Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powstaje nasz dom verona :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Saluś,dzięki za zdjęcia łazienki Alabastrino,ale mam jeszcze śmieszne pytanie: czy na podłodze bardzo widać różne brudy? Najbardziej chodzi mi o włosy,bo moje są czarne i wiadomo...

No to tu Cię zmartwię .... Widać brudy i włosy.....

Najmniej widać w mojej łazience ogólnodostępnej grafitowo-szarej tam od nowości może ze 3 razy sprzątałam Co prawda nie korzystamy z tej łazienki ale najmniej widać kurz

MarJel Basia Magdzinska:hug:

Imieniny minęły Zostały fajne prezenty :-)

Od męża komplet mebli ogrodowych

Marketowy ale idealnie taki jak chciałam

Bardzo mi sie podoba:

Teraz takie zdjęcie W realu postaram sie zrobić wieczorkiem :-)

http://img809.imageshack.us/img809/7696/zestawmebliogrodowychmo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

No to tu Cię zmartwię .... Widać brudy i włosy.....

Najmniej widać w mojej łazience ogólnodostępnej grafitowo-szarej tam od nowości może ze 3 razy sprzątałam Co prawda nie korzystamy z tej łazienki ale najmniej widać kurz

Dzięki Saluś! Tak właśnie myślałam i w obawie prze tym zmieniliśmy Tubądzin Alabastrino na Tubądzin Elegant Natur :/ Choć przepiękne jest Alabastrino,ale cóż :(

Tak to będzie wyglądało u nas ( szafka pod blatem będzie zabudowana,ale nie mam pomysłu w ogóle na kolor jeszcze-oczywiście drzwi i okna są w innymkolorze ;) ) :

11.jpg

22.jpg

Edytowane przez IZA30

piękne wnętrze po prostu powala.. mam pytanie odnośnie lamp, tych cabosch-ków jak one w realu się prezentują, jak rozpraszają światło, czy jesteś zadowolona? i ostatnie kupowane internetowo - jeśli tak to możesz polecić sklep?

Witaj:hug: Beatka

dziękuję za miłe słowa o domku :-)

Mnie caboche podobały się od dawna i nie wyobrażałam sobie innego oświetlenia

U mnie są - bo pasują mi do wystroju Dają co prawda ładne światło ale nie są jedynym oświetleniem

Ale jakby były myślę że byłyby OK

Niestety w sprawie sklepu nie pomogę bo kupowałam w stacjonarnym normalnym:-) sklepie - nie przez internet

MEBLE OGRODOWE

Poszukuje zestawu mebli ogrodowych z technoratanu Taki zestaw ława sofka +dwa fotele w kolorze szarym i SZARE (nie białe) Poduchy

Może ma ktoś w swoich inspracjach coś fajnego ??????

Ja mam u siebie itaki sam jak dostałaś od Pana Męża;).

Cześć Salciu:lol:.

saly pięknie ...... zakochałam się w twoim stole w jadalni, powiedz z czego jest zrobiony jaki duży (dł i szer) i czy jest rozkładany czy nie no i ostatnie pytanie robiony na zamówienie? możesz podać producenta? plisssssssss

Witaj Aga_ada

Stół jest drewniany (buk) + metalowe wykończenie robiony do kompletu mebli które są w jadalni (Bydgoskie meble)

wym 110x200

Nie jest rozkładany- taka wielkość mnie zadowala (nie cierpię przecięć na blacie co jest zazwyczaj przy rozkładanych)

Stół zrobiony grzecznościowo i ubłagany lokalny stolarz aby go zrobił :-(

Pozdrawiam

Witaj Aga_ada

Stół jest drewniany (buk) + metalowe wykończenie robiony do kompletu mebli które są w jadalni (Bydgoskie meble)

wym 110x200

Nie jest rozkładany- taka wielkość mnie zadowala (nie cierpię przecięć na blacie co jest zazwyczaj przy rozkładanych)

Stół zrobiony grzecznościowo i ubłagany lokalny stolarz aby go zrobił :-(

Pozdrawiam

dziękuję za odpowiedź, ja też nie lubię rozkładanych stołów - mam jakiś dziwny uraz do nich, pewnie muszę uderzyć do lokalnych stolarzy po prośbie :rolleyes:

Witaj:hug: Beatka

dziękuję za miłe słowa o domku :-)

Mnie caboche podobały się od dawna i nie wyobrażałam sobie innego oświetlenia

U mnie są - bo pasują mi do wystroju Dają co prawda ładne światło ale nie są jedynym oświetleniem

Ale jakby były myślę że byłyby OK

Niestety w sprawie sklepu nie pomogę bo kupowałam w stacjonarnym normalnym:-) sklepie - nie przez internet

Caboche hmmm, również moja miłość:rolleyes:

Saly pamiętasz może o fotkach dla mnie? Obiecałaś mi zrobić fotki z bliska jak wyglądaja po złożeniu:P

:bye:

Caboche hmmm, również moja miłość:rolleyes:

Saly pamiętasz może o fotkach dla mnie? Obiecałaś mi zrobić fotki z bliska jak wyglądaja po złożeniu:P

:bye:

Oj Magdzinska

Dobrze że się przypomniałaś

Wieczorem wkleje zdjęcia

Pozdrawiam Mega Upalnie :-)

Oj Magdzinska

Dobrze że się przypomniałaś

Wieczorem wkleje zdjęcia

Pozdrawiam Mega Upalnie :-)

Już wklejam zdjęcia cabochów :-)

http://img833.imageshack.us/img833/6578/imag1359h.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/3817/imag1361.jpg

http://img801.imageshack.us/img801/179/imag1362.jpg

http://img850.imageshack.us/img850/6427/imag1363i.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/4035/imag1367.jpg

sally skąd ten fioletowy odcień na ścianach, to światło tak rozprasza czy złudzenie. poza tym chyba tu nie mogę wchodzić bo ten salon wciąż mnie powala:bash: jak mam projektować u siebie jak takie cuda oglądam;)

Nie nie Beata.i ściany jak najbardziej białe :-)

Zdjęcie robione na szybko tel dla Magdzinskiej i wyłączyłam lampę błyskową bo inaczej caboche odbijały światło :-)

Dół jest biały +grafit tylko kuchnia szara

A fiolecik lekki jest jest ale w sypialni na górze :-)

Pozdrawiam

Nie nie Beata.i ściany jak najbardziej białe :-)

Zdjęcie robione na szybko tel dla Magdzinskiej i wyłączyłam lampę błyskową bo inaczej caboche odbijały światło :-)

Dół jest biały +grafit tylko kuchnia szara

A fiolecik lekki jest jest ale w sypialni na górze :-)

Pozdrawiam

co ja poradze że nie mogę oderwać oczu od tych lamp (od dawna choruje na nie). nie widziałam ich na żywo tylko zauroczyły mnie na różnych fotkach, dlatego tak dopytuję jak w realu. chodzi mi o przełamanie światła tak jak kryształowe żyrandole, suma sumarum są pięęęęękne