akadocieplenia 13.02.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam >na początek się przedstawie -MARCIN >mam firme budowlaną i zamierzam w ty roku zacząc budowe Guliwera bardzo mi się ten domek podoba ! >i wasza dokumentacja (rewelacja)>mieszkam koło Mietkowa i chciałbym zobaczyc jeżeli jest taka możliwośc z zewnątrz wasz dom czy podacie mi adres ?>tak patrze i zauważyłem 1 błąd który może miec skutki w dalszym ekspluatowaniu domku niestety troche za puzno ...tzn brak ocieplenia szczytów od góry (mruz może iśc od góry do dołu i w wyniku tego może pokazec się pleśń w miejscach przemarzania... (styk ściany szczytowej i regipsów) to samo na murłacie (powinno byc tam samo ocieplenie wełna i styropian, bez pustaków) Pustaki sa tam do niczego nie potrzebne ....>troche się na tym znam bo zajmuje się ociepleniami kilka lat...>pozdr.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akadocieplenia 14.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) moim zdaniem to powinno byc tak zrobione i tak robimy... Edytowane 14 Lutego 2013 przez akadocieplenia błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akadocieplenia 14.02.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 JOKer -dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akadocieplenia 14.02.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 troche daleko mam do was ... zobacze moze bede tam jechał kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts