Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu, czy Twoja kuchnie jest juz skończona, poprosimy o fotki :)

Emiranda

No niestety jeszcze nie :-( Mam już słowo ze w niedziele będzie skończona - no mam taką nadzieję

Ale mam już skończony salon - może wieczorkiem pyknąć zdjęcia

A w pon odbieram stół do jadalni:wave:

Emiranda

No niestety jeszcze nie :-( Mam już słowo ze w niedziele będzie skończona - no mam taką nadzieję

Ale mam już skończony salon - może wieczorkiem pyknąć zdjęcia

A w pon odbieram stół do jadalni:wave:

Stół jaki stół?, niec o nim mi nie wiadomo, gdzie zamawialaś ?

Zjątka salonu bardzo chętnie :)

Pochodzę z pod Krakowa, ale po powrocie z UK zdecydowaliśmy się remontować i zrobić dobudówkę do domku po dziadkach mojego męża który pochodzi z Bełchatowa:):)

Tak więc życie przeniosło mnie tutaj, ale wciąż kursuję między domem moich rodziców a Bełchatowem, gdzie nadzoruję budowę:D Mamy nadzieję, że na Boże Narodzenie będzie przeprowadzka:yes:

Zdjątka będą późnym wieczorkiem

A co do stołu: w jadalni będzie komoda + lustro+barek Bydgoskich mebli Kassel

Miałam problem bo koniecznie chciałam stół NIEROZKŁADANY - chodziło mi o to by nie był przecięty blat i miał wym 110 x200

I salon w którym zamawiałam meble zajmuje się tez meblami na wymiar i zrobią mi ten stół Juz czekam 3 tyg i wąłśnie sie dowiedziałam ze w pon będzie Muszę po niego jechać do Płocka - ale i tak tam bywam czesto wiec nie ma problemu

Stół bardzo prosty bukowy - jak tylko bedzie wkleję zdjecia

Pochodzę z pod Krakowa, ale po powrocie z UK zdecydowaliśmy się remontować i zrobić dobudówkę do domku po dziadkach mojego męża który pochodzi z Bełchatowa:):)

Tak więc życie przeniosło mnie tutaj, ale wciąż kursuję między domem moich rodziców a Bełchatowem, gdzie nadzoruję budowę:D Mamy nadzieję, że na Boże Narodzenie będzie przeprowadzka:yes:

No to cuudowie

Fajnie ze już niedługo będziecie na swoim

I cieszę się że z moich okolic - mam nadzieję ze dane będzie się nam poznać :-)

Przyjrzałaś się mojemu stołowi, mój ma 220 x 120 i tez jest nierozkladany, tez tak chcialam, ma tylko tradycyjnie ustawione nogi nie tak jak ma MarJel, jestem z niego super zadowolona, myślę, że Ty tez ze swojego będziesz :)

A ja nawet nie zauważylam jak ma MarJel ???? Mój ma mieć normalne tradycyjne nogi

Emi Twój mi się bardzo podobał i był wygodny Taki w sam raz- a na co dzień ile przy nim stoi krzeseł?????

A ja nawet nie zauważylam jak ma MarJel ???? Mój ma mieć normalne tradycyjne nogi

Emi Twój mi się bardzo podobał i był wygodny Taki w sam raz- a na co dzień ile przy nim stoi krzeseł?????

Na co dzień stoi 6 foteli wiklinowych, 3 po jednej stronie mieszcza sie na wcisk, ale zwykłych krzesel może stac spokojnie 3 po jednej stronie 3 po drugiej i 2 na każdym ze szczytów, czyli 10 osób miesci sie luźno i 12 tez spokojnie usiądzie. Ja jestem zadowolona, że jest taki szeroki bo dużo mozna na nim ustawić. :)

W swoim stole jestem po prostu zakochana, to jedyna rzecz ktora udala sie mojemu stolarzowi, bo do wszystkich innych rzeczy mam jakies uwagi, nie jest tak źle :)

Gość 2mm

Ja całe życie mieszkałam w Łodzi a obecnie pod Łodzią domek powstaje :-)

Witam, ;)

czyli może jesteśmy sąsiadami? (bliższymi bądź dalszymi ;))

dom wyjątkowo ładny, mało jest tak efektownych domów na tym forum

podzr. :)

Na co dzień stoi 6 foteli wiklinowych, 3 po jednej stronie mieszcza sie na wcisk, ale zwykłych krzesel może stac spokojnie 3 po jednej stronie 3 po drugiej i 2 na każdym ze szczytów, czyli 10 osób miesci sie luźno i 12 tez spokojnie usiądzie. Ja jestem zadowolona, że jest taki szeroki bo dużo mozna na nim ustawić. :)

W swoim stole jestem po prostu zakochana, to jedyna rzecz ktora udala sie mojemu stolarzowi, bo do wszystkich innych rzeczy mam jakies uwagi, nie jest tak źle :)

Dzięki Emi :-)

Mam nadzieję że do mojego właśnie w sumie 8 krzesełek się zmieści 3, 3 i po 1 :-) Mój ciutkę bedzie mniejszy

Buziaki

Aniu ja tak na chwilkę, ale musiałam zajrzeć ;)

Kochana jasna skóra w twoim salonie w otoczeniu tej kolorystyki :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

CUDOWNIE!!!!!!!! :hug:

Pięknie to wygląda i ta grafitowa ściana.... no bajka poprostu!!!

Nasz stół jest nierozkładany, ma 110 na 220cm.

Będziesz miała te same krzesła więc, już Ci mówię,że 3 krzesła zmieszczą Ci się na luzie :yes: Mi tak ciaśniej ale jak najbardziej nadal wygodnie i ok mieszczą się 4 sztuki po każdej ze stron :yes: i na duże imprezy po 2 sztuki na szczytach ;)

Więc spokojnie będzie dobrze :yes: :)

Aniu dzięki za spotkanko u Ali :hug:

Świetna z Ciebie dziewczyna, poprostu konie kraść :hug:

Pozdrów od nas męża i buziaki wielkie dla Was :****

Karoliś i Aluś

Dziękuję Kochane moje :hug:

Cieszę się że Wam się podoba

Zakupiłam i ikea białe kocyki co by na co dzień na głównej kanapie położyć i od jeansów w jakich ja chodzę często nie pofarbować

Wiem że to trochę lipnie wygląda ale to będzie tak tylko na początku zapewne więc się nie śmiejcie :-)

Buziaki

Witam, ;)

czyli może jesteśmy sąsiadami? (bliższymi bądź dalszymi ;))

dom wyjątkowo ładny, mało jest tak efektownych domów na tym forum

podzr. :)

Dziękuję za tak miłe słowa :hug:

Być może jesteśmy sąsiadami ????:-) -

napisz mi na priv w której mniej więcej części budujecie

Buziaki Wielkie

Na poczatku chyba kazdy kładzie kocyki na sofy i fotele :lol2:

Jeśli tak jest to mi ulżyło :lol2::lol2::lol2:

Moja ciocia przez 10 lat trzymała piloty od video w foliowym woreczku

I te kocyki tak mi się jakość nawiązały z tym woreczkiem :-) i pomyślałam że to straszna lipa :-)