Venus_m 13.06.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Saly gratulujemy przeprowadzki Kuchnia jest super - a patrząc na zmianę koncepcji myślałam sobie "co ta Saly wyprawia" Błagam napisz gdzie można kupić takie super hokery jak wy macie, u nas Fiona bardzo skórkowe hokery lubi, ja niestety mniej odkąd wspina się po nich ta waćpanna. Już wiem gdzie je kupić, jeżeli możesz to podaj mi cenę za jeden hoker - na priv może być. Dzięki :* Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) I na chwilkę : Edit Tu były zdjęcia domku z zew i juz nie ma Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 O choleria Saly . Szczena opada z zachwytu .Pięknie,elegancko,gustownie u Was I przepiękna bryła domu.Gratuluję-odwaliliście kawał dobrej roboty Bużka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 O choleria Saly . Szczena opada z zachwytu .Pięknie,elegancko,gustownie u Was I przepiękna bryła domu.Gratuluję-odwaliliście kawał dobrej roboty Bużka! Lady Bardzo Ci dziękuję Oby i innym sie spodobał Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Lady Bardzo Ci dziękuję Oby i innym sie spodobał Buziaki Najważniejsze, żeby podobał się Tobie, jest fantastyczny, a jak trawka urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Emi Innym innym - domek do sprzedania więc dobrze by było aby ktoś go pokochał Pozdrawiam z zachmurzonej Łodzi Edit. Trawka tak na zdjęciu W realu trochę pustych plam niestety jest jeszcze i nie wiem czy nie dosieje bo już chyba sama nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 witam się u ciebie Saly, i zacznę od końca, kurna chata jak to mozliwe że ty już mieszkasz a ja nic nie wiem, wjazd do domu wyglada jak do pałacu, naprawde robi wrażenie niesamowite, wszystko ukończone , piękny ogród, szybko wam poszło z tą budową, wysepka przed domem pikna. w środku szkoda gadać , wow i tyle, ale to już wiesz, najbardziej podoba mi się ściana telewizyjna i kominek, muszę to napisać stolik kawy jakoś mi nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 13.06.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Czy to żart? Te zdjęcia? Nie nie, to ja zażartowałam: w najlepszych katalogach nie widziałam takiego szyku, precyzji, wyjątkowości w dobraniu detali, wszystko ze smakiem, elegancją. Gratulacje. Albo mieliście Państwo wyjątkowych wykonawców (w co nie wierzę, bo takich nie ma), albo staliście na okrągło z narzędziem karcącym i śledziliście każde poczynanie tychże. Do tego dodawszy Państwa gust - REWELACJA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Jak to na sprzedaż? taki ładny? bu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 witam się u ciebie Saly, i zacznę od końca, kurna chata jak to mozliwe że ty już mieszkasz a ja nic nie wiem, wjazd do domu wyglada jak do pałacu, naprawde robi wrażenie niesamowite, wszystko ukończone , piękny ogród, szybko wam poszło z tą budową, wysepka przed domem pikna. w środku szkoda gadać , wow i tyle, ale to już wiesz, najbardziej podoba mi się ściana telewizyjna i kominek, muszę to napisać stolik kawy jakoś mi nie podchodzi Reni Kochana Wielkie dzięki za miłe słowa A z tym stolikiem masz stu procentową rację :yes: I niezłe oko Nic mi się nie podobało (jak znalazłam coś fajnego to owal - który z kolei do mnie nie pasuje zupełnie) A uparłam sie na szkło I został kupiony ze w/g na pólkę pod blatem aby tam leżały gazetki i piloty a nie na blacie Buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Czy to żart? Te zdjęcia? Nie nie, to ja zażartowałam: w najlepszych katalogach nie widziałam takiego szyku, precyzji, wyjątkowości w dobraniu detali, wszystko ze smakiem, elegancją. Gratulacje. Albo mieliście Państwo wyjątkowych wykonawców (w co nie wierzę, bo takich nie ma), albo staliście na okrągło z narzędziem karcącym i śledziliście każde poczynanie tychże. Do tego dodawszy Państwa gust - REWELACJA. Pozdrawiam Rubinowa Bardzo Ci dziękuję Aleś to pięęęeknie napisała aż mi sie humor poprawił Wykonawcy poza "ostatnią linią obrony" czyli kochanym Panem Zbyszkiem który połatał wszelkie niedoróbki pozostałych mieliśmy średnich Wszystkim sie spieszy Każdy nabrał robót ale żeby dobrze zrobić to jakoś im spieszno nie było Staliśmy niemalże z batem nad głową Dużo robliśmy sami (najgorsze sprzątanie po ekipach...po murarzach chyba z dwa tyg taki chlew zostawili po sobie) Nie obyło się bez nerwów i małżeńskich kłótni na "ostro" ale tym bardziej jesteśmy teraz szczęśliwi ze efekt się podoba Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.06.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ja już pisałam ze sto razy,że jest cudnie!!ALE JEST PRZECUDNIE! Szkoda,że sprzedajecie ... Czy to ostateczna decyzja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 13.06.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Po prostu masz tam jak w niebie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.06.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Aniu masz tak piękny dom, rewelacyjny i z zewnątrz i wewnątrz, czy Ty jesteś na 100 % pewna, że chcesz go sprzedać ? Nie szkoda Ci? No i co, że jest duży, w miarrę uplywu czasu będzie co raz mniejszy, sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.06.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 PIĘKNIEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asita 13.06.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Saly, wyszło pięknie do tego wszystko idealnie zgrane i bardzo gustownie urządzone Gratuluję!!! Dużo przeszliście z tą budową, ale na pewno szybko zapomnicie o tym, a efekt prac jest naprawdę imponujący Aaaa Wasza Verona prezentuje się wg. mnie tak samo dostojnie jak ten "Dom z Klasą":yes: Ale rozumiem chęć zmiany Trzymam zatem kciuki za bezproblemową sprzedaż, i już czuję że taka będzie. boskie określenie tak egoistycznie, to ja się Cieszę że i Ty i Karola (której dziennik właśnie zaczynam czytać od początku bo mi się koniec spodobał ) będziecie budowały nowe domy - tyle czytania i oglądania będzie od nowa pzdr yenn I ja także się cieszę Bo dziewczynom te budowy i urządzanie wychodzi bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.06.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Anusia Ty wiesz ale powtórzę :jawdrop::jawdrop: DOM PREZENTUJE SIĘ CUUUUDOWNIE!!! Kolorystyka.... wykonanie bomba!!!! Trzymam kciuki za sprzedaż mega mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 14.06.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 niestety nie załapałam się na zdjęcia domu z zewnątrz, ale może i lepiej zdjęcia wnętrza mnie zachwyciły, a zdjęcia z zewnątrz mogłyby mnie powalić i co wtedy? Saly, pięknie, co tu dużo gadać! Jak ja bym chciała żeby mój dom tak kiedyś wyglądał - podziwiam za gust i smak i dążenie do realizacji wizji. Opuszczany sufit nad stołem z podświetleniem (czy to taśma ledowa?) - REWELACJA pzdr yenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.06.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Saly ale fajnie, tak sterylnie.....Bardzo mi sie podoba! .łazienki ekstra a kuchnia wyszła tak zaskakująco dobrze jak na meble z wystawki.Wszystko świetnie dopasowene, jakby były robione na wymiar.... Ale widze, że z blatu granitowego zrezygnowałas.... Zrezygnowałaś tez z szyn i zasłon? Widzę , że w oknach masz żaluzje...One są drewniane czy aluminiowe? Masz jakieś zdjęcie z zasłoniętymi oknami? Jaki kolor masz tych żaluzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 O żeszzzzz:jawdrop: Cudo i tyle:yes: Wnętrza jak z katalogu, po prostu piękne:) Nie widziałam zdjęć z zewnątrz, ale musi być pięknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts