Magdzinska 11.08.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Saly BARDZO dziękuję za zdjęcia!!! Jak tak patrze na nie z bliska to jeszcze piękniejsze Jakoś mężulek da rade je złożyć Uracz nas proszę jeszcze zdjęciami z tarasu z nowym i mebelkami:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.08.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 W CIĄGŁYM BIEGU Mieszkamy sobie już trochę w nowym domku Czas na jakieś refleksje Dom jest bardzo funkcjonalny i z układu pomieszczeń jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy pralnię (cały bałagan siedzi tam ) Super pomysłem było zainstalowanie w kotłowni mini wanny - gdzie jakieś brudy (farby, pędzle Pies tam są myte Uwielbiam swoja duuuuuużą kuchnię z wyjściem na taras. Nie mam jeszcze skończonej spiżarni - która u mnie niet ypowobo jest przy garażu:-) Ale było to zamierzone : do garażu autem - zakupy do domu i zaraz przy jest spiżarnia mamy system robienia zakupów max raz w tyg i kupujemy raczej w zgrzewach wszystko więc uważam ze jest to bardzo fajne rozwiązanie. Uwielbiam oczywiście swoja sypialnię i łazieneczkę przy Niewypałem jest GARDEROBA!!!!!! Sam układ jest OK tylko jest ZA MAŁA!!!!- może żle zaplanowałam meble - ale tak czy siak NIE POMIEŚCILIŚMY SIĘ!!!!! Uwielbiam podłogę - pierwszy raz mam "nie drewno" na podłodze i jest super Czekam na lepszą pogodę by można było rozkoszować sie ogrodem i grilem:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 W CIĄGŁYM BIEGU Mieszkamy sobie już trochę w nowym domku Czas na jakieś refleksje Dom jest bardzo funkcjonalny i z układu pomieszczeń jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy pralnię (cały bałagan siedzi tam ) Super pomysłem było zainstalowanie w kotłowni mini wanny - gdzie jakieś brudy (farby, pędzle Pies tam są myte Uwielbiam swoja duuuuuużą kuchnię z wyjściem na taras. Nie mam jeszcze skończonej spiżarni - która u mnie niet ypowobo jest przy garażu:-) Ale było to zamierzone : do garażu autem - zakupy do domu i zaraz przy jest spiżarnia mamy system robienia zakupów max raz w tyg i kupujemy raczej w zgrzewach wszystko więc uważam ze jest to bardzo fajne rozwiązanie. Uwielbiam oczywiście swoja sypialnię i łazieneczkę przy Niewypałem jest GARDEROBA!!!!!! Sam układ jest OK tylko jest ZA MAŁA!!!!- może żle zaplanowałam meble - ale tak czy siak NIE POMIEŚCILIŚMY SIĘ!!!!! Uwielbiam podłogę - pierwszy raz mam "nie drewno" na podłodze i jest super Czekam na lepszą pogodę by można było rozkoszować sie ogrodem i grilem:-) Pozdrawiam Z całej listy, super że tylko jeden negatyw- przynajmniej narazie Jednym słowem macie za dużo ciuchów, bo garderoba pewnie jest wystarczająco duża Cieszę się, że jesteś zadowolona z podłóg bo ja też w końcu kupiłam łazio bianco i są jeszcze piękniejsze na żywo:yes: Jaką macie fugę między tymi płytkami? Pewnie już coś pisałaś kiedyś na ten temat... Moja spiżarka też nie jest przy kuchni, ale u nas jakoś tak wyszło z musu, ale dzięki Twojemu wytłumaczeniu Waszego planu stwierdzam, że nie wyszło to u nas tak źle bo mamy ją zaraz koło wejścia do domu (garaż wolnostojący) więc idąc Twoim tropem:) z zakupami przez drzwi wejściowe i od razu do spiżarki z zapasami A kiedy dostaniemy jakieś fotki? Na pewno doszły jakieś nowe dodatki, nie mówiąc już o zestawie ogrodowym:yes: A jak idzie sprzedaż domku- jeśli można spytać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.08.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 DZIŚ ZAPOWIADA SIĘ MEGA MIŁY DZIEŃ bo w odwiedzi nas Karolina z Arturem Zobaczą nasz domek a potem My zamierzamy pokazać im trochę naszego miasta Juz nie mogę się doczekać Jak zdjęcia wyjdą w miarę przyzwoite to jutro wrzucimy Miłego weekendu dla wszystkich Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.08.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Czekam na fotkiiiii :yes::popcorn::popcorn: Tylko pózniej nie mów że nie obiecywałaś- wszystko mamy na piśmie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.08.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ostatni weekend spędziliśmy u Saly i jej męża i jesteśmy zachwyceni :D Cuuudownym domem, z raczej rezydencją Jest fenomenalny, spójny, przemyśłani i robi ogromne wrażenie Przepięną posiadłośćią, kiedy podjechaliśmy zrobliliśmy tak .... i tak nam zostało do końca pobytu!!!!!!!!!!!! To był najpięniejszy dom i posiadłość jaką widziałam na żywo Zdjęcia nie oddaja 1% uroku niestety........................... No i najważniejsza sprawa! GOSPODARZE!!!! Ania i M. są wspaniałymi ludzmi, swietną parą, która uzupoełnia sie dla mnie w 100% Meeega gościnni, było nam u Nich cudownie, nie mogliśmy się nagadać i ciągle kombinuję jak zbliżyć Lublin do Łodzi Jeszcze raz ogromnie dziękujemy bo było cuuudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.08.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ostatni weekend spędziliśmy u Saly i jej męża i jesteśmy zachwyceni :D Cuuudownym domem, z raczej rezydencją Jest fenomenalny, spójny, przemyśłani i robi ogromne wrażenie Przepięną posiadłośćią, kiedy podjechaliśmy zrobliliśmy tak .... i tak nam zostało do końca pobytu!!!!!!!!!!!! To był najpięniejszy dom i posiadłość jaką widziałam na żywo Zdjęcia nie oddaja 1% uroku niestety........................... No i najważniejsza sprawa! GOSPODARZE!!!! Ania i M. są wspaniałymi ludzmi, swietną parą, która uzupoełnia sie dla mnie w 100% Meeega gościnni, było nam u Nich cudownie, nie mogliśmy się nagadać i ciągle kombinuję jak zbliżyć Lublin do Łodzi Jeszcze raz ogromnie dziękujemy bo było cuuudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :hug: :hug: Ach Ty Kochana :hug: Strasznie dziekuję za tak miłe słowa (troszku na wyrost )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.08.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ostatni weekend spędziliśmy u Saly i jej męża i jesteśmy zachwyceni :D Cuuudownym domem, z raczej rezydencją Jest fenomenalny, spójny, przemyśłani i robi ogromne wrażenie Przepięną posiadłośćią, kiedy podjechaliśmy zrobliliśmy tak .... i tak nam zostało do końca pobytu!!!!!!!!!!!! To był najpięniejszy dom i posiadłość jaką widziałam na żywo Zdjęcia nie oddaja 1% uroku niestety........................... No i najważniejsza sprawa! GOSPODARZE!!!! Ania i M. są wspaniałymi ludzmi, swietną parą, która uzupoełnia sie dla mnie w 100% Meeega gościnni, było nam u Nich cudownie, nie mogliśmy się nagadać i ciągle kombinuję jak zbliżyć Lublin do Łodzi Jeszcze raz ogromnie dziękujemy bo było cuuudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :hug: :hug: A fotki? Będą fotki????:popcorn: Swietnie się czyta, że ludzie którzy poznali się na forum spotykają się i "czują te same klimaty" :lol2: Pozazdrościć :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.08.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) JESZCZE RAZ POWTÓRZĘ ŻE BYŁA ZAJE.... TO NIESAMOWITE JAK FORUM MURATORA DZIAŁA Wklejam na chwilunie moje miasto Łódź: http://img16.imageshack.us/img16/4372/20120818602.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img705.imageshack.us/img705/2151/20120818604.jpg Uploaded with ImageShack.us Tu były fotki Saly i Karolci Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.08.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Widzałam fotki Widziałam fotki :lol2::D Ślicznie dziękuję Super z Was laski- obie Piknościowe, każda w swoim rodzaju :yes::p Karolcia trafnie napisała- Saly Twój dom to istna rezydencja jak u Caringtonów z Dynastyji :p:D Pozdrawiam Was serdecznie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 21.08.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Piękne Kobietki:-)I aż miło,że takie przyjaźnie sie zawiazują na forum:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.08.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A ja nie widziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.08.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 24.08.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Piękne czyste wnętrza-bardzo ślicznie wyszło. Czy kulki z caboche przy odkurzaniu nie odpadają- mnie nurtuje jak te lampy odkurzać? czy lampy caboche moga mieć energooszczędne żarówki? czy tylko te 100W lub 150 w ? Ktoś wie? może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.08.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Aniu, pozdrawiam, szkoda, że mnie tam nie było Fajne z Was dziewczyny, na tle pieknego mista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.08.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Aniu, pozdrawiam, szkoda, że mnie tam nie było Fajne z Was dziewczyny, na tle pieknego mista Oj Alunia Nie pomyślałyśmy widzisz Na następny raz masz zaproszenie już teraz!!!! Swoja drogą fajnie byłoby się spotkać Pozdrawiam i Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.08.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Piękne czyste wnętrza-bardzo ślicznie wyszło. Czy kulki z caboche przy odkurzaniu nie odpadają- mnie nurtuje jak te lampy odkurzać? czy lampy caboche moga mieć energooszczędne żarówki? czy tylko te 100W lub 150 w ? Ktoś wie? może. Witaj Acca5 Caboche jak inne lampy wiadomo nie czyście się fajnie Ale nie robi się też tego codziennie tylko raz na jakiś czas Dla mnie osobiście są tak urokliwe że nie ważne jak będą się czyścić i tak je uwielbiam Żródło światła było w komplecie i nie myślałam czy można to zmienić - ma tak jak w zestawie oryginalnym Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.08.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) MYŚLĘ ŻE NADSZEDŁ CZAS SIĘ POŻEGNAĆ I ZAMKNĄĆ DZIENNIK BUDOWY DOMEK JUŻ WYBUDOWANY, WYKOŃCZONY, MIESZKA SIĘ WYGODNIE. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ŻYCZLIWYM ZA POMOC I RADY oraz ZA KRYTYKĘ KTÓRA CZĘSTO BYŁA BARDZO POMOCNA:-) I MAM NADZIEJĘ DO ZOBACZENIA WKRÓTCE W NOWYM DZIENNIKU BUZIAKI DLA WSZYSTKICH FORUMEK:-) PS Będę oczywiście zaglądać do moich ulubionych wątków wszelkie pytania proszę pisać na priv Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.08.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Saluś Twój dziennik napewno będzie kopalnią pomysłów dla wielu inwestorów Kto wie pewnie sama coś podkradnę do nowego domku Czekam z mega niecierpliwośćią na nowy dzinnik i pewnie niedaruję sobie,żeby obyło się bez wizji lokalnej Ja juz chyba nie założę dziennika przy trzeciem domku... dwa wystyarczą Buziaki wielkie :***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.08.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) BUUUUUUUUUUUUUUUUU Saly odchodzi :sick::sick: Życzę pomyślności w sprzedarzy tego domku !!!! NIECIERPLIWOŚCIĄ będę czekać na NOWY dziennik budowy, żeby czerpać kolejne inspiracje :yes::hug: :bye::bye::bye::bye: P>S Karolcia - a TY ani się waż nie zakładać nowego dziennika :mad: Zrobiłabyś wszystkim (mnie bardzo) wielką przykrość:P:no::no: Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts