barbi1972 13.04.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 WITAJ SALY--Plytki cudowne,Jestem pelna podziwu dla waszych poczynan i....no coz spadam na ziemie,u na obsuwa totalna-finansowe przestoje,zdarza sie-za to podgladam dzienniki i ....jak zaczniemy to juz wiem co i jak,Trzymam kciuki za date przeprowadzki-musi wypalic i oczywiscie z zapartym tchem czekam na kolejne zdjecia i ochy i achy!!!Pozdrawiam mocno Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Saluś, podłoga rewelacja:D Fajnie że w pralni wybrałaś szarą płytę meblową, będzie pani zadowolona, ja mam i se chwalę W utrzymaniu czystości rewelacja, kurzu nie widać w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Saluś, podłoga rewelacja:D Podpisuję sie pod tym obydwoma rękamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Podpisuję sie pod tym obydwoma rękamy Alu, a spróbowałabyś się nie podpisać, przeca ja mam taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Alu, a spróbowałabyś się nie podpisać, przeca ja mam taką samą Poznałam znam ja na pamięć i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.04.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dzięki dzięki Dziewczyny Bardzo się cieszę że Wam się podoba podłoga Powiem nieskromnie że mnie też sie baaardzo podoba Tutaj zdjątko z dziś : http://img535.imageshack.us/img535/6349/13042012589.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 O widzisz, niby podłoga ta sama, a inaczej u Ciebie ułożona a jaka wydaje się inna i dopiero dostrzegłam na tej fotce tą różnicę. U mnie jest jakby bardziej jednolita, jakby jedna całość, u ciebie widoczniejsze są kwadraty, zupełnie inny efekt, ale też fajny. Jaką masz szerokość fugi? One nie są jeszcze chyba za fugowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.04.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 O widzisz, niby podłoga ta sama, a inaczej u Ciebie ułożona a jaka wydaje się inna i dopiero dostrzegłam na tej fotce tą różnicę. U mnie jest jakby bardziej jednolita, jakby jedna całość, u ciebie widoczniejsze są kwadraty, zupełnie inny efekt, ale też fajny. Jaką masz szerokość fugi? One nie są jeszcze chyba za fugowane? My mamy szerokość fugi 2 - ale jeszcze nie jest zafugowane i jak dojdzie fuga mam nadzieje że trochę sie zleje w całość Ten sposób ułożenia wydaje się ciekawy ale na efekt końcowy i ocenę poczekam jak zostanie zafugowane (ok 3-4 dni )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.04.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 A to już prawie skończona garderoba :Za szklanymi drzwiami jest sypialnia a z drugiej str łazienkaczyli garderoba jest pomieszczeniem przejściowym Bardzo fajne rozwiązanie Baardzo mi się podoba http://img20.imageshack.us/img20/2752/imag1219t.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img444.imageshack.us/img444/3491/imag1220.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img843.imageshack.us/img843/342/imag1223.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img259.imageshack.us/img259/3084/imag1218.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.04.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Saly, bardzo fajnie już to wszystko zaczyna wyglądać, zadroszczę...ehhh Płytki salonowe wyglądają super, dużo lepiej niż na wizualizacji którą pokazywałaś w ogóle cały domek wydaje się być już gotowy do zamieszkania pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 15.04.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Hej Saly, fajnie wygląda ta mijanka u Ciebie! Widzę, że fugi nie udało się uniknąć, ah ta podłogówka, ale po zafugowaniu na pewno wszystko się dużo bardziej zleje. Widzę, że kominek inspirowany MarJel Bardzo podoba mi się też pomysł z przejściową garderobą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witaj Praha Ano nie dało się uniknąć Czekam z niecierpliwością na fugi Tak kominek inspirowany Marjelką z małą przeróbką i uważam to za super pomysł Bardzo bardzo jesteśmy zadowoleni z efektu Pozdrawiam Cię serdecznie i bardzo fajnie ze wpadłaś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dzięki za pomoc u Karolci, w sumie czasami człowiek nipotrzebnie wdaje sie w dyskusje, a jak to mój mąż mówi, milczenie jest złotem, pewno czasami trzeba niektóre rzeczy przemilczeć. No, ale jak sie powiedzialo a to trzeba powiedziec b Ja jestem akurat ostatnia od piania, bo nie umiem powiedzić, że cos mi sie podoba jak w takim wystroju nie gustuję, moge uzyc okreslenia pasuje to do Twojego domu, albo w Twoim domu będzie to sie super komponować. Mam kilka ulubionych domów i tam szczeka opada mi do podłogi, bo rzeczywiście pod wrazeniem jestem. I też powiem, że jak zobaczyłam projekt Verona na stronie MG Projektu to sie w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia, nasz jest Slodki, ale jak my kupowalismy Verony jeszcze nie było. Więc będe Ci kibicować w wykanczaniu tego cudeńka, ale juz widzę, że pięknie będzie. A Ty też z Lu jesteś? To miasto rodzinne mojego męża, dom mojego M na Czechówce stoi, a można wiedzieć, gdzie sie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.04.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Emirandko Masz rację z tym milczeniem Ja jestem z Łodzi Miałam pierwotnie budować Benedykta i nawet w tej spr naszą MarJelkę nawiedziłam w Lublinie ale ostatecznie padło na Veronkę Lublin mi bliski serce bo po drodze do Zamościa gdzie mam dużą rodzinę i co roku przez Lublin przejeżdzam A Twój Słodki bardzo mi się podoba - nawet troszkę potem żałowałam ze nie wybraliśmy tego projektu ... Pozdrawiam Cię serdecznie:hug: Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A to jeszcze bliżej Milanówka, Słodki tez jest fajny nie powiem, w Veronie brakuje spiżarni, ja jestem z niej bardzo zadowolona, ale ma większa kuchnię niż SŁodki, więc coś za coś no i ta kuchnia z tyloma oknami. U nas za to w salonie jest takie wielkie okna z widokiem na brzózki i powiem, że to wszystkich powala Jeśli chodzi o domy ze skosami to nie dla mnie, my wynajmowałismy taki segment, ja ciągle chodziłam z poobijana głową A nie chcesz Twojego domu zgłosic do konkursu MG Projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.04.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja trochę pokombinowałam z moim projektem i mamy spiżarnię między garażem a wejściem do domku - bo do kuchni w sumie daleko od wejścia co by nie nosić zakupów przez pół domu A mam system zakupów raz w tygodniu (zgrzewki mleka picia makaronów itp) więc mam nadzieję że to się sprawdzi Okna mojej kuchni boskie ale jaki był problem z meblami ))) Właśnie te skosy zadecydowały że nie budujemy Benedykta - który mi się bardzo podobał Co do konkursu- widziałam i nawet oddałam na Ciebie głosa jakiś czas temu bo teraz coś się zablokowało i nie można głosować Mój dom jeszcze nie ogarnięty z zewnątrz Zaczynamy w weekend walczyć z ogrodem Część za domem (większą) zlecamy firmie a przed domem mamy ambitny plan zrobić sami - zobaczymy jak to wyjdzie Na razie ziemia i błoto po kolana jak deszcz spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 16.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Płytki w całości wyglądają świetnie Garderobę będziesz miała bardzo funkcjonalną Co jeszcze musicie zrobić przed przeprowadzką? Jak tam kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.04.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Płytki w całości wyglądają świetnie Garderobę będziesz miała bardzo funkcjonalną Co jeszcze musicie zrobić przed przeprowadzką? Jak tam kuchnia? Jeszcze nie zakończony temat płytek Jak tylko zafugowane zostaną, umyte, zaklejone foliami Rusza temat KUCHNIA Meble juz są w domu i czekają...... Muszę dokupić jeszcze zlew i płytę indukcyjną ale mam już w zasadzie wybrane Jak stanie kompletna kuchnia to jescze drzwi wewnetrzne (niestety wszystkie na zamówienie ) i łózko do sypialni A za 2-3 miesiące barierka do schodów Ale to koszt spory i musimy poczekać A w piątek wchodzą panowie od ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No to powoli do przodu, my bez barierki cały rok mieszkalismy, bo nie moglismy sie zdecydować, juz ciekawa jestem kuchni i drzwi ? A kiedy przeprowadzka ? No i ogród będzie robiony, a masz jakis projekt ? Czy na żywioł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 16.04.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Hej Saly i Emiranda, ale afera się zrobiła u Karoli, jakby nie można było sobie już swobodnie pogadać o czym się chce Mam nadzieję, że już po wszystkim, po co sobie strzępić język Saly - A jaką barierkę planujesz u siebie? Wiem z doświadczenia, że bez barierki można spokojnie mieszkać. I podłączam się pod pytanie o termin przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts