Drop_Inn 21.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Pani sprzątająca! Ah jak Ci jej zazdroszczę Szkoda płyty, mam nadzieję, że z reklamacją pójdzie sprawnie Mnie niedawno przywieźli całkiem potłuczony kibelek. Nowy obiecali wysłać następnego dnia, a dotarł po 3 tygodniach i po 2 interwencjach telefonicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Anuś, ty jesteś jak wino.... Jak cię zobaczyłam, umarłam, wyglądasz bosko! A twoje jedwabne nogi po ..... aaaa zazdroszczę , na jesieni robię to samo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hej Mirela No szkoda tej indukcji Szczęście w nieszczęściu że była płatność przy odbiorze i mąż nie odebrał po potłuczona w drobny mak (grzechotka w pudełku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Super, że godzina zero (przeprowadzka:)) niedługo wybije!! Zazdroszczę fajnego spotkania z forumowiczkami:yes: Czekam na fotki skończonej kuchni. Powoli będzie to dla mnie temat numer jeden, tzn wybór mebli kuchennych itd, dlatego niecierpliwie czekam na Twoje dzieło:) Pozdrawiam hej Magdzinska No ja też już tupie nogami bo ta kuchnia to jedyna przeszkoda do przeprowadzki:-) Z tego co widzę to wyjdzie całkiem ładnie Prosto, nie nadziubane, przestronnie Foty obiecuje w weekend Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Pani sprzątająca! Ah jak Ci jej zazdroszczę Szkoda płyty, mam nadzieję, że z reklamacją pójdzie sprawnie Mnie niedawno przywieźli całkiem potłuczony kibelek. Nowy obiecali wysłać następnego dnia, a dotarł po 3 tygodniach i po 2 interwencjach telefonicznych Oj to nie fajnie że tak długo musiałaś czekać na kibelek U mnie na szczęście płatnosć przy odbiorze to ułatwiło procedury- a nowa płyta już w drodze ( tak przynajmniej mówiła Pani przez Tel) Co do Pani sprzątającej Podziwiam i naprawdę chylę czoło przed dziewczynami mieszkającymi w domach, które same dają sobie radę Owszem jest to wykonalne ale bardzo bardzo trudne Ja wspieram się od dawna taką Panią i nie wyobrażam sobie by jej nie było Zdarza sie ze sami sprzątamy cały dom ( jakaś nie zaplanowana impreza czy wizyta) ale wtedy zajmuje to nam razem z moim M ok 7 godzin - jeśli się pracuje dość intensywnie - tak jak my oboje to po prostu szkoda nam tym 7 godzin całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Anuś, ty jesteś jak wino.... Jak cię zobaczyłam, umarłam, wyglądasz bosko! A twoje jedwabne nogi po ..... aaaa zazdroszczę , na jesieni robię to samo:yes: Martuś - no bo się aż zaczerwieniłam od tych komplementów Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A jak się "robi" takie jedwabne nogi?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A jak się "robi" takie jedwabne nogi?:D hahahahh Nie wiem co Marta miała na myśli Ale Fajne określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam Płyta indukcyjna dotarła w całości !!!! http://img3.imageshack.us/img3/2294/2343047954.jpg Uploaded with ImageShack.us Teraz czekam na Pana Krzysztofa jak definitywnie zakończy montaż kuchni Szukam teraz jakiejś gotowej ( nie robionej przez stolarza - bo mój robiłby ją chyba rok ) ławeczki do wiatrołapu Białej , prostej Moze ktoś ma w ulubionych jakiś pomysł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 dzień dobry Saly nie wiem dokładnie czy akurat o takie Ci chodzi ławeczki ale znalazłam kilka np w Ikea i popatrz jeszcze na tą i jeszcze kilka: http://www.meblepumo.pl/product-pol-1561-Lawka-PASOA.html http://allegro.pl/drewniana-lawka-biala-krysztaly-swarovski-120cm-i2363217834.html jeszcze tu http://allegro.pl/lawka-laweczka-pub-kawiarnia-salon-pikowane-i2355392420.html i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 dzień dobry Saly nie wiem dokładnie czy akurat o takie Ci chodzi ławeczki ale znalazłam kilka np w Ikea i popatrz jeszcze na tą i jeszcze kilka: http://www.meblepumo.pl/product-pol-1561-Lawka-PASOA.html http://allegro.pl/drewniana-lawka-biala-krysztaly-swarovski-120cm-i2363217834.html jeszcze tu http://allegro.pl/lawka-laweczka-pub-kawiarnia-salon-pikowane-i2355392420.html i tu Hej Dzięki Wielkie Jedna z nich jest idealna !!!!! Dam rzucić okiem mojemu M ale decyzja w zasadzie podjęta:-) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ciesze sie ze trafilam z laweczka Domek wyszedl cudny i od jakiegos czasu sie nim systematycznie zachwycam a tu czytam, ze chcecie sprzedac. Szkoda bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ciesze sie ze trafilam z laweczka Domek wyszedl cudny i od jakiegos czasu sie nim systematycznie zachwycam a tu czytam, ze chcecie sprzedac. Szkoda bedzie Dziękuje za miłe słowa o domku Wyszedł całkiem całkiem - trochę dla nas za duzy to raz A dwa to mamy ogromną ochotę na kolejną budowę Tym razem mniejszy domek, mniejsza działka i bez KREDYTÓW - to najważniejsze Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 eh z drugiej strony - nowe pomysly i nowe emocje zwiazane z budowa sa ekscytujace. W takim razie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 eh z drugiej strony - nowe pomysly i nowe emocje zwiazane z budowa sa ekscytujace. W takim razie trzymam kciuki To prawda Marudzę narzekam na przeciwności budowlane ale oboje z moim M uwielbiamy te emocje budowlane Bardziej te pozytywne oczywiście Ale i z niektórych negatywnych jest kupa śmiechu teraz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 23.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Saly,dawaj jaki projekt teraz wypatrzyłaś mnie mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Iza Powiem tak : Nie ukrywam że mam jakąś tam wizję nowego domu i nawet "awaryjną działkę na oku" ale to może potrwać i potrwać zanim..................... Mój M chce tylko i wyłącznie dom nowoczesny - bardzo bardzo podobny do tego co mamy tylko o 1/3 mniejszy bo przez te moje poprawki a raczej rozciągnięcia wyszedł nam dom zbyt duży jak na nasze potrzeby Działkę tez mamy zbyt dużą do samodzielnego ogarnięcia bo ponad 3000 metrów - przydałby się ogrodnik a na taki luksus jeszcze nas nie stać Więc wszystko spadło na mojego M a że ja siedzieć nie lubię to mu pomagam a potem jęczę że jestem zmęczona i po co nam to było Wracając do projektu - dom kostka, piętrowy : salon min 40 metrów i kuchnia min 15 - koniecznie z oknami od frontu domu, sypialnia na piętrze z własną garderobą i łazienką - reszta wynikowo Nasza forumowa Karolina zaraziła mnie chęcią posiadania antresoli więc i to bierzemy pod uwagę Z gotowym projektów podoba mi sie DOM z KLASĄ z pracowni Domy z Wizją - ale pewnie tym razem stanie na projekcie indywidualnym Ale sie rozmarzyłam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.05.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Saly,to już byłby trzeci dom to może parterówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Saly,to już byłby trzeci dom to może parterówka Wiesz Iza że mnie się parterówki bardzo podobają Ale M nie chce słyszeć Chce schody i widoki z piętra na okolice Parterówka jako 4 na stare lata coby po schodach nie latać Buziaki Słoneczne PS w Łodzi zero deszczu więc co wieczór biegam 3 godz z podlewakiem bo mi trawka wschodzi a deszczu jak na złość 0:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Aniu, czy Twoja kuchnie jest juz skończona, poprosimy o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts