Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

Saly gratulujemy przeprowadzki :) Kuchnia jest super - a patrząc na zmianę koncepcji myślałam sobie "co ta Saly wyprawia" :lol:

Błagam napisz gdzie można kupić takie super hokery jak wy macie, u nas Fiona bardzo skórkowe hokery lubi, ja niestety mniej odkąd wspina się po nich ta waćpanna.

Już wiem gdzie je kupić, jeżeli możesz to podaj mi cenę za jeden hoker - na priv może być. Dzięki :*

Edytowane przez Venus_m

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Emi

Innym innym - domek do sprzedania więc dobrze by było aby ktoś go pokochał :-)

Pozdrawiam z zachmurzonej Łodzi

Edit. Trawka tak na zdjęciu :-) W realu trochę pustych plam niestety jest jeszcze

i nie wiem czy nie dosieje bo już chyba sama nie da rady :-)

witam się u ciebie Saly, i zacznę od końca,

kurna chata jak to mozliwe że ty już mieszkasz a ja nic nie wiem,

wjazd do domu wyglada jak do pałacu, naprawde robi wrażenie niesamowite, wszystko ukończone , piękny ogród, szybko wam poszło z tą budową, wysepka przed domem pikna.

w środku szkoda gadać , wow i tyle, ale to już wiesz, najbardziej podoba mi się ściana telewizyjna i kominek,

muszę to napisać stolik kawy jakoś mi nie podchodzi

Czy to żart? Te zdjęcia? Nie nie, to ja zażartowałam: w najlepszych katalogach nie widziałam takiego szyku, precyzji, wyjątkowości w dobraniu detali, wszystko ze smakiem, elegancją. Gratulacje. Albo mieliście Państwo wyjątkowych wykonawców (w co nie wierzę, bo takich nie ma), albo staliście na okrągło z narzędziem karcącym i śledziliście każde poczynanie tychże. Do tego dodawszy Państwa gust - REWELACJA. Pozdrawiam

witam się u ciebie Saly, i zacznę od końca,

kurna chata jak to mozliwe że ty już mieszkasz a ja nic nie wiem,

wjazd do domu wyglada jak do pałacu, naprawde robi wrażenie niesamowite, wszystko ukończone , piękny ogród, szybko wam poszło z tą budową, wysepka przed domem pikna.

w środku szkoda gadać , wow i tyle, ale to już wiesz, najbardziej podoba mi się ściana telewizyjna i kominek,

muszę to napisać stolik kawy jakoś mi nie podchodzi

Reni Kochana

Wielkie dzięki za miłe słowa :hug:

A z tym stolikiem masz stu procentową rację :yes::yes::yes:

I niezłe oko :-)

Nic mi się nie podobało (jak znalazłam coś fajnego to owal - który z kolei do mnie nie pasuje zupełnie)

A uparłam sie na szkło

I został kupiony ze w/g na pólkę pod blatem aby tam leżały gazetki i piloty a nie na blacie

Buziolki

Czy to żart? Te zdjęcia? Nie nie, to ja zażartowałam: w najlepszych katalogach nie widziałam takiego szyku, precyzji, wyjątkowości w dobraniu detali, wszystko ze smakiem, elegancją. Gratulacje. Albo mieliście Państwo wyjątkowych wykonawców (w co nie wierzę, bo takich nie ma), albo staliście na okrągło z narzędziem karcącym i śledziliście każde poczynanie tychże. Do tego dodawszy Państwa gust - REWELACJA. Pozdrawiam

Rubinowa

Bardzo Ci dziękuję Aleś to pięęęeknie napisała aż mi sie humor poprawił

Wykonawcy poza "ostatnią linią obrony" czyli kochanym Panem Zbyszkiem który połatał wszelkie niedoróbki pozostałych mieliśmy średnich

Wszystkim sie spieszy Każdy nabrał robót ale żeby dobrze zrobić to jakoś im spieszno nie było

Staliśmy niemalże z batem nad głową Dużo robliśmy sami (najgorsze sprzątanie po ekipach...po murarzach chyba z dwa tyg taki chlew zostawili po sobie)

Nie obyło się bez nerwów i małżeńskich kłótni na "ostro" ale tym bardziej jesteśmy teraz szczęśliwi ze efekt się podoba :-)

Buziaki

Saly, wyszło pięknie :wave: do tego wszystko idealnie zgrane i bardzo gustownie urządzone :)

Gratuluję!!!

Dużo przeszliście z tą budową, ale na pewno szybko zapomnicie o tym, a efekt prac jest naprawdę imponujący :)

Aaaa Wasza Verona prezentuje się wg. mnie tak samo dostojnie jak ten "Dom z Klasą":yes:

Ale rozumiem chęć zmiany ;)

Trzymam zatem kciuki za bezproblemową sprzedaż, i już czuję że taka będzie.

boskie określenie :)

tak egoistycznie, to ja się Cieszę że i Ty i Karola (której dziennik właśnie zaczynam czytać od początku bo mi się koniec spodobał:D ) będziecie budowały nowe domy - tyle czytania i oglądania będzie od nowa :)

pzdr

yenn

I ja także się cieszę ;) Bo dziewczynom te budowy i urządzanie wychodzi bosko :stirthepot:

niestety nie załapałam się na zdjęcia domu z zewnątrz, ale może i lepiej :D zdjęcia wnętrza mnie zachwyciły, a zdjęcia z zewnątrz mogłyby mnie powalić i co wtedy?:)

Saly, pięknie, co tu dużo gadać! Jak ja bym chciała żeby mój dom tak kiedyś wyglądał - podziwiam za gust i smak i dążenie do realizacji wizji.

Opuszczany sufit nad stołem z podświetleniem (czy to taśma ledowa?) - REWELACJA :)

pzdr

yenn

Saly ale fajnie, tak sterylnie.....Bardzo mi sie podoba! .łazienki ekstra a kuchnia wyszła tak zaskakująco dobrze jak na meble z wystawki.Wszystko świetnie dopasowene, jakby były robione na wymiar.... Ale widze, że z blatu granitowego zrezygnowałas.... Zrezygnowałaś tez z szyn i zasłon? Widzę , że w oknach masz żaluzje...One są drewniane czy aluminiowe? Masz jakieś zdjęcie z zasłoniętymi oknami? Jaki kolor masz tych żaluzji?