Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dziękuję bardzo za tak miłe słowa :-) Bardzo mi miło się zrobiło :-)

Dziewczyny pytanie :

Jak się fachowo nazywa taki kołek ozdobny co się do niego zasłony przywiązuje - nie sznurek ozdobny tylko to do czego się ten sznurek przyczepia?????? Nie wiem gdzie tego szuakc a mam jakąś wizje w głowie a pod hasłem :dzyndzel do zasłon nie ma :bash:

Plisss pomóżcie

No dziękuję bardzo za tak miłe słowa :-) Bardzo mi miło się zrobiło :-)

Dziewczyny pytanie :

Jak się fachowo nazywa taki kołek ozdobny co się do niego zasłony przywiązuje - nie sznurek ozdobny tylko to do czego się ten sznurek przyczepia?????? Nie wiem gdzie tego szuakc a mam jakąś wizje w głowie a pod hasłem :dzyndzel do zasłon nie ma :bash:

Plisss pomóżcie

:lol2::lol2::lol2:

sznurek :lol:to chwost

kołek:lol: to rozeta do zasłon

:rotfl:

Aniu jest przepięknie!!! Kuchnia bardzo fajnie wyszła, pasuje do reszty domu jak ulał.

Sikam po nogach jak widzę twojego klocka z zewnątrz :jawdrop:, jest boski i wypasiony :eek:

:lol2::lol2::lol2:

sznurek :lol:to chwost

kołek:lol: to rozeta do zasłon

:rotfl:

Aniu jest przepięknie!!! Kuchnia bardzo fajnie wyszła, pasuje do reszty domu jak ulał.

Sikam po nogach jak widzę twojego klocka z zewnątrz :jawdrop:, jest boski i wypasiony :eek:

Dzięki Martuś

Jak się sznurek zwie - doszłam ale że rozeta to nie wpadłam Dziękulski:hug::hug::hug:

Strasznie się cieszę ze klocek się podoba - oczywiście Moje zaproszenie dla Ciebie i D nadal ponawiam i aktualizuje :yes::yes:

Może z Karolcią sie w lipcu byście zabrali do nas????

Buziaki Wielkie

Witam. Świetne hokery. Gdzie takie można dostać?

Niestety nie pomogę ....

Hokery sprawa totalnego przypadku

Studio mebli kuchennych się zamykało i były dwa z ekspozycji

Jak je zobaczyłam to od razu zakupiłam bo takie inne od wszystkich

Jakaś chora cena coś ok 700 zł/szt a że ja "dziecko promocji" i mi pan zaproponował 500 za dwa wiec od razu capnęłam

Pozdrawiam Saly

Saly komplemetnów już mnóstwo zebrałaś więc co tu moge dodać....hmmmm :) :wiggle: Ślicznie i już, szczególnie dom na zewnątrz robi świetne wrażenie. Napewno znajdziecie szybko dobrego kupca:wiggle:

Magdzinska:hug::hug::hug: A największe :hug::hug::hug::hug::hug: za ostatnie zdanie Oby się spełniło bo mam ogromną ochotę na następną przygodę jaką jest budowanie

Buziaki

magdusiad,

yenulka

Witam serdecznie:welcome:

Przepraszam, że dopiero teraz ale nie było mnie chwile na FM

Jeśli chodzi o zwis kupiony na allegro

Modelu niestety nie znam :-( Szukałam po rozmiarze bo chciałam długi mój ma 180 cm długości

Cena na priv

Pozdrawiam serdecznie :-)

Saly, bardzo dziękuję za info - lecę na priv z pytaniem o cenę :)

pzdr

yenn

p.s okna w kuchni boskie :)

Jeszcze raz ja bo dopiero dopatrzyłam się zdjęcia na poprzedniej stronie - piękny jest Twój dom!!!! To jest to co mi się najbardziej podoba, także te które wkleiłaś jako opcje na Twój kolejny dom są rewelacyjne. My się też do domu piętrowego w podobnej bryle chcieliśmy przymierzyć, nawet robiliśmy wizualizacje jednak mamy za małą działkę dla tak dużej bryły, no i braliśmy pod uwagę koszty - ale to nie zmienia faktu że takie piętrowce ogromnie mi się podobają i może trzeci dom taki postawię :D

pzdr

yenn

Jeszcze raz ja bo dopiero dopatrzyłam się zdjęcia na poprzedniej stronie - piękny jest Twój dom!!!! To jest to co mi się najbardziej podoba, także te które wkleiłaś jako opcje na Twój kolejny dom są rewelacyjne. My się też do domu piętrowego w podobnej bryle chcieliśmy przymierzyć, nawet robiliśmy wizualizacje jednak mamy za małą działkę dla tak dużej bryły, no i braliśmy pod uwagę koszty - ale to nie zmienia faktu że takie piętrowce ogromnie mi się podobają i może trzeci dom taki postawię :D

pzdr

yenn

Dzięki Yenulka ogromniaste :-)

To na razie takie wstępne plany Zobaczymy jak to wszystko nam wyjdzie :-)

Buziaki

Podziwiam Ciebie i Karolinę, że macie jeszcze siły na następne budowle :/Tyle to nerwów kosztuje i stresów... Ten dom Z KLASĄ piękny,ale Saluś przecież bardzo podobny do Twojej Veronki ;) Ślicznie go dopracowaliście,mnie by było szkoda ...że za duży ..no cóż tak wyszło :D To samo tyczy Karolki :D

Podziwiam Ciebie i Karolinę, że macie jeszcze siły na następne budowle :/Tyle to nerwów kosztuje i stresów... Ten dom Z KLASĄ piękny,ale Saluś przecież bardzo podobny do Twojej Veronki ;) Ślicznie go dopracowaliście,mnie by było szkoda ...że za duży ..no cóż tak wyszło :D To samo tyczy Karolki :D

Wiem wiem że mam ADHD budowlane i strasznie się cieszę ze Karola ma podobne objawy :-)))))

Izuś - ten z dom z Klasą jest prawie 100 metrów mniejszy od Verony a to jest naprawdę sporo Sam brak pom nad garazem to - 45 metrów

Trzymaj mocno kciuki aby nasze plany poszły w dobrą stronę i to najszybciej jak sie da :-)

Wiem wiem że mam ADHD budowlane i strasznie się cieszę ze Karola ma podobne objawy :-)))))

Izuś - ten z dom z Klasą jest prawie 100 metrów mniejszy od Verony a to jest naprawdę sporo Sam brak pom nad garazem to - 45 metrów

Trzymaj mocno kciuki aby nasze plany poszły w dobrą stronę i to najszybciej jak sie da :-)

No pewnie,że trzymam kciuki,bo już czekam na Wasze nowe dzienniki budowy :D :D

hej! dawno mnie nie było... brak czasu, ale czasem zaglądam po cichaczu ;)

Saly dom piękny :) ale czy ten nowy projekt jest mniejszy??? wydaje się być też bardzo duży???

Właśnie miałam takie samo wrażenie ;)ALE ROBI WRAŻENIE TRZEBA PRZYZNAĆ!Te przeszklenia są cudne...i pewnie kosztowne ;)

Edytowane przez IZA30

boskie określenie :)

tak egoistycznie, to ja się Cieszę że i Ty i Karola (której dziennik właśnie zaczynam czytać od początku bo mi się koniec spodobał:D ) będziecie budowały nowe domy - tyle czytania i oglądania będzie od nowa :)

pzdr

yenn