Basia_KRK 25.05.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Kanapy prezentuje się naprawdę super!! Bardzo fajnie wypełniły przestrzeń Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Saly salon super, a Twoja podloga jak lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Saly, dom mistrzostwo świata:jawdrop: No i to tempo zaskakujące, bo niedawno jak zaglądałam to wydawało mi się, ze jeszcze do przeprowadzki macie kawałek czasu a tu proszę. W kwestii technicznej: z tego co pamiętam macie tynk Webera. Ten biały kolor jest biały czy śmietankowy, bo na każdym zdjęciu inaczej wygląda? Co położyliście na cokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.05.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Saly, dom mistrzostwo świata:jawdrop: No i to tempo zaskakujące, bo niedawno jak zaglądałam to wydawało mi się, ze jeszcze do przeprowadzki macie kawałek czasu a tu proszę. W kwestii technicznej: z tego co pamiętam macie tynk Webera. Ten biały kolor jest biały czy śmietankowy, bo na każdym zdjęciu inaczej wygląda? Co położyliście na cokół? Dziękuję bardzo Kolor tynku jest złamana biel ale bardziej jak biała śmietana a nie żólty - jak kartkę papieru się przyłoży to wydaje się niebieska przy tynku O kolorach trudno się rozmawia Na cokoły nic nie dałam w planach jest grysik - ale wiem juz że to błąd i najlepszy byłby klinkier Rogi domu słabe nawet przy ciągnięciu węza ogrodowego można uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dziękuję bardzo Kolor tynku jest złamana biel ale bardziej jak biała śmietana a nie żólty - jak kartkę papieru się przyłoży to wydaje się niebieska przy tynku O kolorach trudno się rozmawia Na cokoły nic nie dałam w planach jest grysik - ale wiem juz że to błąd i najlepszy byłby klinkier Rogi domu słabe nawet przy ciągnięciu węza ogrodowego można uszkodzić Wiem, że kolory to sprawa indywidualna, ale właśnie wydawało mi się, że ten kolor taki bardziej śmietankowy niż zółty. U nas na cokoły pójdzie tynk mozaikowy. Zobaczymy jak to będzie. Dziękuję za pomoc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.05.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A PRZEPROWADZKA JUZ W SOBOTĘ : Przyjedzie mój Kuzyn z Warszawy - niezawodny jeśli chodzi o pomoc i przenosimy klamoty:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A PRZEPROWADZKA JUZ W SOBOTĘ : Przyjedzie mój Kuzyn z Warszawy - niezawodny jeśli chodzi o pomoc i przenosimy klamoty:-) Trzymam kciuki, zeby sprawnie poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.05.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Trzymam kciuki, zeby sprawnie poszło:) Nie mamy zbyt dużo rzeczy bo w zasadzie tylko rzeczy osobiste i całe wyposażenie kuchni Z mebli w zasadzie tylko biurko Ale pudeł jest sporo Samych moich butów ze ....par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Saly, jeszcze mi się przypomniała jedna rzecz: macie tynk silikonowo-silkatowy czy akrylowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.05.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Saly, jeszcze mi się przypomniała jedna rzecz: macie tynk silikonowo-silkatowy czy akrylowy? Silikatowy Ale powiem szczerze czy jest az taka różnica między nim a akrylowym???? Miałam kiedyś akrylowy a ten co teraz poza tym ze droższy tak samo się zachowuje Karcherem sie myje tak samo średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Zwariuję z tą elewacją..... Boszeeee, chcialabym żeby juz była gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Wpadłam pogratulować zbliżającej się przeprowadzki Trochę zazdroszczę, ale przede wszystkim się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.05.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Co ja slysze, przeprowadzka, może przyjechac pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dały super wiadomość! Ja tem mogę pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.05.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam po długiej przerwie Jak ja Wam zazdroszczę tej przeprowadzki ehhhh Trzymam kciuki za sprawną akcję przewożenia klamotów, dopiero przy przeprowadzkach człowiek sobie uświadamia jak wiele ma niepotrzebnych i potrzebnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.05.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dziękuję Kochane za kciuki związane z przeprowadzką Jak sobie tak pomyślałam to jednak trochę pracy mnie czeka Większość rzeczy stała w pudłach przez rok nie ruszana Wszystkie naczynia, szklanki, sztućce - wszystko trzeba będzie pomyć i poukładać Ubrania - trzeba selekcję niezła zrobić A ze chomik jestem mam równiez mnóstwo dupereli uskładanych przez lata z którymi nie mogę sie rozstać zeszyty, wykłady ze studiów, karteczki, spineczki, kosmetyki, itp Achh cieżki weekend mnie czeka...... Liczę na Wasze dobre myśli w moja stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.05.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Co ja slysze, przeprowadzka, może przyjechac pomóc? Alunia dziekuję za propozycję - gdybyś mieszkała gdzieś w okolicy ..... A tak muszę sobie jakoś poradzić W sobotę przyjedzie mój kuzyn z żoną - bardzo uczynna i chętna do pomocy dziewczyna (jedyna w mojej rodzinie na którą mogę liczyć - hahahh ) wiec mam nadzieje ze damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.05.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dały super wiadomość! Ja tem mogę pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Saly co tam weekend z mieszkania do mieszkania jak się przenosiliśmy (a nie mamy nawet połowy rzeczy swoich bo wiele jest jeszcze u rodziców jednych i drugich na strychach i w piwnicach z racji malutkiego mieszkania) to tydzień zajęło dojście do jako takiego ładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.05.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam po długiej przerwie Jak ja Wam zazdroszczę tej przeprowadzki ehhhh Trzymam kciuki za sprawną akcję przewożenia klamotów, dopiero przy przeprowadzkach człowiek sobie uświadamia jak wiele ma niepotrzebnych i potrzebnych rzeczy Oj i to ile rzeczy mi sie zapodziało I mam nadzieję ze sporo powędruje tez do PCK i kosza na śmieci My mieszkaliśmy u moich rodziców na czas przeprowadzki i nasze rzeczy codziennego użytku czekały w pudłach I dobrze i niedobrze Bo teraz wszystko trzeba odgruzowac i poprzebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts