprzedała nam folię , zgrzała na miejscu, ułożyła -pieniądze wzięła dopiero po zakończonej pracy teraz tylko ułożyć kamienie i wlać wodę - ale to mój M sam chce zrobić http://img703.imageshack.us/img703/367/04082011657.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 04.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Saly no, no oczko będzie za......ste;) już je widzę oczami wyobraźni.... a powiedz, jakie ono ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.08.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Saluś mam nadzieję,że uda Wam sie dorwać pana kijankę!!! Oczko jest boskie i chyba ogromne!!! Będzie to przepięknie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts