emiranda 29.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Oj i to ile rzeczy mi sie zapodziało I mam nadzieję ze sporo powędruje tez do PCK i kosza na śmieci My mieszkaliśmy u moich rodziców na czas przeprowadzki i nasze rzeczy codziennego użytku czekały w pudłach I dobrze i niedobrze Bo teraz wszystko trzeba odgruzowac i poprzebierać Moja rada jest taka, wszystkie graty bym do jednego pokoju schowala a potem powoli mozna sie rozpakowywać, a niektóre kartony u nas od 1.5 roku leża w skosach nad garazem i nawet nie wiem co tam jest Tez chomik jestem, a ile wyrzuciłam z domu w Gdyni u nas takie wystawki sa i jak sasiad zobaczył gore rzeczy przed naszym domem to sie spytał, dlaczego ludzie z całego osiedla wszystko przed naszym domem składują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.05.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Moja rada jest taka, wszystkie graty bym do jednego pokoju schowala a potem powoli mozna sie rozpakowywać, a niektóre kartony u nas od 1.5 roku leża w skosach nad garazem i nawet nie wiem co tam jest Tez chomik jestem, a ile wyrzuciłam z domu w Gdyni u nas takie wystawki sa i jak sasiad zobaczył gore rzeczy przed naszym domem to sie spytał, dlaczego ludzie z całego osiedla wszystko przed naszym domem składują Tak chyba zrobię - wszystko najpierw w jedno miejsce i po mału będe to roznosić Bo inaczej bałagan zrobię wszędzię Ja to taka w gorącej wodzie jestem ....Wydaje mi się ze jestem w stanie wszytko w jeden dzień zrobić a potem ......klapa Ileż to się ma rzeczy I tak jak piszesz pudła stoja jakiś czasu a człowiek nawet nie wie co tam jest Wyrzucić nie wyrzuci a półtora roku tam nie zaglądał czyli tak naprawdę tych rzeczy mnie potrzebuje... Może podkreślam "może" wezmę się za akcje CZYSTKA ale czy mi starczy zapału na wywalenie połowy rupiecie nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.05.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Moja koleżanka mówiła jak rok nie zagladzasz do jakiegos pudła czy worka z rzeczami to wyrzucaj nawet do niego nie zaglądając, ja wlasnie tak zrobiłam w Gdyni, zamykałam oczy i wyrzucałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.05.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Moja koleżanka mówiła jak rok nie zagladzasz do jakiegos pudła czy worka z rzeczami to wyrzucaj nawet do niego nie zaglądając, ja wlasnie tak zrobiłam w Gdyni, zamykałam oczy i wyrzucałam To jest dobra myśl Będę zamykać oczy Może łatwiej pójdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aniu to już sobota! super! Trzymam w takim razie kciukasy żeby wszystko sprawnie poszło. Zdawaj relację w miarę możliwości, moja rada taka sama, nie zagracać, nie chomikować, zamykać oczy i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Mocno zaciskam kciuki Na pewno wszystko sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ania sprawnego przenoszenia klamotow i niech sie WAM dobrze mieszka w nowym gniazdku GRATULACJE DOBRNIECIA DO CELU i to z jakim efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aniu MEGA GRATULACJE!!!!!!!!!!! BArdzo sie cieszę ,że to już!!! Trzymam kciuki i proszę nas na bieżąco informować Buziaki :**** Edit: Drzwi BOSKIE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że przeprowadzka przebiegła zgodnie z planem!!!!!!! Oj chciałabym mieć to już za sobą Z niecierpliwością czekam na fotki:popcorn: i oczywiścię, życzę samych PIĘKNYCH CHWIL w nowym domu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.06.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Saly! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 06.06.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kupiliśmy zwis nad schody http://img717.imageshack.us/img717/8031/2217943337.jpg Witam, przejrzałam prawie (prawie robi różnicę) cały wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem muszę się przyznać. Ja jestem dopiero na etapie dogadywania projektu i jeszcze całe to zamieszanie związane z budową przede mną, ale zbieram już pomysły wykończeniowe i ogromnie, ogromnie podoba mi się ten zwis - czy można prosić o podpowiedź jaki to model i gdzie go można kupić? Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 09.06.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 witamja rowniez namietnie czytam ten dziennik. w moim przyszlym domku rowniez mam w planach zawieszenie nad schodami podobny zyrandol (a dokladnie w ksztalcie spirali), stad moje pytanie: jaki jest koszt takiego zyrandola? bede ogromnie wdzieczna za odpowiedz na privapozdrawiam serdecznie i zycze wiele szczescia w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.06.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 magdusiad, yenulka Witam serdecznie:welcome: Przepraszam, że dopiero teraz ale nie było mnie chwile na FM Jeśli chodzi o zwis kupiony na allegro Modelu niestety nie znam Szukałam po rozmiarze bo chciałam długi mój ma 180 cm długości Cena na priv Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.06.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Aniu witam po przerwie kuchnia super wygląda no i te okna w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Saluś ciągle nam mało;) Daj coś jeszcze ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Cześć Aniu Dzięki ogromne za odwiedziny moja budowlana bratnia duszo Kuchnia wyszła bardzo fajnie Czerwień nie jest moim kolorem, ale u Ciebie bardzo fajnie się wkomponowała i dodała fajnej energi w kuchni OKna i ta zieleń za nimi....... CUDNE! A jednego sprzętu w kuchni zazdroszczę Ci najbardziej.... ekspresu do kawy .... zazdroszczę baaardzo! I na tą kawusię chętnie wpadnę w lipcu Bardzo sie cieszę ,ze już mieszkacie bo macie przepiękny dom i musicie się nim nacieszyć przed kolejnymi wyzwaniami Buziaki ogromne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.06.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Saluś ciągle nam mało;) Daj coś jeszcze ze środka Hej Iza W zasadzie wszystko już było ....Teraz trwa dopieszczanie więc nowe zdjęcia będą jak : pojawią się zasłony w sypialni albo obrazki w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.06.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Oj Saluś wiesz jak jest Co z tego,ze było.... jak my chcemy wiecej i więcej i może być nawet to samo ale zrobione pod innym kątem Ja poprosze jeszcze fotki tarasiku No i jeszcze raz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.06.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Cześć Aniu Dzięki ogromne za odwiedziny moja budowlana bratnia duszo Kuchnia wyszła bardzo fajnie Czerwień nie jest moim kolorem, ale u Ciebie bardzo fajnie się wkomponowała i dodała fajnej energi w kuchni OKna i ta zieleń za nimi....... CUDNE! A jednego sprzętu w kuchni zazdroszczę Ci najbardziej.... ekspresu do kawy .... zazdroszczę baaardzo! I na tą kawusię chętnie wpadnę w lipcu Bardzo sie cieszę ,ze już mieszkacie bo macie przepiękny dom i musicie się nim nacieszyć przed kolejnymi wyzwaniami Buziaki ogromne!!! Dziękuję Karolciu Ten kolor w kuchni jak wiesz był sprawą totalnego przypadku i w rzeczywistości jest taki czerwono/rubinowy Ale powiem tak do mojego domu wpasował się ideaaaaalnie a biała kuchnia byłaby zbyt surowa Oczywiście ocenisz sama jak się spotkamy w lipcu u Już się cieszę na to spotkanie A kawusia czeka i przy okazji jeszcze raz dziękuję za MEGA MIŁE POPOŁUDNIE JESTEM ZAKOCHANA W WASZEJ ANTRESOLI !!!!! A teraz już pozostaje czekać czekać ...wiesz na co Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.06.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Ja to lubię mieć wszystko na ostatni guzik podopinane Mebelki tarasowe, leżaczki duperelki a na to ciągle brak czau Ale na prośbę Karolci zdjęcia tarasu i domku (na chwilkę bo potem usunę ) Edit. Tu były zdjęcia domku z zew Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts