jarett 18.07.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Hej, natknąłem się ostatnio (w internecie) na produkty firmy Novellini. Wannę właściwie. Podejrzanie tanią. Jak się zdążyłem zorientować firma jest włoska a nie chińska (co nie znaczy, że nie robią w Chinach). Domniemuję, że to liga Sanplastu i Koła, ale cenowa są nawet poniżej tych dwóch firm. Ktoś ma od nich coś? jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 19.07.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 witam,u mnie stoi juz 3 rok kabina prysznicowa Novellini (wówczas osiągalna tylko w necie). Nic się z nią nie dzieje....no ale co sie może dziac z kabiną?, nie narzekam....tyle, że kiedy ja kupowałam to zdecydowanie tania nie była....ale może coś się od tego czasu zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts