Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Saly, fajnie ,że jesteś już z nami ! Ja mam pytanko nt. płytek Alabastrino, bo jak pamiętam chyba masz je w Waszej przy sypialnianej łazience? Jak wrażenia po pewnym czasie,nadal Ci się podobają,bo ja też będę je kupować :D

Witaj Iza :hug:

Tak nadal mi się alabastrino podoba

Mam ten dekor kwaiatowy w dwóch miejscach a pod prysznicem mozaikę na ściani i na podłodze

Dałabym teraz mozaikę z tych większych kwadracików na całej podłodze W/G mnie byłob jeszcze fajniej

Płytki bardzo klasyczne Podobają się i mnie i mojej mamie i znajomym (A już mega piękne w czarnej łazience - nie każdemu :-) )

Także polecam je naprawdę

Witaj Iza :hug:

Tak nadal mi się alabastrino podoba

Mam ten dekor kwaiatowy w dwóch miejscach a pod prysznicem mozaikę na ściani i na podłodze

Dałabym teraz mozaikę z tych większych kwadracików na całej podłodze W/G mnie byłob jeszcze fajniej

Płytki bardzo klasyczne Podobają się i mnie i mojej mamie i znajomym (A już mega piękne w czarnej łazience - nie każdemu :-) )

Także polecam je naprawdę

Saluś jakby Ci się chciało to popstrykaj tą łazieneczkę,ja właśnie nie mam pomysłu co zrobić pod prysznicem:/ Ja szukałam tak długo płytek do naszej łazienki,że już miałam dość - a jak miałam dość to zawsze wracałam do alabastrino i ostatnio stwierdziłam,że to jest po prostu ZNAK ,ŻE TO TE PŁYTKI :D

Cd.ogrodu to oczywiście,jak mogło by być inaczej- WSPANIALE!!!

Saluś jakby Ci się chciało to popstrykaj tą łazieneczkę,ja właśnie nie mam pomysłu co zrobić pod prysznicem:/ Ja szukałam tak długo płytek do naszej łazienki,że już miałam dość - a jak miałam dość to zawsze wracałam do alabastrino i ostatnio stwierdziłam,że to jest po prostu ZNAK ,ŻE TO TE PŁYTKI :D

Cd.ogrodu to oczywiście,jak mogło by być inaczej- WSPANIALE!!!

Popstrykam i wieczorkiem wkleje-obiecuje

bo teraz już muszę lecieć :-)

Wychwalałam już nieraz, więc co tu więcej napisać- Ślicznie i tyle:) :jawdrop:

Saly , czy masz może instrukcje składania lampy caboche?;):) Masz ich kilka więc już pewnie Ty albo Twój luby jesteście ekspertami jak te kulki złożyć w jedną całość. Instrukcja która mi przysłali woła o pomste do nieba:bash:

Pozdrawiam

Wychwalałam już nieraz, więc co tu więcej napisać- Ślicznie i tyle:) :jawdrop:

Saly , czy masz może instrukcje składania lampy caboche?;):) Masz ich kilka więc już pewnie Ty albo Twój luby jesteście ekspertami jak te kulki złożyć w jedną całość. Instrukcja która mi przysłali woła o pomste do nieba:bash:

Pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa :-)

Kochana mieliśmy dokładnie ten sam problem :-(

I tez prosiłam kogoś z forum o instrukcję bo moje nie miały instrukcji:bash:

Ale cholerka nie mam :-(

Mogę Ci zrobić dokładne zdjęcie jak wygląda po złozeniu

Najpierw plastikowy korpus trzeba pospinać a potem wpina się kulki tyle wiem ....

Saluś kochana wczoraj widziałam fotki ogrodu, oczka a w zasadzie OKA wodnego ;) ale nie maiałam juz siły skrobnąć, natomiast dzisiaj nie odpuszczę :no:

CUUUDNIE macie :yes: :D

Co do wnętrz to od dawna wiesz,że baaaardzo lubię Wasz dom, moi faworyci to salon. kuchnia i dolna łazienka :D ale to tak narazie moze po wizji lokalnej zmienię zdanie i cośje zdetronizuje :) bo caly dom jes dopracowany i taki Woooow !!!!!!!!!!

Schody też piękne :yes:

Buziaki :hug:

Saly, cieszę się że złe chwile minęły i że zdecydowałaś się przywrócić zdjęcia - fajny masz dom i lubię do Ciebie zaglądać, szczególnie do salonu i czarnej łazienki :)

Ogród robi się coraz ładniejszy, warto było w niego trochę pracy włożyć.

Dziękuję dziękuję za miłe słowa :-)

ogród wymaga jeszcze trochę nakładów ale po mału się go dopracuje

Pozdrawiam saly