Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Super, że godzina zero (przeprowadzka:)) niedługo wybije!! Zazdroszczę fajnego spotkania z forumowiczkami:yes:

Czekam na fotki skończonej kuchni. Powoli będzie to dla mnie temat numer jeden, tzn wybór mebli kuchennych itd, dlatego niecierpliwie czekam na Twoje dzieło:)

Pozdrawiam

hej Magdzinska

No ja też już tupie nogami bo ta kuchnia to jedyna przeszkoda do przeprowadzki:-)

Z tego co widzę to wyjdzie całkiem ładnie Prosto, nie nadziubane, przestronnie

Foty obiecuje w weekend

Pozdrawiam

Saly

Pani sprzątająca! Ah jak Ci jej zazdroszczę :rolleyes:

Szkoda płyty, mam nadzieję, że z reklamacją pójdzie sprawnie :) Mnie niedawno przywieźli całkiem potłuczony kibelek. Nowy obiecali wysłać następnego dnia, a dotarł po 3 tygodniach i po 2 interwencjach telefonicznych :mad:

Oj to nie fajnie że tak długo musiałaś czekać na kibelek :-(

U mnie na szczęście płatnosć przy odbiorze to ułatwiło procedury- a nowa płyta już w drodze ( tak przynajmniej mówiła Pani przez Tel)

Co do Pani sprzątającej Podziwiam i naprawdę chylę czoło przed dziewczynami mieszkającymi w domach, które same dają sobie radę

Owszem jest to wykonalne ale bardzo bardzo trudne

Ja wspieram się od dawna taką Panią i nie wyobrażam sobie by jej nie było :-(

Zdarza sie ze sami sprzątamy cały dom ( jakaś nie zaplanowana impreza czy wizyta) ale wtedy zajmuje to nam razem z moim M ok 7 godzin - jeśli się pracuje dość intensywnie - tak jak my oboje to po prostu szkoda nam tym 7 godzin

całusy

Saly

Anuś, ty jesteś jak wino....

Jak cię zobaczyłam, umarłam, wyglądasz bosko!

A twoje jedwabne nogi po ..... aaaa zazdroszczę , na jesieni robię to samo:yes:

:hug:

Martuś - no bo się aż zaczerwieniłam od tych komplementów Dzieki :-)

Witam :-)

Płyta indukcyjna dotarła w całości !!!!

http://img3.imageshack.us/img3/2294/2343047954.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Teraz czekam na Pana Krzysztofa jak definitywnie zakończy montaż kuchni

Szukam teraz jakiejś gotowej ( nie robionej przez stolarza - bo mój robiłby ją chyba rok :-) ) ławeczki do wiatrołapu Białej , prostej Moze ktoś ma w ulubionych jakiś pomysł???

Hej :-)

Dzięki Wielkie

Jedna z nich jest idealna !!!!!

Dam rzucić okiem mojemu M ale decyzja w zasadzie podjęta:-)

Buziaki

Ciesze sie ze trafilam z laweczka :) Domek wyszedl cudny i od jakiegos czasu sie nim systematycznie zachwycam a tu czytam, ze chcecie sprzedac. :( Szkoda bedzie

Dziękuje za miłe słowa o domku

Wyszedł całkiem całkiem

- trochę dla nas za duzy to raz A dwa to mamy ogromną ochotę na kolejną budowę Tym razem mniejszy domek, mniejsza działka i bez KREDYTÓW - to najważniejsze Może się uda :-)

eh z drugiej strony - nowe pomysly i nowe emocje zwiazane z budowa sa ekscytujace.

W takim razie trzymam kciuki :)

To prawda Marudzę narzekam na przeciwności budowlane ale oboje z moim M uwielbiamy te emocje budowlane

Bardziej te pozytywne oczywiście Ale i z niektórych negatywnych jest kupa śmiechu teraz:-)

Iza

Powiem tak : Nie ukrywam że mam jakąś tam wizję nowego domu i nawet "awaryjną działkę na oku" ale to może potrwać i potrwać zanim.....................

Mój M chce tylko i wyłącznie dom nowoczesny - bardzo bardzo podobny do tego co mamy tylko o 1/3 mniejszy bo przez te moje poprawki a raczej rozciągnięcia wyszedł nam dom zbyt duży jak na nasze potrzeby Działkę tez mamy zbyt dużą do samodzielnego ogarnięcia bo ponad 3000 metrów - przydałby się ogrodnik a na taki luksus jeszcze nas nie stać;) Więc wszystko spadło na mojego M a że ja siedzieć nie lubię to mu pomagam a potem jęczę że jestem zmęczona i po co nam to było :-)

Wracając do projektu - dom kostka, piętrowy : salon min 40 metrów i kuchnia min 15 - koniecznie z oknami od frontu domu, sypialnia na piętrze z własną garderobą i łazienką - reszta wynikowo Nasza forumowa Karolina zaraziła mnie chęcią posiadania antresoli więc i to bierzemy pod uwagę

Z gotowym projektów podoba mi sie DOM z KLASĄ z pracowni Domy z Wizją - ale pewnie tym razem stanie na projekcie indywidualnym

Ale sie rozmarzyłam.........

Saly,to już byłby trzeci dom to może parterówka ;) :D

Wiesz Iza że mnie się parterówki bardzo podobają

Ale M nie chce słyszeć Chce schody i widoki :-) z piętra na okolice

Parterówka jako 4 na stare lata :-) coby po schodach nie latać

Buziaki Słoneczne

PS w Łodzi zero deszczu więc co wieczór biegam 3 godz z podlewakiem bo mi trawka wschodzi a deszczu jak na złość 0:-(