Saly 27.04.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 No to może razem wybierzemy sie do Karoli do Lublina, ja tam mam calarzesze krewnych A nastrój mój jest caly czas slaby, bo to nie jest moje miejsce na ziemi, wyrwani mnie z miasta, które kochałam, w ktorym sie urodziłam, mieszkalam wieeeeeeeele lat i ja mam sie tu znalężć. a jeszce mnie w tej chwili jakas rwa dopadła, ból nie do wytrzymania, ze spać nie mogę i jeszce dzisiaj przez cala noc trzy owczarki niemieckie sasiadow urazdziły koncert szczekania Byłam juz bliska dzwonienia do strazy miejskiej, że zakłocają spokój, przecież w miescie od 22-7 jest cisza nocna, totalnie jestem niewyspana. I tak wiele rzeczy sie nawarstwia i mimo mojego niepoprwanego optymizmu gdzies to tam tkwi Ojoj Kochana Alu Wiem co czujesz Miałam kiedyś mieszkanie nowe, pachnące a też czułam się w nim fatalnie Nikt mnie wtedy nie rozumiał Po prostu to nie było To i już Jeśli dojdą jeszcze inne spr to można faktycznie podłapać doła:-( Kochana postaram się jak się zobaczymy jakoś Ci tego doła zpłycić a moze uda się i całkiem wyrównać Co do podróży do Lublina To jestem bardzo chętna Karole marze poznać osobiście, zobaczyć jej domek także a że mam rodzinę w Zamościu i trasę znam to pierwsza jestem na taki wyjazd Całuję mocno Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.04.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Karola Emiranda Bocianku Sorki sorki za brak zdjęć Ogrodowa klapa mnie wkurzyła i jakoś nie miałam natchnienia dziś wyrywamy sie na 3 dni do Sopotu a od wtorku zakasam rękawy i biorę się sama na trawnik Zobaczymy jak to nam wyjdzie;) MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ JUŻ TRAWNIKI JAKĄ TRAWĘ KUPIĆ ???? NAZWA???RODZAJ I GDZIE ???? BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA INFO MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja zamawiałam w sklepie internetowym tu ostatnio, ale do miejsc zacienionych, a Ty masz wszedzie slonce na działce Sa oczywiście inne trawy tez, poleciła mi ten sklep Agawi, ale nie wiem czy te trawy dobre dopiero sieję Do Sopotu? To pozdrów moje rodzinne miasto Gdynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.04.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja zamawiałam w sklepie internetowym tu ostatnio, ale do miejsc zacienionych, a Ty masz wszedzie slonce na działce Sa oczywiście inne trawy tez, poleciła mi ten sklep Agawi, ale nie wiem czy te trawy dobre dopiero sieję Do Sopotu? To pozdrów moje rodzinne miasto Gdynie dziękuję Ci bardzo za niamiar:hug: No wiem że Twoje Gdynia to Twoje ukochane jak to pisałam od razu pomyślałam o Tobie Mam nadzieje że pogoda dopisze i będzie sympatycznie Jedziemy ja i mój M oraz Brat z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Życze miłeg pobytu nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aniu przeprowadzialś się ? Co slychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.05.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Witam po weekendzie Dla nas ten weekend był bardzo bardzo pracowity Początek spędziliśmy w Sopocie i Gdańsku Mój brat kupił tam mieszkanie (takie wakacyjne) i zamiast odpoczywać ciężko pracowaliśmy bo je wspólnie urządzaliśmy Na początku miała być wersja ekonomiczna skończyło się trochę na wyższej półce Tak czy sial trzeba było się trochę nanosić naukładać itp Nie obyło się oczywiscie bez spacerku po molo i pysznego obiadku NASZA PRZEPROWADZKA ZOSTAŁA PRZESUNIĘTA O KOLEJNE 2-3 TYGODNIE Nie jestem nawet smutna z tego powodu Po prostu chcemy podopinać wszystko na ostatni guzik A tych guzików jest jeszcze sporo Kupiliśmy zwis nad schody http://img717.imageshack.us/img717/8031/2217943337.jpg Uploaded with ImageShack.us Bardzo fajnie się prezentuje ale....trzeba go złożyć Przy schodach jest taka mała pustka Bardzo ciężko się tam dostać No i składanie zajęło mojemu M pół nocy i nadal nie skończone bo każdy kryształek jest osobno... Ogród Po podziękowaniu firmie ogrodniczej zakasaliśmy rękawy i przy pomocy moich rodziców i dwóch młodych pomocników (synowie znajomego- chętni do pracy ) wzięliśmy sie do pracy sami Cztery dni od rana do póżnej nocy i teren wyrównany Trawa zasiana na 3/4 powierzchni Oto efekt naszej pracy Zdjęcia wklejam na chwilę : http://img651.imageshack.us/img651/2629/06052012616.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img259.imageshack.us/img259/2526/06052012617.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img442.imageshack.us/img442/2637/06052012618.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdjęcia domku usunięte Za chwilę zdjecia od frontu domku Edytowane 9 Maja 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.05.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Zdjęcia frontu usunietehttp://img205.imageshack.us/img205/7981/06052012632.jpg Uploaded with ImageShack.us Skalniak w roku od frontu: http://img217.imageshack.us/img217/4527/06052012627.jpg Uploaded with ImageShack.us I moje ulubione rondo przed domem : Nie do końca rozsypany zwirek i brakuje jeszcze roślinka w środku:-( mam w planach coś okazałego tam wsadzić a to ze w/g finansowych musi trochę poczekać http://img821.imageshack.us/img821/6950/06052012634.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 9 Maja 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ulala, ale praca wykonana, nie ma to jak miec dom wykonczony i ogrod zrobiony Lampa na klatke suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.05.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nadal czekamy na drzwi wewnętrzne i końcowy montaż mebli kuchennych- pisałam wczesniej że meble zakupiłam z ekspozycji firmy nobilla- bardzo droga firma (cena ok 50 tyś bez sprzetu) a nam udało się je nabyć za 1/3 wartości początkowej Meble są bardzo fajne i dziwnym zbiegiem okoliczności prawie idalnie takie jak miały być Jednak drobne dostosowanie jest konieczne a nasz zaprzyjaźniony stolarz - super facet - ale bardzo zapracowany i trochę nas przeciągnął Ale już dziś obiecał że się spręży i zacznie montować kuchnie Ja jakoś uspokoiłam nerwy i spokojnie czekam do przeprowadzki Natomiast mój M nie może się doczekać i robi wszystko aby nastąpiło to jak najwcześniej ( no pół nocy skladac kryształki od zwisu - same rozmumiecie jakie to poświęcenie ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Podziwiam męża , pogratuluj mu ode mnie, facet i taki cierpliwy?, mojemu by sie nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.05.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Podziwiam męża , pogratuluj mu ode mnie, facet i taki cierpliwy?, mojemu by sie nie chciało No dzięki bogu jest bardzo cierpliwy Co przy moim charakterze raczej nerwusa i narwańca bardzo mi odpowiada i bardzo to w Nim cenie Ale kryształki jeszcze nie skończone więc kto wie .... Moze go wyprowadzą z równowagi Hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No dzięki bogu jest bardzo cierpliwy Co przy moim charakterze raczej nerwusa i narwańca bardzo mi odpowiada i bardzo to w Nim cenie U nas jest dokładnie tak samo, tylko mojemu by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Saly już miałam pisać gdzie Ty się podziewasz, już myslałam że przeprowadzka w toku.Ogród zapowiada sie pięknie, skalniak wyszedł bardzo fajnie, mi się bardzo podoba. No i rondo- marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.05.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Saly już miałam pisać gdzie Ty się podziewasz, już myslałam że przeprowadzka w toku. Ogród zapowiada sie pięknie, skalniak wyszedł bardzo fajnie, mi się bardzo podoba. No i rondo- marzenie! dziękuję Mariomili za pochwałki ogrodowe Cieszę sie ze podoba się skalniak bo reszta to na razie pustynia..... Nie było mnie na FM bo "praca na roli" mnie wciągnęła A miało być tak pięknie Ogrodnik, ekipa od trawy A przyszło mi podwinąć rękawy i samej działać Ale satysfakcja jest Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Przyjanmniej trawkę bedziesz miała gotową na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Widać, że wszystko w ogrodzie przemyślane i zaplanowane:) A kiedy kuchnia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.05.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Widać, że wszystko w ogrodzie przemyślane i zaplanowane:) A kiedy kuchnia???? Mam nadzieję że w tym tygodniu - ale jest to że tak powiem montaż grzecznościowy więc musze uzbroić sie w cierpliwość Nadal nie mam płyty indukcyjnej....A jej zakup będzie na samym końcu Bo jeśli zostanie blat który był w zestawie z meblami muszę dostosowac wymiar płyty do istniejacego otworu - jeśli będe jednak wymieniać blat to zakupię inną płytę Już nie mogę się doczekać tej kuchni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No to czekamy na zdjęcia gotowej kuchni Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.05.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 cześć Saluś Suuuper sobie radzicie, z ogrodem a przy taaaaakiej powierzchni to ..... naprawde podziwiam!!! Nic dziwnego,ze tak bardzo czekasz na kuchnie, bo ja na twoją czekam baaardzo wiec co mowić ty na swoja Jeszcze chwilka i zamieszkacie suuuper! :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts