IZA30 15.05.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 IZA Piętrowa nowoczesna kostka Musze odnaleść w kompie fotki które kiedyś pyknełam z ukrycia barbi Dzięki kochana, u mnie to juz choroba ..... Saly w takim razie postaram sie zajrzeć ok 22 :**** Karolcia odkop zdjęcia i dawaj mi je tu:D Mam ostatnio bzika na punkcie takich domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.05.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Moje Kochane Już jestem wlepiam zdjęcia - trochę to potrwa bo tu gdzie mieszkam necik słabiutki na 2 kreseczki I nie patrzcie na datę na zdjęciach bo oczywiscie jak mi bateria zdechła to się data przestawiła i nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.05.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wspaniale!!Czekamy na więcej i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.05.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Saluś co tu dużo mówić, pięknie jest, myj podłogi i wprowadzaj się Drzwi idealnie dopasowane do podłogi, lampa w holu super. Czekam na ciąg dalszy kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.05.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ale wypucowałas podłogę w salonie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Saly dziewczyno Ty GRZESZYSZ myslac teraz o sprzedazy tak cudownego domu.Pomieszkaj choc troszke i naciesz sie tymi pieknymi wnetrzami w ktore wlozylas tyle serca Wszystko super a gres faktycznie musialas chyba pozadnie pucowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ale wypucowałas podłogę w salonie:D Hej Powiem Ci szczerze że ona jeszcze nie była myta Tyle co Płytkowy ją przetarł przy fugach Ona się tak sama z siebie błyszczy i to mi się w niej podoba najbardziej No ta nieszczęsna kuchnia nas blokuje przed wprowadzką No i generalne porządki Miałam sama się wziąć ale ten metraż mnie przeraził i mąż się zlitował i na poniedziałek przywołał Panią na 10 godzin ma to trochę ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Saly dziewczyno Ty GRZESZYSZ myslac teraz o sprzedazy tak cudownego domu.Pomieszkaj choc troszke i naciesz sie tymi pieknymi wnetrzami w ktore wlozylas tyle serca Wszystko super a gres faktycznie musialas chyba pozadnie pucowac Dziękuję Kakusku Z tym sercem to prawda ze dużo go włożyliśmy Ale powiem szczerze ze i nerwów było sporo i to od samego początku.... Ja tak jak Karolina Jestem w gorącej wodzie kąpana Pomysł i już akcja Ogłoszenie damy Cenę wystawimy i poczekamy co się wydarzy Moze to być od zaraz a może trzeba będzie poczekać JEDNO WIEM KOLEJNY DOM WYBUDUJEMY NA PEWNO Ale z pewnością będzie on mniejszy i mam nadzieje ciut tańszy i bez kredytów !!!!! Edytowane 16 Maja 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mniejszy? Aniu a jak dzieci będa to mysle, ze on akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mniejszy? Aniu a jak dzieci będa to mysle, ze on akurat Hej Emirandko Wiesz co???Na etapie projektu dokonaliśmy pewnych zmian w projekcie i powiększyliśmy go tu o metr tu o póltora .... Fajnie to się na papierze robiło i wyszedł nam kolos Po podłodze ma ok 300 metrów Co prawda na górze nad garazem i pralnią są skosy i tej właściwej użytkowej ma 240 ale to i tak sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Ja tez myslalam ze skoro dzieci to wiekszy domek a teraz wydaje mi sie ze spokojnie mozna bylo budowac cos mniejszego bo dzieci pewnie nie beda chcialy ze mna mieszkac (choc bardzo bym chciala) i zostane sama z tymi metrami.Moze faktycznie trzeba pomyslec o sprzedazy-tylko ja jeszcze nie zdazylam go wykonczyc Saly tak z ciekawosci robiliscie wycene jakiegos bieglego czy wystawicie cene do sprzedazy na podstawie waszych obliczen ile wyniosla was budowa? Ja to nawet pojecia nie mam ile obecnie wladowalam kasy w dom bo nie notujemy wydatkow wiec chyba musialabym strzelac kwota edit: Saly to bylas rownie zakrecona jak ja bo tez na papierze ciagle cos tam dodawalam i mimo ze moj domek z zewnatrz nie wyglada na duzy (dach 4 spadowy ) to po podlogach ma ponad 300 m ( dol 170 +gora ze skosami) Uzytkowej tez mam ponad 200 m wliczajac w to garaz 36 m ) Wydaje mi sie ze ciezko sprzedac tak duzy dom no chyba ze ma sie dobra lokalizacje ( u nas wies wiec raczje male domki sie buduje) Edytowane 16 Maja 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.05.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kakusku z jakiego projektu budowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Iza rysowalam projekt indywidualny na podstawie domku Natalia http://www.mgprojekt.com.pl/nataliaNie dalo sie go adoptowac przy moich zmianach (kominek pomiedzy kuchnia a salonem,poglebienie zadaszonego tarasu,poszezenie i wydluzenie domu, z tylu domu lukarna balkonowa,powiekszenie wykuszu w ksztalcie prostokata)Po tych wszystkich zmianach dom od frontu wyglada podobnie zas z tylu jest juz "nieco" zmieniony"Z zewnatrz z racji ze jest niski wyglada na maly zgrabny domek ala parterowka ale po wejsciu kazyd otwiera szeroko oczy.Mysle ze spokojnie na starosc wystarczylby nam sam parter (2 pokoje +salon) a cala gora ktora wyszla u nas naprawde duza bedzie sie zanosila kurzem jesli dzieci wyjada w swiat. Na poddaszu wyszly 3 bardzo duze pokoje plus jeden dodatkowy nad garazem (moze byc tam np kuchnia) ,lazienka i garderoba. Dobrze ze kazalam wymurowac dodatkowa scianke kolankowa (nie podnosilismy dachu) bo pokoje po podlodze bylyby jeszcze wieksze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 16.05.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 hej Saly PIĘKNIE u Ciebie!!! jestem zachwycona domem i ogrodem.... mam pytanie odnośnie kostki, którą masz na podjeżdzie - czy impregnowalaś ją czymś? wiem, że wszelakie zabrudzenia z oleju lub czegoś tłustego są nie do wyczyszczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.05.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mój dom w porównaniu z Waszymi to domek letniskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.05.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Pięknie i już Widzę, że domek MArjelki jest dla Ciebie wielką inspiracją Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Saluś cuuuudnie masz !!!! Zwis bomba Łazieneczka, salon, kominek, jeszcze raz powtórze suuuper! Mam adzieję ze szybko tam zamieszkacie, zeby chwilke sie nacieszyć tymi wnętrzamy Edit: Podłoga wygląda BOSKO!!!!! Kuchnia juz mi sie podoba, a z niecierpliwośćią czekam na oficjalny finish Wszystko pięknie więc napewno szybko sie domek sprzeda Edytowane 16 Maja 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dzięki dzieki i jeszcze raz dzieki za miłe słowa Oldzia - nie impregnowałam kostki- wiem słyszałam że plamy z oleju mogą być zabójcze ale jakoś tak nie pomyśleliśmy o tym wcześniej Magdzinska - oczywiście wiele inspiracji pochodzi z forum a dom MarJel jest jednym z moich ulubionych Karoluś dziekuję Ci bardzo - już odpowiadam Ci na priva Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hej Emirandko Wiesz co???Na etapie projektu dokonaliśmy pewnych zmian w projekcie i powiększyliśmy go tu o metr tu o póltora .... Fajnie to się na papierze robiło i wyszedł nam kolos Po podłodze ma ok 300 metrów Co prawda na górze nad garazem i pralnią są skosy i tej właściwej użytkowej ma 240 ale to i tak sporo.... No dokladnie tak jak nasz, nie uwazam, żeby byl za duzy, Balbina przy trójce dzieci powiekszyła go znacznie żeby miec wygode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts