Saly 16.05.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Do sprzedaży jeszcze długa droga .... Najpierw sie nim trochę nacieszymy , wykończymy do końca Ale jakbyście znalazły jakiś fajny projekt typu kostka pamiętajcie o mnie i podsyłajcie:wiggle: Powierzchnia max 220 metrów Garaż na dwa samochody Salon 35-45 Kuchnia min 15 (najlepiej od frontu domu) Gdyby jeszcze była antresola (jak u Karoliny) to byłoby bosko ... Ale to na razie daleka przyszłość i plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.05.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Saly 100 lat mnie nie było - ale za to jaką miałam porcję zdjęć Jest BOSKO, WSPANIALE, PO PROSTU PIĘKNIE Za prace w ogrodzie podziwiam i gratuluję bo efekt jest wspaniały. Pozdrawiam i cieszę się że się zobaczymy w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Powiem szczerze, że ja bez forum byłabym troche zagubiona:yes Dzięki temu, że tu trafiłam wiem teraz dokładnie co chcę w moim domku Na efekt końcowy jeszcze trzeba trochę poczekać, więc mam nadzieję że wyjdzie tak jak mi się marzy:) Narazie obserwuję Wasze piękne domki i mam nadzieję, że uda mi się stworzyć równie cudne wnętrza:yes: Miłego dniaaaaa życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.05.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Saly 100 lat mnie nie było - ale za to jaką miałam porcję zdjęć Jest BOSKO, WSPANIALE, PO PROSTU PIĘKNIE Za prace w ogrodzie podziwiam i gratuluję bo efekt jest wspaniały. Pozdrawiam i cieszę się że się zobaczymy w piątek ADMETE Dziękuję Ci bardzo Bardzo mi miło że Ci się podoba Ja tez bardzo ale to bardzo sie cieszę ze się zobaczymy To już jutro:wave: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.05.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Powiem szczerze, że ja bez forum byłabym troche zagubiona:yes Dzięki temu, że tu trafiłam wiem teraz dokładnie co chcę w moim domku Na efekt końcowy jeszcze trzeba trochę poczekać, więc mam nadzieję że wyjdzie tak jak mi się marzy:) Narazie obserwuję Wasze piękne domki i mam nadzieję, że uda mi się stworzyć równie cudne wnętrza:yes: Miłego dniaaaaa życzę Magdzinska Na pewno stworzysz piękny dom i się będziemy nim zachwycać na forum Forum otwiera oczki na wiele fajnych pomysłów i rozwiązań i można czerpać to co się akurat spodoba a wykluczać coś co się nie sprawdza Również miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witaj Saly Dawno mnie nie było i zdążyłam dosłownie 5 min przed Twoją przeprowadzką ( a może i sprzedażą domu) Jestem pod wrażeniem twojego domku i powstającego ogrodu Podoba mi się wszystko-kominek,powstająca kuchnia,sypialnia.... Macie piękną działkę -fajnie wschodzi trawka śliczny skalniak i altanka Piękny żyrandol-zwis nad nad schody . Mamy podobny nad schodami i dokładnie pamiętam jego montaż Też trwał kilka godzin 3-mam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.05.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dziękuje Lady:hug: Szkoda że Cię nie będzie jutro w Milanówku ale z wiadomych względów jesteś usprawiedliwiona Może będzie jeszcze okazja Życzę teraz dużo spokoju dla Ciebie Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ciągle się mijamy w innych wątkach, wpadłam więc zobaczyć co u Ciebie. I widzę, że dobrze trafiłam, bo postępów jest sporo Będę zaglądać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.05.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ciągle się mijamy w innych wątkach, wpadłam więc zobaczyć co u Ciebie. I widzę, że dobrze trafiłam, bo postępów jest sporo Będę zaglądać, pozdrawiam Bardzo mi miło Zaglądaj często - ja w takim razie z rewizytą się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Saluś zerknij do skrzynki, masz wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.05.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Saluś zerknij do skrzynki, masz wiadomość Oki już odpisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 WIem wiem kochana, pisałyśmy jednocześnie Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Saly miło mi było was poznać Dobrze pamiętałam że "coś" kojarzę Pałac których się u was nie buduje wygląda świetnie Jesteście dowodem na to, że mając ścianę tv i kominek na jednej ścianie da się to zaaranżować z gustem bez robienia ołtarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Aniu wielkie dzięki, że dotarłaś i te tulipany sa wspaniałe:) Mam troche niedosyt po tym spotkaniu, bo jakoś nie udało się nam blizej porozmawiać, ale i tak jestem pod wrażeniem Twojej osobowości :hug::hug: Mam nadzieję, ze szybko wykonczysz dom i bede mogła Cie odwiedzić. Podziekowania dla Marcina, że Cię przywiózł i że był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.05.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Emiranda Venus i Wszystkie obecne Dziewczyny +oczywiście nasi Paparazzi To spotkanie było MAGICZNE !!! Tak fajnych osób w jednym miejscu naprawdę trudno spotkać Wszystkie Dziewczyny choć tak różne okazały sie Super Babkami Mega fajnie się rozmawiało Też mam niedosyt bo chciałoby bliżej i dłużej z niektórymi pogadać Mam nadzieję że to początek i Jeszcze sie spotkamy Może tym razem u mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 O, prosze bardzo, w Twoich okolicach jestem czesto. Dzieki za fajne spotkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 21.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Saluś pięknie u Ciebie pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.05.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam od Poniedziałku Jak wiecie weekend minął szybko i w doborowym Forumowym Towarzystwie Teraz co u mnie Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami:wave: Dziś działa Pani sprzątająca i jest szansa aby cała góra była pachnąco lśniąca:-) Co do dołu ....Nadal czekamy na drzwi wew Może w piątek???? Wkurza mnie widok cegieł gołych przy ościeżnicach:mad: Dziś przyjechała płyta indukcyjna Przyjechała i pojechała Podtuczona w drobny mak W niedziele będzie ostatecznie zakończona kuchnia - zlew i zmywarka zostaną podłączone i resztę frontów do tego czasu zostanie zamontowanych Tego najbardziej nie mogę się doczekać W tygodniu mój M pomaluje garaż ( pełnił funkcję magazynu i ściany ubrudzone że strach) Trawka rośnie Miejscami łysawo ale rośnie Wiec po mału WIDAĆ KONIEC!!!!! I chociaż jak wiecie chcielibyśmy sprzedać ten dom to i tak baaardzo bardzo cieszę się ze choć troszkę w nim pomieszkam MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM SALY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.05.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 się witam (szkoda indukcji:() i zaraz nadrabiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.05.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Super, że godzina zero (przeprowadzka:)) niedługo wybije!! Zazdroszczę fajnego spotkania z forumowiczkami:yes: Czekam na fotki skończonej kuchni. Powoli będzie to dla mnie temat numer jeden, tzn wybór mebli kuchennych itd, dlatego niecierpliwie czekam na Twoje dzieło:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts