masud 18.07.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Orientujecie się w cenie wykonania elewacji z piaskowca na stelażu - płyty 80 x 40 x 4 cm? Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 23.07.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Naprawdę nikt nie robił kamiennej elewacji? Może chociaż wykonawca się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 23.07.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Powiem tak, z racji iż mam styczność z ludźmi co robią takie wynalazki w okolic Krakowa - to mam styczność. Zaopatruje ich w biały cement . Na Warszawę nie mam. W okolicy Krakowa to n.p. firma Amonit, ze dwie - trzy brygady z okolic Limanowa - Rabka - Nowy Targ, jakaś firma się tutaj ogłaszała dokładnie wykonawca - także z Krakowa, ale z Wa-wy? Nie wiem, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 24.07.2011 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dzięki za odzew A orientujesz się w cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Podaję krakowskie ceny od dwóch wykonawców:Ekipa nr 1 - robocizna z materiałem (tzn. kleje, stelaże, itd): 140 zł/m2Ekipa nr 2 - robocizna (bez materiału): 100 zł/m2 U nas będzie właśnie piaskowiec na elewacji, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy się na wybór ekipy... Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 24.07.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Podaję krakowskie ceny od dwóch wykonawców: Ekipa nr 1 - robocizna z materiałem (tzn. kleje, stelaże, itd): 140 zł/m2 Ekipa nr 2 - robocizna (bez materiału): 100 zł/m2 U nas będzie właśnie piaskowiec na elewacji, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy się na wybór ekipy... Dzięki, czy mógłbym prosić o podesłanie namiarów na priv. Może robią też w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 masud, zasmucę Cię, ale wiem na 100% że robią tylko w okolicach Krakowa, bo głównie to zajmują się bardzo dużymi inwestycjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 24.07.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Szkoda, bo cena atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 24.07.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Basia KRK: wiem że Amonit robi fajnie, są z okolicy Bolechowic. Kilka ich robót widziałem. Mam też w Aucie namiary na innego gościa [ostatnio okolice Brzozówki, ekipa na numery myślenickie na samochodach ], jeden telefon mam w aparacie [choć wiem, że ci na jednej budowie mieli poślizg 1,5 mies. - aktualnie robią w Giebułtowie i okolicy Michałowic, inne miejsca - też znam gdzie robili] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dzięki Balto - ale jeżeli chodzi o nasz piaskowiec, to na pewno wybierzemy jedną z ekip, o których pisałam powyżej - głównie dlatego, że układali już dokładnie ten kamień, który będziemy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 24.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wiesz, nie mówię byś zmieniła, ale jak się iksty rok jeździ po budowach takich ogrodzeń z białym cementem [ostatnio pogoda dawała w kość], widzi się robotę, widzi jak robią, porozmawia z ludźmi, z szefostwem to człowiek czegoś się nauczy. A ja tam lubię za język pociągnąć ... To z czasem zdobywa się dość sporą wiedzę na temat tego jak to ma wyglądać a jak nie, jak można budować i tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts