IZA30 20.07.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witam Saly, fajnie ,że jesteś już z nami ! Ja mam pytanko nt. płytek Alabastrino, bo jak pamiętam chyba masz je w Waszej przy sypialnianej łazience? Jak wrażenia po pewnym czasie,nadal Ci się podobają,bo ja też będę je kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.07.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witam Saly, fajnie ,że jesteś już z nami ! Ja mam pytanko nt. płytek Alabastrino, bo jak pamiętam chyba masz je w Waszej przy sypialnianej łazience? Jak wrażenia po pewnym czasie,nadal Ci się podobają,bo ja też będę je kupować Witaj Iza Tak nadal mi się alabastrino podoba Mam ten dekor kwaiatowy w dwóch miejscach a pod prysznicem mozaikę na ściani i na podłodze Dałabym teraz mozaikę z tych większych kwadracików na całej podłodze W/G mnie byłob jeszcze fajniej Płytki bardzo klasyczne Podobają się i mnie i mojej mamie i znajomym (A już mega piękne w czarnej łazience - nie każdemu ) Także polecam je naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 20.07.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witaj Iza Tak nadal mi się alabastrino podoba Mam ten dekor kwaiatowy w dwóch miejscach a pod prysznicem mozaikę na ściani i na podłodze Dałabym teraz mozaikę z tych większych kwadracików na całej podłodze W/G mnie byłob jeszcze fajniej Płytki bardzo klasyczne Podobają się i mnie i mojej mamie i znajomym (A już mega piękne w czarnej łazience - nie każdemu ) Także polecam je naprawdę Saluś jakby Ci się chciało to popstrykaj tą łazieneczkę,ja właśnie nie mam pomysłu co zrobić pod prysznicem:/ Ja szukałam tak długo płytek do naszej łazienki,że już miałam dość - a jak miałam dość to zawsze wracałam do alabastrino i ostatnio stwierdziłam,że to jest po prostu ZNAK ,ŻE TO TE PŁYTKI Cd.ogrodu to oczywiście,jak mogło by być inaczej- WSPANIALE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.07.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Saluś jakby Ci się chciało to popstrykaj tą łazieneczkę,ja właśnie nie mam pomysłu co zrobić pod prysznicem:/ Ja szukałam tak długo płytek do naszej łazienki,że już miałam dość - a jak miałam dość to zawsze wracałam do alabastrino i ostatnio stwierdziłam,że to jest po prostu ZNAK ,ŻE TO TE PŁYTKI Cd.ogrodu to oczywiście,jak mogło by być inaczej- WSPANIALE!!! Popstrykam i wieczorkiem wkleje-obiecuje bo teraz już muszę lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 20.07.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Popstrykam i wieczorkiem wkleje-obiecuje bo teraz już muszę lecieć Baaardzo,bardzo dziękuję!!!! Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.07.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Saluś fajnie że ci przeszło:hug:Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.07.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Trochę wnętrz - które wcześniej zostały wykasowane: Najpierw łazienka góra - o którą prosiła Iza http://img526.imageshack.us/img526/1186/dscn0200r.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img705.imageshack.us/img705/9453/imag1110c.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img833.imageshack.us/img833/43/dscn0204r.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img513.imageshack.us/img513/1114/dscn0203g.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img651.imageshack.us/img651/5629/dscn0207ap.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img29.imageshack.us/img29/5995/imag1106.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.07.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wychwalałam już nieraz, więc co tu więcej napisać- Ślicznie i tyle:) Saly , czy masz może instrukcje składania lampy caboche? Masz ich kilka więc już pewnie Ty albo Twój luby jesteście ekspertami jak te kulki złożyć w jedną całość. Instrukcja która mi przysłali woła o pomste do nieba:bash: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.07.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wychwalałam już nieraz, więc co tu więcej napisać- Ślicznie i tyle:) Saly , czy masz może instrukcje składania lampy caboche? Masz ich kilka więc już pewnie Ty albo Twój luby jesteście ekspertami jak te kulki złożyć w jedną całość. Instrukcja która mi przysłali woła o pomste do nieba:bash: Pozdrawiam Dziękuję za miłe słowa Kochana mieliśmy dokładnie ten sam problem I tez prosiłam kogoś z forum o instrukcję bo moje nie miały instrukcji:bash: Ale cholerka nie mam Mogę Ci zrobić dokładne zdjęcie jak wygląda po złozeniu Najpierw plastikowy korpus trzeba pospinać a potem wpina się kulki tyle wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.07.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wielkie dzięki, każda pomoc będzie dobra:wiggle: Mąż jak przyjedzie i zobaczy ile ja mu tego "natachałam"do złożenia do mi głowę urwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.07.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Saluś kochana wczoraj widziałam fotki ogrodu, oczka a w zasadzie OKA wodnego ale nie maiałam juz siły skrobnąć, natomiast dzisiaj nie odpuszczę CUUUDNIE macie Co do wnętrz to od dawna wiesz,że baaaardzo lubię Wasz dom, moi faworyci to salon. kuchnia i dolna łazienka ale to tak narazie moze po wizji lokalnej zmienię zdanie i cośje zdetronizuje bo caly dom jes dopracowany i taki Woooow !!!!!!!!!! Schody też piękne Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 24.07.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Saly, cieszę się że złe chwile minęły i że zdecydowałaś się przywrócić zdjęcia - fajny masz dom i lubię do Ciebie zaglądać, szczególnie do salonu i czarnej łazienki Ogród robi się coraz ładniejszy, warto było w niego trochę pracy włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.07.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Saly, cieszę się że złe chwile minęły i że zdecydowałaś się przywrócić zdjęcia - fajny masz dom i lubię do Ciebie zaglądać, szczególnie do salonu i czarnej łazienki Ogród robi się coraz ładniejszy, warto było w niego trochę pracy włożyć. Dziękuję dziękuję za miłe słowa ogród wymaga jeszcze trochę nakładów ale po mału się go dopracuje Pozdrawiam saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.07.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 MEBLE OGRODOWE Poszukuje zestawu mebli ogrodowych z technoratanu Taki zestaw ława sofka +dwa fotele w kolorze szarym i SZARE (nie białe) PoduchyMoże ma ktoś w swoich inspracjach coś fajnego ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 25.07.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ja również poszukuję podobnego kompletu. Tego z Focus Garden co ma MarJel już nie ma Jak tylko coś interesującego znajdę zaraz podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.07.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aniu jeszcze raz wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepszego w dniu imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.07.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aniu jeszcze raz wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepszego w dniu imienin Dziękuję Ci bardzo Aluniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.07.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Ślę spóznione, ale szczerze życzenia imieninowe!!! JA mam na drugie Anna;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 27.07.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Saluś,dzięki za zdjęcia łazienki Alabastrino,ale mam jeszcze śmieszne pytanie: czy na podłodze bardzo widać różne brudy? Najbardziej chodzi mi o włosy,bo moje są czarne i wiadomo... Edytowane 27 Lipca 2012 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.07.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Aniu spóźnione życzonka imieninowe Wszystkiego najlepszego!!! Śliczna wyszła ta ciemna łazienka Salon jak z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts