Saly 29.08.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 BUUUUUUUUUUUUUUUUU Saly odchodzi :sick::sick: Życzę pomyślności w sprzedarzy tego domku !!!! NIECIERPLIWOŚCIĄ będę czekać na NOWY dziennik budowy, żeby czerpać kolejne inspiracje :yes::hug: :bye::bye::bye::bye: Dzięki Magdzinska:hug: Nie wiem jak długo potrwa sprzedaż domku - mam nadzieję że się uda szybko i szybko powrócę na łono forum z Nowymi Pomysłami I zapałem Więc nie żegnam się tylko mówię DO WIDZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 29.08.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Saly, Marjelko proszę o pomoc. Ekipa położyła nam pół salonu płytek LAZIO bo w trakcie okazało się, że niesamowicie się rysuj,ą zwykłe położenie poziomicy pozostawiało rysy jestem załamana , aż nie możliwe. Złożyliśmy reklamacje, czekamy, ale wstępnie powiedzieli, że tak się rysują, ŻE TO GRES POLEROWANY I NIESTETY W KONTAKCIE Z PIASKIEM ITD TAK SIĘ ZACHOWUJE, czy to możliwe nic o tym nie pisałyście . Pod światło rysy są bardzo widoczne. Chłopaki zerwali te płytki bo zdecydowali z moim M, że po pół roku będą nadawały się do wymiany Nie wiem która pierwsza odpisze ale bardzo proszę o opinię. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Saly, Marjelko proszę o pomoc. Ekipa położyła nam pół salonu płytek LAZIO bo w trakcie okazało się, że niesamowicie się rysuj,ą zwykłe położenie poziomicy pozostawiało rysy jestem załamana , aż nie możliwe. Złożyliśmy reklamacje, czekamy, ale wstępnie powiedzieli, że tak się rysują, ŻE TO GRES POLEROWANY I NIESTETY W KONTAKCIE Z PIASKIEM ITD TAK SIĘ ZACHOWUJE, czy to możliwe nic o tym nie pisałyście . Pod światło rysy są bardzo widoczne. Chłopaki zerwali te płytki bo zdecydowali z moim M, że po pół roku będą nadawały się do wymiany Nie wiem która pierwsza odpisze ale bardzo proszę o opinię. Dzięki Jestem w SZOKU Moje sa piękne i nie mają żadnych rys!!!! Fakt ze Pan który je kładł chodził w białych skarpetach i niemalże w rękawiczkach aby faktycznie nie porysować w trakcie kładzenia ( ja miałam przygodę z porysowanymi płytkami ale innymi i w łazience) Jutro zrobie zdjecia i zamieszcze zblizenia Dodam ze mam psa owczarka niemieckiego Myslę ze wina leży po stronie osób które kładą płytki a nie samych płytek Jeszcze się upewnie czy chodzo o lazio POLER ( z tym napisem poler na pudełku - bo oznacza to ze są zaimpregnowane i nie wymagają już polerowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.08.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Saly,Karolinka-mam nadzieję,że szybciutko powrócicie nam tu z nowymi dziennikami !! Czy wybrałyście już ostatecznie nowe projekty domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.08.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jestem w SZOKU Moje sa piękne i nie mają żadnych rys!!!! Fakt ze Pan który je kładł chodził w białych skarpetach i niemalże w rękawiczkach aby faktycznie nie porysować w trakcie kładzenia ( ja miałam przygodę z porysowanymi płytkami ale innymi i w łazience) Jutro zrobie zdjecia i zamieszcze zblizenia Dodam ze mam psa owczarka niemieckiego Myslę ze wina leży po stronie osób które kładą płytki a nie samych płytek Jeszcze się upewnie czy chodzo o lazio POLER ( z tym napisem poler na pudełku - bo oznacza to ze są zaimpregnowane i nie wymagają już polerowania) Kurcze, moje leżą jeszcze w pudłach więc mam nadzieję, że będą ok!!!;) To mówicie, że trzeba uważać przy kładzeniu.... Mam nadzieję, że jest tak jak Saly pisze, że to może zależy od tego kto kładzie:yes: Saly jak i Marjelka Wy macie je na tak dużej powierzchni i jesteście zadowolone. Ja będę mieć tylko w kuchni i wiatrołapie, ale wiadomo za tą kasę chciałabym żeby było super:yes: Janiela trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Aniu, piękny domek, u nas niedaleko tez stoi z tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widat06 30.08.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witaj Saly Piękny domek, piękne wnętrza, żałuję tylko że nie mogłam podziwiać zewnętrza . Wiem, że już nie prowadzisz dziennika ale może jeszcze mi odpowiesz . Wiem (z dziennika Marjel) że wahałaś się z wyborem płytek do salonu i kuchni pomiędzy gresem polerowanym cararra, a lazio. Dla czego wybrałaś płytki lazio, co przeważyło na ich korzyść?. Mam taki sam dylemat, chce je położyć w wiatrołapie, ciągu komunikacyjnym i w kuchni, ale bardziej podoba mi się cararra. Problem w tym, że obawiam się o fugę, że jasna będzie się bardzo brudziła i również chciałam położyć najmniejszą fugę. Do cararry myślałam o szarej fudze, ale zepsuje to efekt, a lazio są uniwersalne i bardzo przez forumowiczów wychwalone (opieram się na Twoich i marjel opiniach). Czy możesz mnie wspomóc dobrą radą?. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.08.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witaj Saly Piękny domek, piękne wnętrza, żałuję tylko że nie mogłam podziwiać zewnętrza . Wiem, że już nie prowadzisz dziennika ale może jeszcze mi odpowiesz . Wiem (z dziennika Marjel) że wahałaś się z wyborem płytek do salonu i kuchni pomiędzy gresem polerowanym cararra, a lazio. Dla czego wybrałaś płytki lazio, co przeważyło na ich korzyść?. Mam taki sam dylemat, chce je położyć w wiatrołapie, ciągu komunikacyjnym i w kuchni, ale bardziej podoba mi się cararra. Problem w tym, że obawiam się o fugę, że jasna będzie się bardzo brudziła i również chciałam położyć najmniejszą fugę. Do cararry myślałam o szarej fudze, ale zepsuje to efekt, a lazio są uniwersalne i bardzo przez forumowiczów wychwalone (opieram się na Twoich i marjel opiniach). Czy możesz mnie wspomóc dobrą radą?. Z góry dziękuję Witaj widat06 U mnie zadecydował po prostu wygląd . Lazio bardziej mi się podobały (dałam do nich jaśniutko- szarą fugę epoksydową - na razie odpukać się nie brudzi) Moje to lazio bianco (te szaro-biało-bezowe) Dając szarą fugę sprawiają wrażenie bardziej szarych Są piękne Błyszczące Podłoga wygląda świeżo i czysto Smutna historia (opisana wyżej spotkała Janielę - nie wiem co bylo przyczyną ale ona chyba nie poleci nikomu Lazio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 30.08.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Dziewczyny płytki są śliczne i jeżeli okaże się, że to jakiś ich felerny wypust wymienię na te same ale pełnowartościowe, gdyż bardzo mi się podobają Gorzej będzie jeśli nie wymienią jutro przyjeżdża ekspert techniczny z Opoczna zabierze 1 płytkę do laboratorium i za 14 dni będzie decyzja (coś nam pewnie wstępnie powie, ale niestety nie jest decyzyjny). Opiszę co i jak mi wstępnie powiedział. Dzięki jesteście kochane A ten domek z kasą też moje marzenie ale może za parę lat na razie budujemyskromny domek Awokado z Archonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 31.08.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dziewczyny płytki są śliczne i jeżeli okaże się, że to jakiś ich felerny wypust wymienię na te same ale pełnowartościowe, gdyż bardzo mi się podobają Gorzej będzie jeśli nie wymienią jutro przyjeżdża ekspert techniczny z Opoczna zabierze 1 płytkę do laboratorium i za 14 dni będzie decyzja (coś nam pewnie wstępnie powie, ale niestety nie jest decyzyjny). Opiszę co i jak mi wstępnie powiedział. Dzięki jesteście kochane A ten domek z kasą też moje marzenie ale może za parę lat na razie budujemyskromny domek Awokado z Archonu. Pozdrawiam Trzymam kciuki za pomyślne rozstrzygnięcie sprawy płytkowej:yes: Daj znać co i jak Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 31.08.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Hej wpadłam na chwilkę zdać relacje. Pan serwisant przyjechał powiedział, że pozostaje do decyzji Producenta, ale sam by reklamował po wykonaniu swoich drobnych testów Także jesteśmy dobrej myśli, że reklamacja będzie uznana i pójdzie wszystko szybko i sprawnie. Buziaczki Saluś i jeszcze raz Dziękuję Decyzja ostateczna będzie pod koniec przyszłego tygodnia opiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Janiela trzymam kciuki!!!!! :yes: Teraz sama będę się denerwować, bo moje niedługo bedą kładzione. Kupiłam na necie- niby pisało że gatunek pierwszy, ale kto ich tam wie ;) Saly czy do tych płytek nadaje się każda fuga? Jaką Ty polecasz?-wiem że pisałaś kiedyś Czy cena jest ok? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.09.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Janiela trzymam kciuki!!!!! :yes: Teraz sama będę się denerwować, bo moje niedługo bedą kładzione. Kupiłam na necie- niby pisało że gatunek pierwszy, ale kto ich tam wie ;) Saly czy do tych płytek nadaje się każda fuga? Jaką Ty polecasz?-wiem że pisałaś kiedyś Czy cena jest ok? :) Magdzinska Fuga to się chyba każda nadaje ( wiem że klej musi być specjalny do wieloformatowego gresu) Ja zastosowałam fugę epoksydową ( teoretycznie ma się nie brudzić) Na razie - ale ja krótko użytkuje sprawdza się super Niestety jest duuużo droższa od normalnej (3 razy średnio) Ja chciałam je wogóle bezfugowo ale niestety przy takiej pow się u mnie nie dało (mam cieniutką) Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.09.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Magdzinska Fuga to się chyba każda nadaje ( wiem że klej musi być specjalny do wieloformatowego gresu) Ja zastosowałam fugę epoksydową ( teoretycznie ma się nie brudzić) Na razie - ale ja krótko użytkuje sprawdza się super Niestety jest duuużo droższa od normalnej (3 razy średnio) Ja chciałam je wogóle bezfugowo ale niestety przy takiej pow się u mnie nie dało (mam cieniutką) Pozdrawiam Saly Wielkie dzięki za informacje:yes: No nic, decyzje zostawię mojemu tacie, który będzie je kładł- jak na razie wiedział co robi w naszym domu ;) Życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.09.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Saly dziś tato zaczął kłaść płytki...brrrr mnie tam nie ma:( Jak narazie mówi, że ok więc może Janiela faktycznie miała ogromnego pecha;) Oby do końca było ok;) Pozdrawiam P>S Wiem, że pisałaś że to koniec dziennika ale liczę, że się jeszcze pojawisz bo to uzależnienie jest;):wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.09.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Saly dziś tato zaczął kłaść płytki...brrrr mnie tam nie ma:( Jak narazie mówi, że ok więc może Janiela faktycznie miała ogromnego pecha;) Oby do końca było ok;) Pozdrawiam P>S Wiem, że pisałaś że to koniec dziennika ale liczę, że się jeszcze pojawisz bo to uzależnienie jest;):wiggle: Hej Hej Oczywiscie koniec dziennika ale nie koniec odwiedzania forum Jak tam idzie kładzenie płytek????? Pozdrawiam saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Hej Hej Oczywiscie koniec dziennika ale nie koniec odwiedzania forum Jak tam idzie kładzenie płytek????? Pozdrawiam saly Moje płyteczki w kuchni już położone i wszystko w porządku!!! Tata nic nie narzekał, że się rysują itp. Fakt u nas kuchnia niewielka... został jeszcze wiatrołap;) Saly a jak sprzedaż domku, jakieś postępy?? Trzymam kciuki :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta2301 18.09.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witam pierwszy raz na forum.Dom przepiękny,choć duży.Trzymam kciuki za szybką sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aniu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.10.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 I ja się przyłączam do uścisków :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts