mariomili 14.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saly jak tam montaż kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.05.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej Saluś -mam prośbę czy możesz mi przypomnieć kolor Twojej elewacji (firma,nr ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej Saluś -mam prośbę czy możesz mi przypomnieć kolor Twojej elewacji (firma,nr ) hej Iza tynk kornik grubość 2,0 weber kolor 001 - prawie biały ale "prawie"robi różnicę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.05.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 hej Iza tynk kornik grubość 2,0 weber kolor 001 - prawie biały ale "prawie"robi różnicę Pozdrawiam Aha właśnie-a ja myślałam,że macie Ceresita...leżą przede mną makiety z kolorami i do zwariowania z tym wybieraniem Zdecyduje się coś mi się wydaje na kolorek Reni1980 i anula05 - nebraskę ... ale który odcień, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 hej Dziewczynki Miło ze o mnie pamiętacie U nas bieg jak zwykle i czasu mało więc trochę zaniedbuje dziennik No więc tak: Ogród już prawie prawie Brakuje dosłownie z 20 m2 trawnika do ogarnięcia bo zabrakło nam nasion Do wsadzenia ok 50 tujek po które jutro pojedziemy (ok 30 km) do ogrodnika naszego krajowego nie marketu W piątek montowano nam drzwi wew na razie na górze i listwy drzwi drewniane bardzo ładnie wyszły tylko montaż w tempie zółwia ( cały boży dzień) Na drzwi na dół białe musimy jeszcze poczekać ok 10 dni Kuchnia - już prawie prawie... Sprzet zamontowany ( z wyjątkiem indukcji) meble w 2/3 stoją brakuje jeszcze szuflad szklanych no i najważniejsze dopieszczenie Lacobel na ścianie ma pojawić się pod konie c tygodnia Więc wszystko takie rozmymłane co powiem szczerze mnie WKURZA Bo tak niby już wszystko a jednak dużo jeszcze brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Edit Jadę po pracy zaraz na budowę i postaram się o jakąś ładną fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.05.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 FOTKIIII czekam:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Saluś daj fotki plisssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.05.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 i ja czekam na fotki z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Edit Jadę po pracy zaraz na budowę i postaram się o jakąś ładną fotorelację jezdeś z tymi fotami Saluś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie ma fotek ( będą jutro promis !!!! bateria mi sie rozładowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie ma fotek ( będą jutro promis !!!! bateria mi sie rozładowała Oj Anka weź, a ja tyle popcornu zeżarłam No nic poczekamy do jutro, a ty ładuj bateryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.05.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aniu to czekam na zdjęcia P.S Wyśle Ci poźniej zdjecie zrobionego w okolicy domu który bardzo mi się pdooba, projekt podobny do tego co chcemy obie w trzecim podejściu budowlanym Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 15.05.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aniu to czekam na zdjęcia P.S Wyśle Ci poźniej zdjecie zrobionego w okolicy domu który bardzo mi się pdooba, projekt podobny do tego co chcemy obie w trzecim podejściu budowlanym Buziaki :*** Karolinka czyżby parteróweczka Też czekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 15.05.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aniu to czekam na zdjęcia P.S Wyśle Ci poźniej zdjecie zrobionego w okolicy domu który bardzo mi się pdooba, projekt podobny do tego co chcemy obie w trzecim podejściu budowlanym Buziaki :*** Witam-to i ja poprosze o to zdjecie, myslalam,ze jestem szalona ale Twoje pomysly mnie pokonaly(wspanialy jest wasz dom!!!!!!!!!) oto moj adres; [email protected] tak tak Saly jest wtajemnicza,a:yes: Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.05.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dziewczyny Kolejne podejście Wychodzę z pracy ...wsiadam do samochodu....jadę na budowę ok 40 min i będę Mam aparat zrobię zdjęcia Wieczorkiem ok 22 wkleje na forum DO ZOBACZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 15.05.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 D:DSpoko!Fakt,ze czekamy z niecierpliwoscia ale..... efekt bedzie napewno powalajacy!!!!Saly(Ania) wiem,ze ja tak z doskoku ale naprawde sledze wszystko i jestem pelna zachwytow:DA pomysly twojej kolezanki mnie powalaja!U nas przestoj(kaska) ale okna i drzwi juz sa!Czekam wieczorkiem przy winku na nowe photos ok?Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 IZA Piętrowa nowoczesna kostka Musze odnaleść w kompie fotki które kiedyś pyknełam z ukrycia barbi Dzięki kochana, u mnie to juz choroba ..... Saly w takim razie postaram sie zajrzeć ok 22 :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.05.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 15.05.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Uwazaj w nadmiarze to !!!!! Oczywiscie to zart,nie wiem czy komus udalo sie przedawkowac popcorn? Podam wieczorem do winka ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts