Magdzinska 04.07.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Udanych wakacji, czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.07.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 10.07.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Witam! Ślicznie urządzony domek, szkoda go sprzedawać , ale planowane projekty są rzeczywiście kuszące do tego antresola ach. Podglądam od dawna i bardzo mnie zainspirował jak również domki: MarJel i Karoliny a teraz jeszcze te cudności w salonie Magdyzzz. Świetny gust. Mam pytanie co do płytek w salonie, oglądałam je na żywo i były właściwie całe białe u Ciebie jakoś ładniej to wygląda, lepsze wrażenie zrobiły na mnie te w beżu (chociaż oklepany ), a więc pytanie czy nie wyglądają one zbyt szpitalnie? na próbniku takie odniosłam wrażenie. Pozdrawiam! Edytowane 10 Lipca 2012 przez Janiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.07.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam witam Co do płytek Moje nie są białe.....Są szaro-beżowe z żyłkami Czy szpitalnie ???/- akurat dobre określenie bo pracuję także w służbie zdrowia Jeśli chodzi o czytość i blask - na pewno tak !!!! Jeśli chodzi o kolor- na pewno nie !!!! U mnie odbijają się ściany, meble, schody Czy na pewno patrzyłaś na te właśnie Lazio Bianco Poler???? - one są z onyxem domieszką prawdziwego kamienia i wyglądają bardzo ciekawie !!!! Powiem nieskromnie że są PIĘKNE I gdyby przyszło mi jeszcze raz.....To te płytki są pewniakiem w nowym domku Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 oooo Saly wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.07.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 SALY,ŚLICZNIE WYGLĄDASZ WIDAĆ ,ŻE PODRÓŻ SIĘ UDAŁA !!Mam nadzieje,że teraz wątek troszkę ożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.07.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 oooo Saly wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.07.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 ja tez mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witamy po przerwie:). Naładowalaś akumulatory? Też bym gdzieś tyłek wygrzała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 11.07.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Bardzo ładne masz wnętrza takie przestronne i jaśniutkie.Piękne schody,kanapy wszystko jest dokładnie dopracowane.Chciałam zapytac o nazwe kolorku i farby ciemnej sciany tv w salonie ? Gratuluje ślicznego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.07.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Witam witam Co do płytek Moje nie są białe.....Są szaro-beżowe z żyłkami Czy szpitalnie ???/- akurat dobre określenie bo pracuję także w służbie zdrowia Jeśli chodzi o czytość i blask - na pewno tak !!!! Jeśli chodzi o kolor- na pewno nie !!!! U mnie odbijają się ściany, meble, schody Czy na pewno patrzyłaś na te właśnie Lazio Bianco Poler???? - one są z onyxem domieszką prawdziwego kamienia i wyglądają bardzo ciekawie !!!! Powiem nieskromnie że są PIĘKNE I gdyby przyszło mi jeszcze raz.....To te płytki są pewniakiem w nowym domku Pozdrawiam serdecznie Saly -śliczna z Ciebie kobietka:p:p Pociągnę temat płytek i spytam gdzie zamówilaś (jeśli to było na necie)? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz bo planuję je do kuchni i do wiatrołapu i szukam sprawdzonego dostawcy:) Pozdrawiam serdecznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 17.07.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Magdzińska Saly po te płytki jechała do opoczna, ponieważ miała większą ilość (o ile dobrze pamiętam) i im się opłacało, tak gdzieś doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnik1 18.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Saly Ja też mam małe pytanie odnośnie płytek Lazio Bianco poler. Czy je w jakiś sposób impregnowałaś? No i czy poleciłabyś je do kuchni Magdzińska ja właśnie zamówiłam płytki w OBI - cena rewelacyjna, lepsza niż na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.07.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Saly Ja też mam małe pytanie odnośnie płytek Lazio Bianco poler. Czy je w jakiś sposób impregnowałaś? No i czy poleciłabyś je do kuchni Magdzińska ja właśnie zamówiłam płytki w OBI - cena rewelacyjna, lepsza niż na necie. Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.07.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Saly gdzie Ty sie podziweasz? Juz tu nam fotki nowe wrzucaj z zamieszkałego domku:yes: Ile Ty masz wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.07.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Coś mi się o uszy obiło,że nasza Saluś nad morzem wypoczywa Buziaki i czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.07.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witam Moje Kochane Już jestem i sie melduje Nadal dopieszczamy domek - mamy sporą działkę i dużo przy niej pracy... Początkowo wszystko miały robić firmy ale okazało się ze to pseudo firmy a partacze i nieroby w realu I tak przy wsparciu rodziny trochę pchnełiśmy prace tak ze ogród już jest i cieszy oko:-) Nadal jest sporo do zrobienia.....Mimo że mamy altankę ogrodową nie mamy jeszcze miejsca na grila Kostka jest tylko muszę znależć jakiegoś fachmana co przyjdzie i zrobi taki kawałeczek no i wtedy coś zakupić (dobrze bo wyprzedaże ogrodowych gadzetów się zaczną )) ) Tuje sie ładnie przyjęły ciiii aby nie zapeszyć ale nie wszędzie jest tkanina i kora Więc znowu muszę podwinać rękawki i swoje pięknie pomalowane pazurki poświęcić .... W domku został do urządzenia moj gabinet Pomysł częściowo jest Tzn czarne biurko czarna mała witrynka i czarna komoda + czerwony fotel biurowy - już go kupiłam i jest cudowny oraz fototapeta na jednej ścianie na pewno czarno-biała z czerwonym elementem Kocham Londyn ( nie tylko ze w/g na mega zakupy ale wogóle uwielbiam to miasto mam tam sporo znajomych ) więc może zciagnę od MarJel ten czerwony autobus pośród kamienic A za chwile fotki ogrodu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.07.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Saly Ja też mam małe pytanie odnośnie płytek Lazio Bianco poler. Czy je w jakiś sposób impregnowałaś? No i czy poleciłabyś je do kuchni Magdzińska ja właśnie zamówiłam płytki w OBI - cena rewelacyjna, lepsza niż na necie. Witam serdecznie Płyteczki akurat Lazio nie poleruje już się niczym Są gotowe do połozenia i wyglądają pięknie Połysk super Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.07.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Saly gdzie Ty sie podziweasz? Juz tu nam fotki nowe wrzucaj z zamieszkałego domku:yes: Ile Ty masz wzrostu? Hej hej Już jestem Mam 170 cm Domek zamieszkały i była szansa by nawet był sprzedany....ale jak to bywa Kupiec znikł a my nadal dopieszczamy i w sumie cieszymy się jego wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.07.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wykasowałam część zdjec już wykończonych wnętrz Miałam taki zły moment w życiu i takie wkurzenie na wszystko ..... Ale już mi przeszło:-)) i obiecuje ze zdjęcia powrócą w poniedziałek Mam w pracy mega szybki necik to mi to sprawniej pójdzie bo domowy jest jak żółw..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts