Magdzinska 24.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Saly Ty jesteś z Łodzi?? a ja od sierpnia jestem zameldowana w Bełchatowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Aniu, czy Twoja kuchnie jest juz skończona, poprosimy o fotki Emiranda No niestety jeszcze nie Mam już słowo ze w niedziele będzie skończona - no mam taką nadzieję Ale mam już skończony salon - może wieczorkiem pyknąć zdjęcia A w pon odbieram stół do jadalni:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Saly Ty jesteś z Łodzi?? a ja od sierpnia jestem zameldowana w Bełchatowie:D OOOO no to witam sąsiadkę Ja całe życie mieszkałam w Łodzi a obecnie pod Łodzią domek powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Emiranda No niestety jeszcze nie Mam już słowo ze w niedziele będzie skończona - no mam taką nadzieję Ale mam już skończony salon - może wieczorkiem pyknąć zdjęcia A w pon odbieram stół do jadalni:wave: Stół jaki stół?, niec o nim mi nie wiadomo, gdzie zamawialaś ? Zjątka salonu bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.05.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pochodzę z pod Krakowa, ale po powrocie z UK zdecydowaliśmy się remontować i zrobić dobudówkę do domku po dziadkach mojego męża który pochodzi z Bełchatowa:) Tak więc życie przeniosło mnie tutaj, ale wciąż kursuję między domem moich rodziców a Bełchatowem, gdzie nadzoruję budowę Mamy nadzieję, że na Boże Narodzenie będzie przeprowadzka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Zdjątka będą późnym wieczorkiem A co do stołu: w jadalni będzie komoda + lustro+barek Bydgoskich mebli KasselMiałam problem bo koniecznie chciałam stół NIEROZKŁADANY - chodziło mi o to by nie był przecięty blat i miał wym 110 x200 I salon w którym zamawiałam meble zajmuje się tez meblami na wymiar i zrobią mi ten stół Juz czekam 3 tyg i wąłśnie sie dowiedziałam ze w pon będzie Muszę po niego jechać do Płocka - ale i tak tam bywam czesto wiec nie ma problemuStół bardzo prosty bukowy - jak tylko bedzie wkleję zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pochodzę z pod Krakowa, ale po powrocie z UK zdecydowaliśmy się remontować i zrobić dobudówkę do domku po dziadkach mojego męża który pochodzi z Bełchatowa:) Tak więc życie przeniosło mnie tutaj, ale wciąż kursuję między domem moich rodziców a Bełchatowem, gdzie nadzoruję budowę Mamy nadzieję, że na Boże Narodzenie będzie przeprowadzka:yes: No to cuudowie Fajnie ze już niedługo będziecie na swoim I cieszę się że z moich okolic - mam nadzieję ze dane będzie się nam poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Przyjrzałaś się mojemu stołowi, mój ma 220 x 120 i tez jest nierozkladany, tez tak chcialam, ma tylko tradycyjnie ustawione nogi nie tak jak ma MarJel, jestem z niego super zadowolona, myślę, że Ty tez ze swojego będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.05.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Przyjrzałaś się mojemu stołowi, mój ma 220 x 120 i tez jest nierozkladany, tez tak chcialam, ma tylko tradycyjnie ustawione nogi nie tak jak ma MarJel, jestem z niego super zadowolona, myślę, że Ty tez ze swojego będziesz A ja nawet nie zauważylam jak ma MarJel ???? Mój ma mieć normalne tradycyjne nogi Emi Twój mi się bardzo podobał i był wygodny Taki w sam raz- a na co dzień ile przy nim stoi krzeseł????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A ja nawet nie zauważylam jak ma MarJel ???? Mój ma mieć normalne tradycyjne nogi Emi Twój mi się bardzo podobał i był wygodny Taki w sam raz- a na co dzień ile przy nim stoi krzeseł????? Na co dzień stoi 6 foteli wiklinowych, 3 po jednej stronie mieszcza sie na wcisk, ale zwykłych krzesel może stac spokojnie 3 po jednej stronie 3 po drugiej i 2 na każdym ze szczytów, czyli 10 osób miesci sie luźno i 12 tez spokojnie usiądzie. Ja jestem zadowolona, że jest taki szeroki bo dużo mozna na nim ustawić. W swoim stole jestem po prostu zakochana, to jedyna rzecz ktora udala sie mojemu stolarzowi, bo do wszystkich innych rzeczy mam jakies uwagi, nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 24.05.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ja całe życie mieszkałam w Łodzi a obecnie pod Łodzią domek powstaje Witam, czyli może jesteśmy sąsiadami? (bliższymi bądź dalszymi ) dom wyjątkowo ładny, mało jest tak efektownych domów na tym forum podzr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 witaj Saly, super ze juz prawie koniec, bardzo zazdroszczę...My ostatnio spedzamy bardzo duzo czasu na budowie, ciagamy za soba dzieci, zaniedbujemy mieszkanie i jakos tak juz nie moge sie doczekac az sie przeprowadzimy.... Czekam na kuchnie i stół pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Na co dzień stoi 6 foteli wiklinowych, 3 po jednej stronie mieszcza sie na wcisk, ale zwykłych krzesel może stac spokojnie 3 po jednej stronie 3 po drugiej i 2 na każdym ze szczytów, czyli 10 osób miesci sie luźno i 12 tez spokojnie usiądzie. Ja jestem zadowolona, że jest taki szeroki bo dużo mozna na nim ustawić. W swoim stole jestem po prostu zakochana, to jedyna rzecz ktora udala sie mojemu stolarzowi, bo do wszystkich innych rzeczy mam jakies uwagi, nie jest tak źle Dzięki Emi Mam nadzieję że do mojego właśnie w sumie 8 krzesełek się zmieści 3, 3 i po 1 Mój ciutkę bedzie mniejszy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Aniu ja tak na chwilkę, ale musiałam zajrzeć Kochana jasna skóra w twoim salonie w otoczeniu tej kolorystyki :jawdrop: CUDOWNIE!!!!!!!! Pięknie to wygląda i ta grafitowa ściana.... no bajka poprostu!!! Nasz stół jest nierozkładany, ma 110 na 220cm. Będziesz miała te same krzesła więc, już Ci mówię,że 3 krzesła zmieszczą Ci się na luzie Mi tak ciaśniej ale jak najbardziej nadal wygodnie i ok mieszczą się 4 sztuki po każdej ze stron i na duże imprezy po 2 sztuki na szczytach Więc spokojnie będzie dobrze Aniu dzięki za spotkanko u Ali Świetna z Ciebie dziewczyna, poprostu konie kraść Pozdrów od nas męża i buziaki wielkie dla Was :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Kanapy piękne, zazdraszczam, ale ze względu na koty i psa mysmy takich kupic nei mogli. A Wam nie ma kto pobrudzić, pięknie sie wkomponowaly w salon Aniu to pzreprowadzka tuz tuz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Karoliś i Aluś Dziękuję Kochane moje Cieszę się że Wam się podoba Zakupiłam i ikea białe kocyki co by na co dzień na głównej kanapie położyć i od jeansów w jakich ja chodzę często nie pofarbować Wiem że to trochę lipnie wygląda ale to będzie tak tylko na początku zapewne więc się nie śmiejcie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam, czyli może jesteśmy sąsiadami? (bliższymi bądź dalszymi ) dom wyjątkowo ładny, mało jest tak efektownych domów na tym forum podzr. Dziękuję za tak miłe słowa Być może jesteśmy sąsiadami ???? - napisz mi na priv w której mniej więcej części budujecie Buziaki Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Na poczatku chyba kazdy kładzie kocyki na sofy i fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.05.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Na poczatku chyba kazdy kładzie kocyki na sofy i fotele Jeśli tak jest to mi ulżyło :lol2: Moja ciocia przez 10 lat trzymała piloty od video w foliowym woreczku I te kocyki tak mi się jakość nawiązały z tym woreczkiem i pomyślałam że to straszna lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts