Saly 14.06.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja już pisałam ze sto razy,że jest cudnie!!ALE JEST PRZECUDNIE! Szkoda,że sprzedajecie ... Czy to ostateczna decyzja?? Iza A co do sprzedaży - tak decyzja zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Yenulka Tak to laśma ledowa włączona osobno fajny nastrój daje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Saly ale fajnie, tak sterylnie.....Bardzo mi sie podoba! .łazienki ekstra a kuchnia wyszła tak zaskakująco dobrze jak na meble z wystawki.Wszystko świetnie dopasowene, jakby były robione na wymiar.... Ale widze, że z blatu granitowego zrezygnowałas.... Zrezygnowałaś tez z szyn i zasłon? Widzę , że w oknach masz żaluzje...One są drewniane czy aluminiowe? Masz jakieś zdjęcie z zasłoniętymi oknami? Jaki kolor masz tych żaluzji? Witaj Agi z KUCHNI JESTEM MEGA !!!!zadowolona Co tu dużo mówić choć to tylko meble i jakiejś tam filozofii nie ma ...a jednak Jest różnica miedzy meblami robionymi przez stolarza a tymi fabrycznymi To meble firmy Nobila niemieckie - ja mam w nosie czy one chińskie czy niemieckie ale zawiaski , domykania i szuflad i szafek, kosze wew, szuflady wew, pojemniki ktore są zamontowane w środku, oświtlenie półek, szuflad a roletki szklane - jednym paluszkiem podnoszone Naprawdę EXTRA Z blatu granitowego zrezygnowałam bo ten był już z meblami Moze słabo to widać na zdjęciach ale wykończenie blatu jest szkalne i jest to bardzo fajne i pasowne do reszty mebli i już nie zmienialiśmy tego Zasłony w salonie Na razie rezygnowaliśmy z zasłon szkoda nam tych przeszkleń zasłaniać a żaluzje są drewniane Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 O żeszzzzz:jawdrop: Cudo i tyle:yes: Wnętrza jak z katalogu, po prostu piękne:) Nie widziałam zdjęć z zewnątrz, ale musi być pięknie:D Agalind Bardzo miło słyszeć takie słowa - tym bardziej że liczę na szybką sprzedaż Bardzo się cieszę ze moje "mikro dzieło"się podoba Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.06.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Iza A co do sprzedaży - tak decyzja zapadła To kiedy planujecie ruszyć z następną budową? Jestem baaardzo ciekawa na jaki projekt się teraz zdecydujecie A ZE SPRZEDAŻĄ NA PEWNO NIE BĘDZIE NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU Pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2012 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magdzinska Asita Karolcia Jesteście mega Kochane Oby znalazł sie chętny którego tak zauroczy domek że zapragnie w nim mieszkać (oby jak najszybciej) Ja go lubie...i też mi się podoba ....I nawet trochę mi będzie szkoda...... Ale teraz skupiam sie na małym dopieszczaniu tzn * meble ogrodowe - mamy kupione z technoratanu -trzeba tylko złożyć * podczas montażu drzwi - wyrwali mi w syp gościnnej listwy przypodłogowe + kawałek tynku - trzeba to naprawić * uruchomić centralny odkurzacz i założyć szufelki ( wstyd się przyznać ale jeszcze go nie odpaliliśmy i jakby ktoś przyszedł to nie do konca umiem go obsłużyć ) * uruchomić klimatyzację w sypialni ( to samo co z odkurzaczem ) * pomalować altankę ogrodową bo była tylko raz malowana przed zimą i farba na dachu wygląda średnio ładnie * pomalować garaż i kotłownie I CZEKAĆ CZEKAĆ CZEKAĆ NA OFERTĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 To kiedy planujecie ruszyć z następną budową? Jestem baaardzo ciekawa na jaki projekt się teraz zdecydujecie A ZE SPRZEDAŻĄ NA PEWNO NIE BĘDZIE NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU Pozdrawiam Izuś To wszystko zależy od tego kiedy sprzedamy Veronkę Jeśli szybko i szybko załatwimy formalności to fundament jeszcze w tym roku na jesień Jeśli nie to wczesną wiosną Nie jestem za budowaniem zimą Zjadły by mnie nerwy wypatrując pogody A z moim małym pechem budowlanym albo by lało całą zime albo jak tylko bym zaczęła przyszła by zima stulecia -30 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 14.06.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Yenulka Tak to laśma ledowa włączona osobno fajny nastrój daje Pozdrawiam dziękuję za odpowiedź jeśli mi się zmieści taki bajer nad stołem to pozwolisz że odgapię? pzdr yenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 14.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Iza A co do sprzedaży - tak decyzja zapadła no to życzę żeby jak najszybciej znalazł się kupiec :up: I mam nadzieję że będziesz pisać o następnej budowie?? proszę proszę proszę pzdr yenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Yenulka Zgapiaj Kochana co chcesz - ja tez od innych Forumek zaczerpałam inspiracji Oczywiście że będzie kolejny dziennik budowy Nie wyobrażam sobie budowy bez wsparcia FM Buziaki Wielkie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.06.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 a jaki ten następny dom ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 15.06.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witaj Saly, Od dłuzszego czasu obserwuję po cichutku Wasz domek i muszę powiedzieć, że cudnie wyszło:)wszystko urządzone z gustem i klasą:)przepięknie mam jedno pytanie: czy ściana Tv i na klatce schodowej (na szaro) jest pomalowana farbą?czy można prosić o kolor i firmę? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.06.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witaj Saly, Od dłuzszego czasu obserwuję po cichutku Wasz domek i muszę powiedzieć, że cudnie wyszło:)wszystko urządzone z gustem i klasą:)przepięknie mam jedno pytanie: czy ściana Tv i na klatce schodowej (na szaro) jest pomalowana farbą?czy można prosić o kolor i firmę? Dziękuję Witaj Dziękuję za miłe słowa o domku Kolor farby dobierany z palety RAL Baza farba sigma lateksowa mat (polecam super wydajna i naprawdę do szorowania:-) ) Z takim kolorem na ścianie jest problem Musi byś idealnie gładka bez jakichkolwiek pęknięc ściana Co do kolorku mam na pewno ale gdzieś w garażu puszka przywalona (zostawiłam bo kolor super - bardzo trudno uzyskac grafit bo albo wpada w zieleń albo w niebieski) Poszukam i napiszę - jakbym zapomniała proszę się przypomnieć Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 15.06.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witaj Dziękuję za miłe słowa o domku Kolor farby dobierany z palety RAL Baza farba sigma lateksowa mat (polecam super wydajna i naprawdę do szorowania:-) ) Z takim kolorem na ścianie jest problem Musi byś idealnie gładka bez jakichkolwiek pęknięc ściana Co do kolorku mam na pewno ale gdzieś w garażu puszka przywalona (zostawiłam bo kolor super - bardzo trudno uzyskac grafit bo albo wpada w zieleń albo w niebieski) Poszukam i napiszę - jakbym zapomniała proszę się przypomnieć Pozdrawiam Saly super:)dziękuję, będę czekała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.06.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 DZIŚ DZIEŃ OGRODOWY Dziś kolejny dzień "dopieszczania" naszego domkuDopieszczanie to delikatne słowo po prostu musimy ostro wziąć się za ogród, który po ostatnich deszczachzamienił sie znowu w chwastowy gajSkalniak znowu do pielenia a trawa do koszenia...Dziś w końcu moze wyłożę reszte maty anty chwastowej i wysypię korą Życzę wszystkim miłej soboty i Dużo emocji podczas meczuSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.06.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Cześć Saly W kilku sowach PIĘKNIE, ELEGANCKO Z KLASĄ. Podoba mi się kuchnia i widok za oknem Na zdjęcia z zewnątrz się nie załapałam, ale czytam że tak samo jak i wewnątrz . Też troszku się zdziwiłam sprzedażą , ale masz już doświadczenie, wiesz co zrobisz lepiej, wiesz co Ci się podoba - także trzymam kciuki kochana za pomyślność całego przedsięwzięcia . A i szybciej przeprowadzka się odbędzie bo juz teraz zrobiłaś segregację (ja się swojej obawiam bo też jestem chomik ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conorsred 17.06.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Przepraszam, że zawracam głowę. W wątku o ogrodzeniach powołuje się Pan na ogrodzenie Majkiego. Jak namierzyć tego jegomościa. Ogrodzenia ma rzeczywiście piekne, chciałbym podpytać Go o szczegóły. Prosze o jakieś wskazówki. Szukałem, ale bez sukcesów. Jestem tu nowy.PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.06.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Znikam na parę dni z forum bo lecimy w końcu na wakacje W tym roku padło na Turcję Mam nadzieję ze będzie fajnie : Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.06.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wspaniałego wypoczynku Aniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.07.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Udanych wakacji, czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts