Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

Oj i to ile rzeczy mi sie zapodziało :-)

I mam nadzieję ze sporo powędruje tez do PCK i kosza na śmieci

My mieszkaliśmy u moich rodziców na czas przeprowadzki i nasze rzeczy codziennego użytku czekały w pudłach I dobrze i niedobrze Bo teraz wszystko trzeba odgruzowac i poprzebierać :-)

Moja rada jest taka, wszystkie graty bym do jednego pokoju schowala a potem powoli mozna sie rozpakowywać, a niektóre kartony u nas od 1.5 roku leża w skosach nad garazem i nawet nie wiem co tam jest :lol2:

Tez chomik jestem, a ile wyrzuciłam z domu w Gdyni u nas takie wystawki sa i jak sasiad zobaczył gore rzeczy przed naszym domem to sie spytał, dlaczego ludzie z całego osiedla wszystko przed naszym domem składują :rotfl:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moja rada jest taka, wszystkie graty bym do jednego pokoju schowala a potem powoli mozna sie rozpakowywać, a niektóre kartony u nas od 1.5 roku leża w skosach nad garazem i nawet nie wiem co tam jest :lol2:

Tez chomik jestem, a ile wyrzuciłam z domu w Gdyni u nas takie wystawki sa i jak sasiad zobaczył gore rzeczy przed naszym domem to sie spytał, dlaczego ludzie z całego osiedla wszystko przed naszym domem składują :rotfl:

Tak chyba zrobię - wszystko najpierw w jedno miejsce i po mału będe to roznosić Bo inaczej bałagan zrobię wszędzię

Ja to taka w gorącej wodzie jestem ....Wydaje mi się ze jestem w stanie wszytko w jeden dzień zrobić a potem ......klapa

Ileż to się ma rzeczy I tak jak piszesz pudła stoja jakiś czasu a człowiek nawet nie wie co tam jest Wyrzucić nie wyrzuci a półtora roku tam nie zaglądał czyli tak naprawdę tych rzeczy mnie potrzebuje...

Może podkreślam "może" wezmę się za akcje CZYSTKA ale czy mi starczy zapału na wywalenie połowy rupiecie nie wiem.....:-)

Moja koleżanka mówiła jak rok nie zagladzasz do jakiegos pudła czy worka z rzeczami to wyrzucaj nawet do niego nie zaglądając, ja wlasnie tak zrobiłam w Gdyni, zamykałam oczy i wyrzucałam :lol2:

To jest dobra myśl Będę zamykać oczy Może łatwiej pójdzie:lol2:

Witam,

przejrzałam prawie (prawie robi różnicę:D) cały wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem muszę się przyznać.

Ja jestem dopiero na etapie dogadywania projektu i jeszcze całe to zamieszanie związane z budową przede mną, ale zbieram już pomysły wykończeniowe i ogromnie, ogromnie podoba mi się ten zwis - czy można prosić o podpowiedź jaki to model i gdzie go można kupić?

Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc :)

witam

ja rowniez namietnie czytam ten dziennik. w moim przyszlym domku rowniez mam w planach zawieszenie nad schodami podobny zyrandol (a dokladnie w ksztalcie spirali), stad moje pytanie: jaki jest koszt takiego zyrandola? bede ogromnie wdzieczna za odpowiedz na priva

pozdrawiam serdecznie i zycze wiele szczescia w nowym domku

magdusiad,

yenulka

Witam serdecznie:welcome:

Przepraszam, że dopiero teraz ale nie było mnie chwile na FM

Jeśli chodzi o zwis kupiony na allegro

Modelu niestety nie znam :-( Szukałam po rozmiarze bo chciałam długi mój ma 180 cm długości

Cena na priv

Pozdrawiam serdecznie :-)

Cześć Aniu :)

Dzięki ogromne za odwiedziny moja budowlana bratnia duszo ;) :hug:

Kuchnia wyszła bardzo fajnie :yes: :)

Czerwień nie jest moim kolorem, ale u Ciebie bardzo fajnie się wkomponowała i dodała fajnej energi w kuchni :yes:

OKna i ta zieleń za nimi....... CUDNE!

A jednego sprzętu w kuchni zazdroszczę Ci najbardziej.... ekspresu do kawy .... zazdroszczę baaardzo!

I na tą kawusię chętnie wpadnę w lipcu ;) :p

Bardzo sie cieszę ,ze już mieszkacie bo macie przepiękny dom i musicie się nim nacieszyć przed kolejnymi wyzwaniami :D

Buziaki ogromne!!!

Cześć Aniu :)

Dzięki ogromne za odwiedziny moja budowlana bratnia duszo ;) :hug:

Kuchnia wyszła bardzo fajnie :yes: :)

Czerwień nie jest moim kolorem, ale u Ciebie bardzo fajnie się wkomponowała i dodała fajnej energi w kuchni :yes:

OKna i ta zieleń za nimi....... CUDNE!

A jednego sprzętu w kuchni zazdroszczę Ci najbardziej.... ekspresu do kawy .... zazdroszczę baaardzo!

I na tą kawusię chętnie wpadnę w lipcu ;) :p

Bardzo sie cieszę ,ze już mieszkacie bo macie przepiękny dom i musicie się nim nacieszyć przed kolejnymi wyzwaniami :D

Buziaki ogromne!!!

Dziękuję Karolciu

Ten kolor w kuchni jak wiesz był sprawą totalnego przypadku i w rzeczywistości jest taki czerwono/rubinowy

Ale powiem tak do mojego domu wpasował się ideaaaaalnie a biała kuchnia byłaby zbyt surowa

Oczywiście ocenisz sama jak się spotkamy w lipcu u Już się cieszę na to spotkanie A kawusia czeka

i przy okazji jeszcze raz dziękuję za MEGA MIŁE POPOŁUDNIE

JESTEM ZAKOCHANA W WASZEJ ANTRESOLI !!!!!

A teraz już pozostaje czekać czekać ...wiesz na co :-)

Buziaki

Ja to lubię mieć wszystko na ostatni guzik podopinane

Mebelki tarasowe, leżaczki duperelki a na to ciągle brak czau

Ale na prośbę Karolci zdjęcia tarasu i domku (na chwilkę bo potem usunę :-) )

Edit. Tu były zdjęcia domku z zew :-)

Edytowane przez Saly