Niaka 14.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Zdecydowaliśmy się z mężem wybudować dom w werbenach 3, z garażem 2-stanowiskowym.Początkowo chcieliśmy postawić DwWerb 2GP, ale po przeczytaniu forum na stronie Archonu i przeanalizowaniu powierzchni, wydaje mi się, że wersja 3 bedzie korzystniejsza(forumowicze narzekali na zbyt mały pokój dzienny).Mój kierownik budowy, stwierdził, że wersja 3 jest lepiej rozwiązana-jest spiżarka i garderoba, a koszty budowy będą prawie identyczne jak wesja 2GP,(której nie chciałam podpiwniczać). Budujemy w woj.opolskim. Teraz jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Zastanawiam się teraz jaki kredyt będzie najkorzystniejszy.Interesowałam się kredytem z dopłatą od państwa,ale znajomi odradzają mi, ze wzgledu na wysokie oprocentowanie-ok 9% . Jesli ktoś wziął taki kredyt, bądz sie interesował tym, to proszę o wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minipudzianek 14.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam wszystkich !!! Postanowiliśmy z żoną zbudować dom w Werbenach 3G2. Czy w promieniu 100km od Warszawy jest ktoś, kto może pochwalić się takim cudem na żywo? Najchętniej weszlibyśmy na 5 minut do środka, ale ewentualnie z zewnątrz Pozdrawiam, Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minipudzianek 23.10.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam wszystkich !!! Postanowiliśmy z żoną zbudować dom w Werbenach 3G2. Czy w promieniu 100km od Warszawy jest ktoś, kto może pochwalić się takim cudem na żywo? Najchętniej weszlibyśmy na 5 minut do środka, ale ewentualnie z zewnątrz Pozdrawiam, Adam. Nikogo? Pzdr, AG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 23.10.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Nie. I nie spamuj. To jest dzial z wyimiana doswiadczen, a nie z "randka w ciemno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minipudzianek 27.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nie. I nie spamuj. To jest dzial z wyimiana doswiadczen, a nie z "randka w ciemno" Wystarczyło grzecznie odpowiedzieć, bez sarkazmu. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts