theme 08.05.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Autorus - uśmiechnij się do kolegi piotrjazewicz - on jest przedstawicielem handlowych Wikędu w tym rejonie (między innymi mazowieckie). Może kojarzy gdzie dawali na ekspozycje takie drzwi? Piotrek jest na tyle sympatyczny, że z chęcią udzieli Ci wszystkich informacji ... czasem ciężko się do niego dodzwonić. P.S. wątpię abyś znalazł taką konfigurację drzwi gotową u kogoś na wystawce. Prawie nikt nie zamówi tego z elektrozaczepem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.05.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Uśmiecham się :p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 08.05.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Telefonicznie lub na PW ... będzie szybciej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 08.05.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Uśmiecham się :p:p:p Autorus wysyłałeś zapytanie do fabryki, wszystkie zapytania z regionów mi podległych trafiają do mnie. Temat: sprzedawca Wikęd okolice Nadarzyna Data: Fri, 25 Apr 2014 18:08:37 +0200 Nadawca: autorus Adresat: [email protected] 26.04.2014 o 9:10 wysłałem Ci na e-maila z odpowiedzią jakie to firmy bym polecał i które dysponują ekspozycją i "potrafią" montować. Wiadomo produkt to dobra połowa sukcesu + dobry montaż = zadowolenie klienta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 09.05.2014 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Wiem, dostałem mail. Ale teraz chodzi mi o to kto ma na stanie konkretny model. Konkretnie 12 z elektrozamkiem , ciepłym progiem, pochwytami itd pełne wyposażenie. I muszę mieć możliwość pobawienia się tym zamkiem, muszę sprawdzić czy do mojego systemu IB by się on nadawał. Gdyby się nadawał mógłbym wziąć 3szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 09.05.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Autorus - ciężko będziesz miał znaleźć dokładnie takie drzwi i których piszesz. Sporo parametrów w jednych drzwiach chcesz zobaczyć. Myślę, że będziesz musiał je rozłożyć na czynniki pierwsze, czyli zobaczyć na żywo w jednym punkcie model "12", w innym punkcie inny model z elektro pod IB, jeszcze gdzie indziej pochwyty i próg ciepły. Sam pewnie robiłeś wycenę ze strony Wikędu i wiesz ile jest opcji do wyporu, więc masz szansę jak 1:1000 że trafisz wszystko w 1 miejscu a do tego w okolicach Nadarzyna . Tak z ciekawości Piotrze - ile na oko macie konfiguracji z drzwi? Model, kolor, akcesoria, rozmiar, ..., etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 09.05.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ok może być inny model byle miał ten zamek i pochwyty. To się na pewno da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 09.05.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Pewnie, że się da ... jak dostałeś od Piotra namiary to podzwoń po firmach z pytaniem co mają z Wikędu. Wątpię aby Piotr pamiętał gdzie dokładnie jakie drzwi pojechały. Model i kolor jeszcze idzie spamiętać, ale dodatkowe wyposażenie (powiedzmy mniej standardowe) to trzeba mieć już głowę wielkości arbuza aby spamiętać. Samo się nie zrobi więc tel w dłoń i ruszaj na poszukiwania. P.S. myślałem, że ten domek w Twojej stopce to tylko takie coś, a Ty rzeczywiście stawiasz go ... pomysł genialny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 09.05.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 09.05.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Trzymam kciuki i z chęcią zobaczyłbym go na żywo jak będę przelotem w centrum, bo z tego co widzę stawiasz go w okolicach Nadarzyna lub Skierniewic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 09.05.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nadarzyna przy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek86 09.05.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A czy ktoś z Was wie gdzie w Krakowie znajdę drzwi tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 09.05.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dzwoń do Kuby, bo to jego region. Jakub Monarcha 661-450-716 Ja poznałem go przelotem i przyznam, że skubaniec zasypie Cię wszystkimi informacjami. Fajny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 11.05.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 (edytowane) Autorus a może 12 z delikatnym faceliftingiem czyli opcja z kopniakiem ?? do tego pochwyt prostokątny 150cm tak jak na zdjęciu poniżej, można spokojnie obejrzeć w Warszawie, poniżej zdjęcie.. lub coś tradycyjnego winchester w wersji z klamką AXA Manitoba na ościeżnicy również TERMO chyba, że zwykła 12 z pochwytem owalnym 120cm, to poniżej zdjęcie klienta zamontowanych drzwi, które też tu wcześniej już pokazywałem Ekspozycję naszych klientów staramy się katalogować, więc w większości przypadków konkretnie jesteśmy w stanie wskazać jaki model stoi, w jakim kolorze i z jakim wyposażeniem. W erze komputerów arbuzowa/dyniowa głowa nam nie potrzebna Pozdrawiam Edytowane 11 Maja 2014 przez piotrjazewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 11.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Autorus a może 12 z delikatnym faceliftingiem czyli opcja z kopniakiem ?? do tego pochwyt prostokątny 150cm tak jak na zdjęciu poniżej, można spokojnie obejrzeć w Warszawie, poniżej zdjęcie.. [ATTACH=CONFIG]259356[/ATTACH] lub coś tradycyjnego winchester w wersji z klamką AXA Manitoba na ościeżnicy również TERMO [ATTACH=CONFIG]259358[/ATTACH] chyba, że zwykła 12 z pochwytem owalnym 120cm, to poniżej zdjęcie klienta zamontowanych drzwi, które też tu wcześniej już pokazywałem [ATTACH=CONFIG]259357[/ATTACH] Ekspozycję naszych klientów staramy się katalogować, więc w większości przypadków konkretnie jesteśmy w stanie wskazać jaki model stoi, w jakim kolorze i z jakim wyposażeniem. W erze komputerów arbuzowa/dyniowa głowa nam nie potrzebna Pozdrawiam Mozesz dać namiary (może być priv) gdzie można zobaczyć drzwi Wikęd w Warszawie, a jak dało by się zobaczyć drzwi jak na drugiej fotce to w ogóle było by super . Przy okazji co ten pochwyt daje ? Tzn w jaki sposób zastępuje klamke, czy musi to się w jakiś sposób opierać o elektrykę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 11.05.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Zdjęcie pochodzi od partnera handlowego z okolic Warszawy, więc jak najbardziej do obejrzenia na "żywo" namiary w wiadomości priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.05.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ok, a z leketrozamkiem? Gdzie można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 12.05.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Autorus w każdej z Tych firm, które Ci napisałem jedna z ekspozycji przeważnie jest zrobiona na "full" a więc drzwi z pochwytem, elektrozaczepem, ościeżnicą TERMO itp... Więc tak jak pisał THEME podzwoń popytaj się po tych adresach które dałem Ci na e-mail, sam ocenisz która z firm przypadnie Ci do gustu i z kim będziesz chciał ewentualnie rozmawiać dalej o pomiarach i zakupie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.05.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) ok:) A może jest jakiś punkt przy Skierniewicach? Edytowane 12 Maja 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 12.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Na wstępie dziękuje @piotrjazewicz za namiary na dystrybutorów blisko mojej lokalizacji. Byłem u jednego w sobote, niestety mieli tylko 1 szt i to jeszcze nie zamontowaną w folii. Dodatkowo była w kolorze a la czerwień ferrari a to nie mój target wiec nie mogę sie tu wypowiadać o wrażeniach kolorystycznych. Muszę podjechać na Bartycką i tam obejrzeć inne egz. Najgorsze było to że drzwi wikęd stały obok drzwi Hormanna i niestety moim kompletnie zielonym okiem laika widać różnice w jakości wykonania obu drzwi. Wiem że nie ma co porównywać tych dwóch firm ponieważ cenę możemy liczyc x2 względem siebie ale po tej wizycie mam jeszcze większy mętlik w głowie. Ogólnie moje wrażenia z drzwi weekend są pozytywne, są w miare dobrze wykonane, mają ciekawy design i wg informacji od dealera mają niezłe parametry termiczne w przypadku zastosowania ościeżnicy termo w wersji premium (opcja za dopłatą). Ze wszystkimi bajerami (elektrozamek, premium, termo, nadświetle, długi podchwyt) to wydatek ok 4,5k, względem Hormana w z podobnymi bajerami to już prawie 9k więc cena wydaje się dosyć atrakcyjna względem konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts