Saly 13.04.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Kontakt do ogrodzenia prześlę dziś wieczorem Gdzieś mi wcięło ale podjadę do Gościa i wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.04.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Saly pliss podaj mi namiary na człowieka od ogrodzenia a i pytanie kto robił Ci drzwi wejściowe z naświetleniami?? Hej Kori Drzwi wejściowe kupione gotowe Drewniane Jak chcesz producenta podeslę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.04.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Saly! piękne ogrodzenie! Domek wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.04.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Salus jak tam foteczki, robią sie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.04.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jestem jestem Przepraszam wszystkich ale miałam mega zapieprz w pracy. Jestem totalnie wypluta i nie wyspana o internecie i forum nie było mowy (nawet o jedzeniu i sikaniu tez nie ) Dziś wieczorkiem odpiszę na wszystkie privki i wyślę obiecane namiary Jeszcze raz bardzo przepraszam - wiem jak to sie czeka na jakiś namiar i się go nie dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.04.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Saly dom super!!!! Ciesz się nim, bo niedługo na pewno ktoś go kupi:yes: Wiosna- więc ludzie mają więcej energii i chcą zmian w życiu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.04.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Oto nr do Pana od ogrodzenia (pan z centralnej Polski - nie mam pojęcia czy robi tylko lokalnie czy także "w Polsce" Ja jestem zadowolona bardzo ale projekt był mój i nadzór nad Panem także -wiec wszystko wypadło OK Pan lekko niezbyt terminowy przed czym przestrzegam co by nie bylo na mnie Pan Grzegorz (powiedzieć ze nr od Ani i Marcina - będzie wiedział ) tel 504 95 93 38 Pozdrawiam i przepraszam ze dopiero teraz odpisuje Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.04.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Saly:hug: A można spytać skąd ten Pan jest dokładnie, bo ja też z łódzkiego i ogrodzenie będę robić :D A murki on też stawiał, czy ktoś inny? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.04.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Magdusia On spod Strykowa On tylko robił i montował przęsła , bramę i furtki - klinkier ktoś zupełnie inny Ja mam też klinkier na elewacji domu i to już Oni robili Kochana no to musimy się jakoś spotkać - napisz mi na priv skąd Ty jesteś Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.05.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Saly,BARDZO serdecznie Ci dziękuję za wszystkie porady dot. półki i obudowy kominkowej - dzięki Twojej przepięknej aranżacji u nas powstanie bardzo podobna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Aniu śliczna kobieto :yes: Cieszę się ogromnie, że mogłyśmy się poznać i pogadać:hug: Pewnie nadal balujecie z Karolcią - pozazdrościć Do następnego razu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.06.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aniu,miło mi było Cie poznać ,mam nadzieję ,że jeszcze to powtórzymy .A tymczasem pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.06.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Saluś, mam pytanko odnośnie "naszego" ekspresu do kawy Jakie masz szklanki do latte? Wszystko co kupię, to jest za wysokie i nie mogę tam zmieścić... Wczoraj stwierdziłam, że może coś jest nie tak, i nie podnosi mi się do samej góry ten mechanizm, z którego wypływa kawa? Czy u Ciebie podnosi się do samej góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.06.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witaj Madziu Ja także bardzooo się cieszę że się poznałyśmy Choć mam niedosyt bo nie zdążyłam się z Tobą nagadać Mam nadzieję ze niedługo to nadrobimy Oczywiście zapraszam na kawusie do mnie Pozdrawiam Ciepło saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.06.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Oluś Super że w końcu się spotkałyśmy - uwielbiam Twoją akcję z oknami Powtórka jest oczywista i konieczna i nie wypuścimy Cię tak szybko Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.06.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Basiu Kochana miałam dokładnie taki sam problem ( głupi ekspres ( ) Powiem tak wogóle jestem nim trochę rozczarowana w kwestii obsługi Ciągle coś się dopomina i mnie to denerwuje Problem szklankowy rozwiązałam Pasują szklanki kupione przez neta na stronie ekspresów i kapsułek Dolce Gusto ( w pracy mam ten ekspres i przypadkiem kiedyś zamówiłam te szklanki i pasują idealnie rozmiarowo do siemensa ) Szklaneczki wyglądają tak : http://img443.imageshack.us/img443/1714/20130604111514resized.jpg Uploaded with ImageShack.us Taki ma napis na spodzie ale wogóle nie przeszkadza : http://img825.imageshack.us/img825/4858/20130604111538resized.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aniu, miło Cię było zobaczyć, szkoda, że tak mało ze sobą rozmawiałyśmy Nadrobimy mam nadzieję w Kielcach we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.06.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witaj Alusia Bardzo miło było Cię zobaczyć i pogadać chociaż tez mam mega niedosyt rozmowy Kurcze ten czas tak szybko zleciał Nie wiadomo kiedy ......Już czekam na następne spotkanko z niecierpliwoscią ....... Pozdrawiam baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Saly żadnych dobrych nowych wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.06.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Saluś,co u Ciebie nic się nie odzywasz,żadnych nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts